Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be kell állitani 60-70°C-ra, kisebb intenzitással, inkább hosszan kell melegíteni, hogy ne csak az melegedjen amit le akarsz szedni, hanem az is amire ragasztva van. Tegnap szedtem le a sérült lökös sarkairól a gumi védőcsíkokat, mert az új nagyon drága, egy órába telt, de nem sérült a gumi sem és a lökös sem, mondjuk az utóbbinál mindegy lett volna, mert ha visszajön a műanyagostól úgyis fényezni kell.
Na ennek van ám hangja menet közben mikor zárva a tető.
Nyiszog-cirmog sok a mozgó alkatrész, viszont nyitva rohadt jó kis gyösz. 👌
Damil is jó azt mögötte húzva szépen levágja.
Olyat már csináltam........fényezés lett a vége mert felhólyagzott mint állat, inkább marradjanak. 😁
Hőlégfúvóval fel kell melegíteni, aztán könnyebben lejön.
Azt a neobarokk antik kanapét leszámítva egészen pofás darab. Használd egészséggel!
Most jövök rá, Te el akarod nekem sütni a karbonmintás műbőrödet? 🤨 😆
Szerintem már semmire sem legfeljebb a cigó merdzsókra. 🤪
nyugi
robogóra még most is menő
😁
Tényleg jó munkának.néz ki az ülés. Fesdd be bőrfestékkel feketére 😀
Nem.használom.a középső tükröt ha van se. Ugyhogy engem nem zavar ha azon nem látok eleget.
Féktisztító puha rongy dörzsi dörzsi .......................... lejön tuti 😉
A gopro egy kétoldalas vastag 3M ragasztó,nyom nélkül megy le.Csak ha rajta van a talp akkor nem tudsz aláfeszíteni mert megsérül az idom.Sniccerrel lehet még vágni,de az is necces mert könnyen megszalad.ezért kéne egy vékony strapabító drót.
De a nyomát, hogy tüntetem el főleg ha évek óta ott van? 🤔
Jó ez 😃 👍️ Ülés se vészes olyan westernes
A dobozra is jutott csak az a kocsiban van, valahonnan maradhatott a 70-es évekből a kárpitosnak pár tekercs és rábeszélte a figurát. 😁 Ahogy nálunk minden nőnek lila haja van mert a 2 helyi fodrász valamikor bevásárolhatott pár tartálykocsival és ez a divat a faluban 40 éve.
A gopro rögzítőt láttam,az lejön egy vékony dróttal.Remélem a többi kacat is csak ilyen kétoldalassal lett felhányva,az ülés tényleg zorall.
Azé' a karbonozás vagy 10 éve nem menő, néztem egy karbonos fjs600-at, háááááát gáz volt. 🤫
Kényelmesnek kényelmes nem is azzal van bajom. 🙄
Majd ha látod közelről is nem kérdezel, van rajta motoros ima, usa sherif tábla fémből, fémsas meg ilyenek..........még nem tudom ígybhagyom-e vagy megpóbálom leszedni ezeket, de sajnos ragasztva vannak és elég erpsnek tűnnek. 😄
Jó a színe. Az ülés kényelmes?
Dzsizusz.Ez az ules tenyleg mehhh.
Kiafene rakta ra a gyari helyett?
karbon matrica+új üléshuzat 😉
Én is nézegetek egy ilyet,nem lenne gáz ez az ülés ha nem fehér a motor is.
Jó lesz az 0.28-nak is.Ha csak az általad linkelt oldalból indulunk ki akkor még mindlg ott tartunk hogy a kombi passat jobb mint a sedan bmw.mert az 0.29 az oldalon.