Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te ne akarj okosabb lenni mint amilyen vagy!Ezt írtad:"meg a légellenállása is rosszabb - ezáltal a gördülési zaja is."
Továbbra is hülyeség,a nagyobb légellenállástól nem lesz nagyobb a gördülési zaj,azért lehet nagyobb mert kombi,de nem a légellenállás miatt.
Mondjuk az omega alapbol zajosabb,de be kell rakni a kalaparto rolot.Az siman fog annyit mit a sedanban a kalaptarto lemez.
Már hogyne lenne, ne legyél már levike.... Volt 2 tök egyforma Opel Omegánk anno, az egyik kombi. 200-nál már úgy bubogott, hogy beszélni alig tudtunk benne... Maga a levegő zaja, ahogy kavarog, meg a hátsó gumi gördülése is sokkal hangosabban bejön.
Ezn vitatkozhattok, de ez igazából ismert tény, aki még nem tapasztalta, utána olvashat.
Nyilván 90-nél meg városban ezeket nem hallod annyira, de aki sokat pályázik, az tudja.
Vigyáz, szerintem ez átverős feladat, tuti nem az asztal lesz 🤣
De nem is lesz nagyobb a gördülési zaj a nagyobb légellenállás miatt......
Az 😉 👍️ 😆
Igen de csak hobbiból már 😃 meg nőttek a csomagok sokkal többször kell a kocsi
Hát nem pont, közúti járművek 16%-ért felelősek. Hajók, repülők, 2-2%.
A legnagyobb CO2 kibocsájtó az ipar, illetve az energia termelés. Mindkettőt faragják erősen, tehát igazából azokra másztak rá amik ténylegesen a legnagyobb szennyezők, de ebből minket csak a személyautók érintenek, meg a napelemek némileg.
Nocsak nocsak, ràjöttèl hogy hülye vagy és most ezzel próbálsz visszavágni?! Nem kell itt hisztizni mint egy kislány. Be kellene ismerni hogy megint egy pökhendi fasz voltál.
Benned nem kell csalódnom 😅
Egyik sedanon sincs hátul ablaktörlő, amiról beszélsz, az 5 ajtósok - na ez meg is mutatta, mennyit tucc 😁
Most már fárasztasz, letiltalak a gecibe - nincs nekem erre szükségem.
88 óta van kombi kocsink, (közte volt pár éves zsigulis időszak)
ha van törlő ha nincs az üveg mindig retkes
ha hazaérkezés után nem missa le az ember akkor utána a törlőt is baszhatja....
Légellenállás miatt nagyobb a gördülési zaja ? 😂 mondj még ilyen okosságokat.
Senki nem mondta hogy használj azt.
25 mp amíg a töltőt rádugja,ugyebár.....azzal ő még nem kap hatótávot.
25mp 1000km?Mondtam akkor én is veszek.De ha a fele akkor is
Ezt a választ Levikétől vártam 😃 Képzeld, tudom, hogy tesznek rá, és? Attól még tény, hogy jobban koszolódik, meg a légellenállása is rosszabb - ezáltal a gördülési zaja is.
Nem értettem ezt a kombi mániát... most meg főleg nem. Olyan az életvitelem, hogy nem kell trógerolnom az autóval - akkor minek használjak kombit?
😂😂 Istenem de egy barom vagy te. Tudod van egy izé ott hátul, olyan mint elől, pöccintesz egyet a bajuszkapcsolón és hihetetlen de letörli a dzsuvát az üvegről, sőt még tud szélvédőmosó folyadékot is spriccelni rá. Gondolom azért van sok mazda, ford sedanon hátul is törlő mert a sedanon soha sem lesz koszos az üveg.
Értem én hogy szeretsz nagyokat mondani hatalmas büszkeséggel.
nana
nekem jó ideje kombi van esőben retkesebb úton 3 perc és nem látok hátra
az a4 hátsó üvegét meg megtakarítottuk egy év alatt kb 3x pedig legalább 20 ezret ment
a sedan sosem annyira retkes mint a kombi
nem mintha ez nekem bármit is számítana mert én nem takarítom, így nem vakít annyira a mögöttem jövő kocsi 😂
Nekem van ilyen haverom... keccsöl állandóan, rosszul van, ha nem tud 3 napig dolgozni.... ez is egy létforma, de tévesen gondolod, hogy az ilyen "él" igazán. Inkább azt mondanám, hogy az állandó hajtás mellett nincs ideje "élni"
Aztán egyszer kap egy infarktust, oszt annyi volt. Az örökösök nem lesznek szomorúak 😃
nem bizonyára hanem biztosan(kezeit széttáró)
Pajtás majd akkor nyomasd ezt ha 25mp lesz 1000km,akkor én is veszek.
Bizonyára
Ezért tesznek rá ablaktörlőt,képzeld.
Feltalaltak az onkiszolgalo mosot is,de venni is lehet fasza cuccot a karcher-tol.