Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 perc(gondolkodós)Az jó sok (gondolkodós) Az asszonynak hetente 25 másodperc 😂
a hátsó ablak nem lesz koszos ebben igaza van(gondolkodós) Mondjuk ha ez az egy érv szól a szedán mellett engem nem tudna elcsábítani(fetrengős)
A 20 év nem stimmel,a többi igen.
általában a fiatalok nem akarnak hallani kombiról, mert hát nehogy már és tulajdonképen nincs is kombira szükségük, ha csak nem horgásznak 😆 Aztán ahogy idősödik az ember más lesz a fontos és jó ha van hely egy kocsiba. Aztán eljön egy bizonyos kor,hogy az ember kombin kivűl nem is venne mást. az a ritka kivétel aki 50+-osan nem kombit akar az olyan üzletember mint te és szedán bmw-re hajt vagy vesz egy haszontalan szuvot(kezeit széttáró) Én ezt viszonylag korán rövidre zártam egyszer volt pompáskodásnak 1 passzát legénykoromban nem is túl öreg darab akkor. Aztán hamar kiszerettem belőle nem csak azért mert egy rakás hulladék volt,hanem azért mert emlékeztem rá, hogy a wartburg kombiba mennyivel kényelmesebben elfértem pecázni 😆 Aztán nem kínlódtam én kombival sem jöttek a furgonok, sok ajtó nagy raktér így nem illesztgetek semmit sehová csak hányom befelé a motyót(meghajlós)
Levike, megint csak ömlik a fos a szádból, pedig ehhez is hülye vagy. A sedannak tiszta marad a hátsó ablaka, a kombiké meg nem - nyilván nem a hátsó lökhárítóra gondoltam. Egyébként az is koszosabb a kombinál, mert nem olyan szépen fut le a légáramlat, visszakeveredik a kerék által felszórt sár.
Mindig adok neki esélyt......villanyos fórumon életembe nem jártam.
Ezt is elmondtam már,nekem többet ér a 3perc és le vagyok tudva 1000km-re.
Áááá,2.0 cr egy fos,megmondták itt
Istenbarma… a sedannak nem lesz koszos a hátulja?! Vagy nem mentél még koszos úton vagy hülye vagy. Pont ugyanolyan koszos lesz.
Én is azt gondoltam, aztán azóta már volt három.kombi, és sedant nem is tervezek már. Ugyanoyan kényelmes, nem zajosabb bárki bármit mond, ez már nem wartburg kombi kategória. Cserébe rengeteg lom vagy egy nagyobb dolog befér hátra, a keveset is csak be kell szórni, és ha menetközben kell valami a hátul ülő csak előkapja onnan. Szóval inkább előnye van mont hátránya. És a többség szebb is mint a sedan hátsó.
visz a faszt rossz pénz nem vész el(kezeit széttáró) Én nem tudom, hogy minek küzdjél(kezeit széttáró) Mondjuk hogy legyen valami értelme az életednek, legyen még valami életcélod, hasznosan töltsd az időd vagy tudja a tököm engem pl. mindig hajt valami néha azt sem tudom, hogy mi csak azt tudom, ha sok a feladatom boldogan fexek és kelek valószínű azért mert szívesen csinálom amit csinálok(gondolkodós)
Ha én reggeltől estig horgászgatnék az év minden napján hát rohadtul unnám magam(kezeit széttáró) Amikor elmegyek egy hétre pecázni már a 3-ik nap gyötör egy lelkiismeret furdalás, hogy itt léhűtősködöm amikor hasznosan is tölthetném az időmet(kezeit széttáró) Állandóan pörög az agyam mit vegyek meg mit adjak el, mennyit nyerek mennyi bukok valamin azt mondjuk próbálom kerülni 😄 De van, hogy beleszaladok ritkán(gondolkodós) Nem szeretek haszontalanul létezni. Te meg 20 éve éled a 70-80 éves nyugdíjas magatehetetlen emberek vegetáló életformáját(gondolkodós) Bár nem vagyunk egyformák ismerek ilyen embereket egész nap malmoznak a tv-t kapcsolgatják aztán elég annyi, hogy a hó végéig legyen kenyér az asztalon. Olyat is ismerek aki ezt teljes biztonsággal meg is teheti mert tele van olvasóval és nincs motivációja(kezeit széttáró) Ezek kiégett élő-holt emberek(kezeit széttáró)
Nem,mindig kombim vót.Sokkal jobb.
Felulsz tomegkozlekedesre,megolcsobb.
A flixbusz megy mindenhova,nem kell utazokocsi neha,igy sporolnal minimum 3-4 milliot.
A kombi a legocsmányabb, plusz állandóan koszos a háta, meg nagy a szélzaja. Passátból azért van olyan sok kombi, mert a kőművesnek az kell 😃
megveszi részletre
aztán a részlet 80 ezer spórol 60 ezret aztán nem sok az a havi + 20 ezer
Azt elfelejted, hogy 20 éves dízellel jár... ahoz, hogy villannyal tudjon spórolni, ahoz előbb be kéne tóni a projektbe 6-8 millát, itt bukik a történet. Azon a pénzen évekig elautózik...
Egyel fiatalabb.
küldj képet meg egy kis leírást megmutatom a gyereknek
bár mindenképp automatát akarna venni
Márpedig az autó az vagy kombi vagy 2ajtós… esetleg 3.
Kabriólé? 😋 😆
ez a fajta?
eleje nem rossz csak kombi
600 liter a csomagtarto,minden IS belefer.Es szebb mint a sima.
A kombi mindig szebb.
én mostanában csak annyit folgozom ami a minimum megélhetésre kell
pl hordok még egy napig szart utána 3 hónap segély, utána meg majd lesz valami
ha lenne 15 albérletem akkor is elvinne ez a nyavaja pár éven belül szóval mi a fenének küzdjek?
kombi kilőve az nem szép kocsi
az majd akkor kell ha lesz 3 gyerek
jó néhány helyen láttam már az országban(kezeit széttáró)