egyébként annyi lenne a kérdésem, ha téged ennyire nem érdekel ez a vellanyautó téma akkor mi a faxt keresel állandóan vellanyautós fórumokon és olvasgacc róla cikkeket, hogy ide belinkelve véres rongyként mutogassad, hogy hát ez milyen szar? Nekünk van a családban vellanyautó de egyetlen egy ilyen fórumot nem kerestem még fel, bár engem nem is nagyon érdekel mert van és használjuk ennyi 😅
hát nekem annyi rémlik, hogy azt írtad, hogy a sóderes autó mögött ment és pattogtak rá a kavicsok(gondolkodós) Nem azt írtad, hogy azt írta, hogy hosszú távon vonatozott mögötte(gondolkodós) Bár nem én olvastam a hozzászólását(kezeit széttáró) én is szoktam sóderes autó mögött menni, de nem azért mert húzatom magam hanem mert beérem és nincs mindig lehetőség azonnal megelőzni(kezeit széttáró) nem is szeretek mögötte menni, mert már baxta be szélvédőmet(kezeit széttáró) Soxor hiába van ponyvázva általában a billencs hátsó dupla kerekéből repül ki a kavics és hiába a gumivédő rajta mértani pontossággal el szokta találni a szélvédőt(kezeit széttáró) 2 év alatt már 3* ragasztattam ezmiatt(kezeit széttáró)
fogalmam sincs mi a bajod a dízellel(gondolkodós) Az mondjuk tény,hogy neked felesleges mert csatorna partra kijárni a 22 éves asztma is túlzás(gondolkodós)
minek kellene feleslegesen menni? Mondtam ilyet? ezt legfeljebb itt bogyó csinálta közülünk megvette az autót, hogy 2 havonta debrecenbe járhasson vele meg elmenjen kujtorogni heti 110 km-ert 😆
igazad van így kell élni(meghajlós) Én mondjuk nem szeretném kipróbálni(fetrengős) Nem valahogy jutottam pénzhez tettem érte. (kezeit széttáró) Elég alázatosan végigdolgoztam az életem(kezeit széttáró) Talán az a nagy szerencse számomra, hogy szeretek dolgozni nem is nagyon tudnám elképzelni munka nélkül az életem ez mondjuk biztosan tipikus kisember szemlélet de én soha sem akartam nagyember lenni(gondolkodós)
Én tudok egy eladó kombi octaviát. Fehér, 1.8tfsi, recaro belsős, azt hiszem ez már a 3.generációs 1.8tfsi amiben minden ki van javítva. Beállsz vele a bmw-mögé és máris nem akar racsingolni mert megijed hogy rendőr vagy 😂
Attól függ milyen szerelőt fogsz ki és mennyire ránt le :D 300fölött.
Amúgy a Zoli nem mond hülyeséget, 140lovas 2.0cr octavia, 6-os dsg-vel kb örök élet.
Kicsit csúnya a zöld világításos belső, nagyjából opel, ford minőség a belseje.
pl most voltak erdélyben egy rs7-el, az egy remek kocsi csak olyan nagyzolós
a skoda visszafogottabb, meg nem 12 litert eszik, szóval több fóka marad a grétának
Bocs,de nem én fikáztam hanem az autó tulajok,én csak megosztottam,pontosabban ott is a kéribaromlaci sóderes huzatása volt a lényeg.Nekem nincs bajom vele,csak mint írtam,az én igényeimnek nem megfelelő.
utálom a dízelt, 2 évig volt minden percét utáltam sose lesz több
gyereknek kell messzire menős kocsi, amivel 500+ km távokat meg tud tenni kényelmesen
mindenki hisztizik a gépjárművek szennyezőségén(gondolkodós) Aztán nem én(ujjával nemet mutató) hanem híres angol tudósok kimutatták, hogy a világ össz szennyezőanyag kibocsájtásáért a földön lévő összes gépjármű legfeljebb 2%-ért felelős (gondolkodós) Lehet nem is ezen kéne akkor rugózni hanem a másik 98%-on(gondolkodós) Ami zömmel az ipari termelésből fakad, vagy a bődületes mennyiségű tankerhajók okozzák esetleg a fingó szarvasmarhák 😆. Aztán az összes emberi tényező egy kerekítési hibaszázalék amikor épen kitör egy vulkán mert az 1 hónap alatt több káros anyagot bocsájt ki mint a világ fejlettsége évek alatt(gondolkodós)
tipikus kisember szemlélet
tevmeg egy olyan kisember vagy aki valahogy pénzhez jutott de egész életedben amiatt remegsz hogy el ne vesszen az a pénz
nekem hó végén sosem volt már pénzem de ha beszaladtam egy étterembe mert szomjas voltam és elfogyott a 70 forintos mizse víz amit 2 napja hordoztam a kocsiba akkor is otthagytam egy ezres a pultos kishölgynél a 300 forintos ásványvízért mert úriember vagyok, és ezen nem változtat az sem hogy a fizezés elötti héten max 4 számjegyű összeg van a kasszában
persze ha én is megenném a saját szaromat is lehet több volna a zsebben, de ez kicsit sem érdekel
mer most ini dízelt akar? Eddig hallani sem akart dízelről(gondolkodós) Bár így volt a napelemmel is(gondolkodós) azóta jó drágán csak teleaggatta a háztetőt 😅
Amúgy a Zoli nem mond hülyeséget, 140lovas 2.0cr octavia, 6-os dsg-vel kb örök élet.
Kicsit csúnya a zöld világításos belső, nagyjából opel, ford minőség a belseje.
a skoda visszafogottabb, meg nem 12 litert eszik, szóval több fóka marad a grétának
gyereknek kell messzire menős kocsi, amivel 500+ km távokat meg tud tenni kényelmesen
tevmeg egy olyan kisember vagy aki valahogy pénzhez jutott de egész életedben amiatt remegsz hogy el ne vesszen az a pénz
nekem hó végén sosem volt már pénzem de ha beszaladtam egy étterembe mert szomjas voltam és elfogyott a 70 forintos mizse víz amit 2 napja hordoztam a kocsiba akkor is otthagytam egy ezres a pultos kishölgynél a 300 forintos ásványvízért mert úriember vagyok, és ezen nem változtat az sem hogy a fizezés elötti héten max 4 számjegyű összeg van a kasszában
persze ha én is megenném a saját szaromat is lehet több volna a zsebben, de ez kicsit sem érdekel
Es most az opcio ritkan hosszu tavar kell jarmu.
Amire a nagy dizel a megoldas.