Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit megugrott a tollad.Ne úgy számolj ahogy téged lehúzkodnak a szervizeléssel.
Nemetul es angolul is.......
A magyart nem emlitette.
még ültem ily olyanban akkortájt (piromkodós) havernak volt(kezeit széttáró) hasonló műmájer mint te. pénz az ablakba de kifelé mutatunk(fetrengős)
Az, aki azt a videót csinálta, amiről beszélsz. Kiírták a nevét nagy betűkkel az elején, a múltkor azt mondtad, tudsz olvasni...
Érdekel engem szerinted?Azt sem tudom kiről beszélsz.
Ja, biztos marha lomha volt, 20 évvel ezelött egy 190 LE-s turbós dízel 😁 Valld be szépen, életedben nem is láttál még olyat. 😅
Jahogy teged nem kell komolyan venni.........
Abba a passatba lehet hogy már benne volt az 1millió.
most múltkor ciroksöprűvel kinyomtam a nagyját egész kulturáltan be lehet most szállni(kezeit széttáró)
Az szép lenne, a te 1 millát futott autód... járna vele 1 milliót futott mekkdónác szendvics maradék, papírzacskóban az ülés mögött 🤣
az 530d a béjemvé egyetlen legendája mint köztudott(kezeit széttáró) Fos lomha sárnehéz autó de kimegy a világból(kezeit széttáró) Még az ilyen szar márkáknak mint a bmw is van egyetlen modelje amire azt lehet mondani, hogy ért valamit.(kezeit széttáró) De ez már a múlt mostaniról ilyet nem nagyon lehet feltételezni se. A fauvénak a golf négy vagy ódi 3-sba rakott 110 lovas 1,9-es dízelje is egy ilyen elnyűhetetlen darab ráadásul agyig tuningolható és bírja(kezeit széttáró) De szintén a múlt. Az sem tud már 2015 után felmutatni ilyet bár nem is szádndék az örök életnek gyártani mert az zsákutca(kezeit széttáró)
Írd meg ezt zácdaninak 😄 úgyse nagyon bírom a kis köcsögöt. 😅 Legalább látja, hogy kamuztak neki, ő meg jól csinált belőle műsort.
tik-tak ott a pasztának is(fetrengős) Az a szerencséd, hogy ezeket a boss rendszereket szaré-húgyé javítják (gondolkodós) a 4 injektor meg a nagynyom szivattyú egy 500-as alkatrésszel munkadijal azt megint elketyeg egy 200-ast(kezeit széttáró) persze ha nem piezósat raknak bele vissza(gondolkodós)
nekem összesen 2 olyan autóm volt ami nem tudta volna az 1 milliót hiba nélkül az egyik 1 wartburg a másik 1 passzát(fetrengős) Az összes többi autóm röhögve bírta volna az 1 milliót(kezeit széttáró) Volt olyan amit 550 ezerrel vettem meg 😅 Persze ezek az autók mind 1-1-ig tojota hajeszok voltak(fetrengős)
ez a minimum(kezeit széttáró) De béjemvét meg sem említsd(ujjával nemet mutató)
";bmw 200nál önmegsemmisít."
Ja hogy ezen akadtál fent?Hát....az a hülye aki ezt komolyan veszi nem pedig viccnek.
Aha,nem mi.

"Nem a tengelyen van a hangsúly,hanem hogy 760ezernél ott tart hogy azt cserélni kell,abban a "szar pd-be"pipi dákója sosem fog addig eljutni,bmw 200nál önmegsemmisít."
Nem,én az első teszt alanyról beszélek.De egyébként most mi a vita tárgya?Hogy van-e 1 milliót futott bmw?Nem is vitattam ezt.
A bild egymillo km-es bmw autojanak?
A masodik talalat a kereson.
Nem,két rendszáma volt.
mert lehet, hogy már hibrid 😅
én azt még nem láttam(kezeit széttáró) és mit állapított meg melyik viszi jobban a fékport?
ha az egyik fele te vagy aki lerakta az autót azzal mindannyian nyertünk 😅
Aszondtad megy a német,a bild is hazudik,2x atrendszamozott?
De lehet.Itt sem a km-t vitatom.