Mindegyik meg baszná az anyát 20 ft-ért is nem 70 -150 ezerért
Volt olyan hogy elutasították a kárigényem betétlapnál persze a végtelenségig kifeszítve a határidőt ...........mert hogy blablabla . DAS meg fogalmazta a levelet hivatalosan , és fél nap már csenget a pénz 😂 felhívtam a DAS-t hogy én ennél többre gondoltam 😋 Az mondta hogy pillanat írt még egy levelet másnap meg fejelte a biztosító a összeget 😂 🤣 a retkes gecik érdekes akkor már nem kukacoskodtak virították a lóvét . Tanulság a összes multi geci jogilag operál és persze a átlag közembernek se ideje türelme ki küzdeni így működik a dalárda, azt vagy elereszti vagy ha olyan a összeg felkel gyűrni a ingujjat .
a vetetékes T is fura
nekem nincs számla alkalmazásból fizetem, így 600 ft olcsóbb meg kényelmes is
jön a mail hogy van számla aztán befizetem
egyszer elúsztam mert utazás közben jött a mail és mire hazaértem kurvára elfelejtettem hogy jött a számláról az értesítés
aztán jött egy csekk meg egy lap hogy nem fizettem be időre, mivel jött csekk +600 ft több lett az összeg
befizettem ezt is alkalmazásból mert minek csekk ha nem muszály
aztán a következő havi számla 750 ft lett több mert akkor számlázták a felszólítás díját( ami egy borítékban jött a csekkel)
plusz 3 firint késedelmi díjat is felszámoltak a pár napos késésért
csak azt nem értem az egészben hogy
-miért mem küld elektronikus útin felszólítást
-miért nem vonta le a 600ft amit nem csekken fizettem be
gondolom a 750ft csak belefért volna a 2db a4 lap egyidejűleg egy borítékban postázása
és kb 20 éve van net a házban egy csekkel nem késtem még, igszándiból szerintem még egy csekkel se késtünk
szóval bár tudom hogy én basztam el azért a 600+750 eléggé lehúzás
de nem baj mert ezután évente 2x ellövöm a netkábelt légpuskával és kifizeti a T ezt többszörösen
olvastam a ludas matyit képzett vagyok a bosszúhadjáratból 😂
T mobil ganeféknál 20 év hűség után meg büntetek 70ezer ft-ra mert hogy a egyik kártyát kicsit használtam (és jobban) kellet volna , de a számla mindig befizetve időbe . Persze értetlenkedtem ...............de ők oda van írva (bogarásszam ki 20 oldal mikróbetűből ) Jó mondom de hűség meg kutyafasza .....................esetleg méltányosság .
OOOOOOOOOOOOOOOOO sajnos az nincs de örülünk hogy minket választott és remélik hogy továbbra is partnerük leszek . Ennyi pénz befizetve és ganefnál vagyok tovább is . 😂 Mielőtt én tuti váltottam volna ......................mindegyik buzi egytől egyig . A biztosítok meg a fő buzik
Minden multi nagy cégnél csak addig jár a "kedves ügyfelünk" meg szoltis amíg ki nem éneklik a pénzt .
Ha te fordulsz problémával hozzájuk akkor már csak " A ügyfél " leszel
És hát ők mindig ráérnek jogilag csűrni csavarni és elutasítani .......................... idegeskedjen a ügyfél
Na pont most hivott vissza ember, már talált valami kisebb gyári darabot az autobol ami az ajtókeret aljától indul és abbol ki lehet vágni a kivánt részt, mert küszöb az nincs. De miért nincs csak fél autó? Na ez nekem 120 lenne de még van egy opcio, van ott valami autó és abbol kivágnák.
Ami még bosszantó az esetben a ford kinlódása. Nem ismerik el, az én felelőtlenségemre hivatkozva költségmegosztás mellett döntöttek, egyharmad ford egyharmad eger szerviz egyharmad én. Az ügy igy se halad, két hete nem.mondanak számot. Már a telefont is baszik felvenni az ember. Az autót rég el kellett volna már adnom de még hozzá se fogtak más profinak mondható kasztnis cég nettó 60-80ezres ajánlatát képező munkához. Beadtak a ford felé valami egymillió feletti költségwt mert szerintük ez a harmin centis.darab az autó oldalvázán.van.és komplett kéne cserélni. Egyébként gyárilag is mintegy 120 centi a külső küszöb, de ők.is csak a szar részt cserélnék.
Már bánom hogy még tavaly nem csináltattam meg máshol aztán már el lenne felejtve az egész. De szerintem a héten el is viszem a másik helyre.
Lehet a rés mérete se mindegy, mert ha a víz mellé bejut némi agyagos por/sár, az megfogja és ott tartja a vizet, ki se tud száradni rendesen.
Mindegy, akárhonnan ragozzuk, ez tényleg elég elkeserítő sztori.
Nem, ott az volt a gond hogy a jobb oldalon a kerékjáratnál valami résen be tudott menni a viz a küszöbbe és az munkálkodott az évek alatt mert kifolyni már nem tudott. Ezt se értem, a régi autoknál a küszöb alján a két lemez találkozásánál hagytak perforáciokat pont erre, ha mégis be jut a viz ki tudjon folyni. Ugyanigy az ajtók.alján is voltak ilyenek régen
Azért ami a te esetedben kicsit aggodalomra ad okot az az hogy bár nem láttam de az elmondottak alapján az előző autó már a festés alatt szennyezett volt,és ha ilyen megtörténik.........na,a lényeg hogy hiába fújnak rá bármit az ott lesz.Ha az előző autóddal is így kezdted volna,akkor is bekövetkezik ez a rohadás.
nekünk a wartburg már 88-ban evvel a dinitrolos valamivel volt fújva, 20 évesen is csak ott rohadt ahol meg volt törve
de zsigulis ismerősöknél is ugyanez volt aki csak lefújatta az alját avval a vastag kátrányos cuccal annak mindnek gyorsabban rohadt
azóta a gagyik lehet jobbak lettek és a dinitrol meg szarabb azt nem tudom, de nem hinném hogy szarabb lenne mint 30 éve volt
új kocsihoz képest nem sok pluszt jelent,főleg ha megtartod 10 éven túl is
A merci legendásan rozsdásodik, ráadásul nagyon puritán. Ott a személyautóknál is elég gagyi drágáért az alsópolcos termék. A kerskedő csávó mondta hogy a merci.annak való akinek van pénze és még mutogatni is akarja, a volvo meg annak akinek van pénze de nem akarja mutogatni.
Nekem is hasonlót soroltak. De amiért én is neheztelek az az hogy itt nem kell vakargatni meg takaritani semmit, bontani is könnyü. Ergo legalább egy napi munkájukat spórolom. Mondjuk.soronkivül megis csinálják, nem kell majusig várni az előjegyzéssel.
Nem akartam ezzel foglalkozni, de mult hónqpban voltam szervizen a régivel. A kötelező olajcserés ötvenezres szerviz önmagában száza alatt volt. Ufy fizettem valami 130-at hogy én mindig kérem azassistancét amit te nem kérnél plusz kértem egy gázolajszűrő cserét pluszba ami önmagában harminc ezer cserével.
Ez meg majd kiderül mennyi lesz.
Hátigen ezt most nehezen adom ki én is.mert alapesetben nem kéne. De nincs kedvem hatéves korára szivni megint a rozsdával. Szóval ezt most be kell nyelni.
Az előzőekkel minddel szerencsém volt.
Ugyhogy mondhatsz bármit, max az igénytelenséged miatt szarok azáltlad szidott autók.
Nem szeretem.a bort. Ennek tényleg jobban örültünk, a többinél.nem adtak semmit előtte 😁 ez is az üzletkötő ajándéka nem a fordé.
Egyébként ahogy mostanság jártam keltem a szalonokban......hát.......nem.nyaljákbkinsehol a vevő seggét. Igazából az jött le a beszélgetésekből hogy vannis autó meg nincs is, ami van az mind könnyen elmegy, amit rendelni kell az ugyis egy év vagy több az üzletkötő meg nem lelkesek csak dolgozgatnak.
A mostani fordos üzletkötővel meg voltam elégedve, tényleg pikkpakk intézett mindent, akár hétvégén vagy szabi alatt is felvette, intézte amit kértem.
Simán lehetett egy rossz széria, minden márka belefutott ilyenbe, merci, opel a fanciák stb., 2-3 évig ilyenek utána kijavítják. Ez közel nem biztos, hogy rohadna. Egyébként most, hogy ezt írtad én is utána járok, hogy a haver szerelőék mennyiért csinálnák meg, ma hívom is őket. 😁
Hát ez ilyen. De nincs igazad, mert nekem bevált eddig az összes ford. Szerintem a trógereknek nem válik be akik lepusztitják pár év alatt aztán saját hibájukból szidják.
Ezzel a rozsdaboglyával vették el.a kedvem ugyhogy ezért osztottam most is őket, bár nem ők gyártják. De mindenestre ez tényleg nevetséges állapot egy hatéves autónál.
A kolbászt meg a csávó adta nem a ford, az sokkal sóherebb mert már a dokumentekhez se ad egy rohadt zárható dossziét se mint régen 😀
Egyébként ennyi erövel az összes autót szidhatod, pont ugyanilyen vagy szarabb mind. A dáliát ne is emlitsük.egy lapon semmivel se, max a ssangyong de az is übereli, nos a toyota.....hát a napokban jó párnál megfordultam, tesztvezettem, nézelődtem.......semmivel se jobb a helyzet mint a ford házatáján. Legfeljebb nem rohad ki hatéves korára.
De anno erre is ezt mondták, ez már másabb mint a régi transitok, aztán mégse. Most is jött a figura hogy 2018-tól sokkal jobb lett minden a kasztnit illetően de mondtam innen már megjöttem, ezt kihagyhatja nyugodtan. Másrészt meg motorikusan, hajtásban meg ugy alapjábanvéve semmiben nem volt problémám vele. Ha ez is ilyen lesz akkor jobban jártam vele mint egy hasonszőrüvel. Vannak proacesek a környéken, nem hibamentesek ráadásul nekem az kicsi is lenne. Még ez is kicsi csak a nagyobbak nem mindenhová férnek be, de szivem szerint egy L3H2 méret lenne az ideális belsőméret.
Volt olyan hogy elutasították a kárigényem betétlapnál persze a végtelenségig kifeszítve a határidőt ...........mert hogy blablabla . DAS meg fogalmazta a levelet hivatalosan , és fél nap már csenget a pénz 😂 felhívtam a DAS-t hogy én ennél többre gondoltam 😋 Az mondta hogy pillanat írt még egy levelet másnap meg fejelte a biztosító a összeget 😂 🤣 a retkes gecik érdekes akkor már nem kukacoskodtak virították a lóvét . Tanulság a összes multi geci jogilag operál és persze a átlag közembernek se ideje türelme ki küzdeni így működik a dalárda, azt vagy elereszti vagy ha olyan a összeg felkel gyűrni a ingujjat .