Ez rossz nézet.Ha te bemutatod egy videóban a saját ladádon hogy hogyan tisztítod a felnidet az rendben van,de ha ő ugyanezt megteszi a saját autóján ami mondjuk egy lambo akkor ő már egyből veri a mellét.Mit csináljon,kérjen kölcsön egy ladát?Ebben a videóban pl mivel veri a mellét?A napelemmel,vagy a két elektromos autóval?
Bár tisztelem a véleményed, de náluk nem erről van szó. Én pl. sok mindent megtudhattam általuk, amit egyszerű, nem magasan pozicionáltként talán sosem láthattam volna. (a berkiféléktől nekem is hányingerem van)
Ha szembejön én belenézek,pozitív hogy nem érzi magát magasan pozicionált nak nem arról szól hogy mennyi pénze van,hanem olyan dolgokról beszél ami hasznos lehet másnak.A 0-ról kezdte és jutott el ide.
Szerintem meg a jobbik fajta nem abban éli meg a maga vagyonosságát, hogy az interneten veri a mellét azt mutogatva, hogy neki mi mindenre is futja. Más kérdés, hogy nem pont így van csomagolva. Ettől még nekem az a benyomásom, hogy egy hajszál választja el a Berkizéstől vagy attól a ruszki oligarcha-csemetétől, aki a TikTok-on 6-8-10 ezer eurós pezsgőket hasonlít össze, hogy melyik a jobb lemosni a Lambo felnijéről a fékport.
Ismeri őket valaki?Azért elrejt benne a tesláról is egy mondatot az ember,nem fikázza nekik is van kettő,csak elmondja őszintén mennyi is a hatótáv valójában.
ez kis lapos négyzet alakú.De ez itt van már 1 éve. Nem is ez a baj. (kezeit széttáró) Egyszer csak megjelent egy felirat, hogy kedves előfizetőink az Önök jobb kiszolgálása érdekében kezelő felületet megváltoztattuk, áttekinthetőbbé tettük bla bla... Szóval valamit basztak vele na azóta egy kalap szar. Olyan mikor itt a kretének 3 évente kitalálják, hogy újítanak és minden alkalommal szarabb lesz valami 😅
https://www.auchan.hu/benzinku...
iptv sokkal jobb, anyósnak az van nem is engedtük hogy kicseréljék
kérd vissza az iptv-t, kicsit erélyesebben kell kérni és visszahozzák