Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a furkálás egy faszság.
https://ttf.hu/arak/
Pár éve még tisztességesen megcsinálták a munkát, eddig tartós amit alkottak.
Nem :D
Szerk: na jo, de... a legutobb meg hibat dobott, ha neked akartam valaszolni, most meg mukodik.
Jól működik már az oldal?
nekem azért van a sok tartály összekötve hogy 1x megnyomom aztán hónapokig jó biciklit meg laptopot meg ilyeneket fújogatni
nem kell zúgatni a kompresszort heti szinten
plusz egy ideje napenergiával megy az is aztán akkor megy ha van sok áram feleslegbe
Nálam is így van megoldva 😁 annyi különbséggel, hogy a "kicsi" egy 10 literes porral oltó háza... azt felnyomja 20 mp alatt, és arra elég, hogy lefújjam az esztergáról a forgácsot. Fel se töltöm a másikat, lehet, 1 hétig se kell, az alatt meg úgyis elszelel.
inkább azt mondanám hogy kurva lassan tellik meg
fel szoktam nyomni 12 bar-ig ez kb másfél óra
de le tudok kapcsolni egy 100-as tartályt külön is hogy csak azt fújja
Nyilván az ember otthon nem a Tisza hidat akarja rozsdátlanítani 😁 nekem elég volt eddig a 120 literes levegő is. Nem is kell 5 bar-nál több, meg amíg tökölök, addig vissza is termeli a fogyást - nem folyamatos üzem.
Az a csepel mennyi idő alatt termeli fel neked a 800 litert? Gyanítom, soká 😃
a levegő a gyenge pontja nem a pisztoly
nekem van vagy 800 liter tartályom és percekre elég....
ennyi levegőhöz már egy csavar kompresszor kell, a csepel kompresszor már kevés
Homokszóró tényleg jó ha van otthon, nagyon hasznos tud lenni minden másra is. manapság meg már nem is drága 10 körül van normális pisztoly
Fluid Filmet ismerem, az a lanolinos cucc, jo szajre. ACF50-et szortam a kuszobre a telen (ez volt itthon a motor miatt, meg angol hozomany) ott ahol a padlolemezzel talalkozik, a lemezek elenel volt par apro feluleti ize meg a kerekjaratok sarkanal, ahol a kavics lepockolte a festeket.

Hja, homokszoro nelkul tenyleg tokonszuras lenne, ezert is akartam eredetileg szakival csinaltatni.
A gond az otthonival hogy még ha totál lepucolod az összes alkatrészt róla úgy is van olyan falc,zug,él hogy az ott megbújó rozsdát nm tudod lekapargatni,és tuti hogy az ilyenekben van a rozsda.Csináltam,rohadt szar meló.Nekiálltam dróttal,lassu és rossz hatékonyságú,ezt homokszóróval csináltam.Házi körülmények,gyeng kompresszor,sima kvarchomok.Rémálom a meló de gyorsanbb és jobb eredmény.Utána a maradékot passziváltam korant-al.Ezután ment rá alapozó és egy asszem gumis alvázvédő.NEM rücsi.Utána az üregekben Fluid Film ment.Az ilyen lószagú nyál.De jó lett.
Egyébként nagyrészük kizárólag ezt csinálja de igyis 4-6 hétre tud időpontot adni, egy szerviz tehát javitanak is, de ők a legdrágábbak, a legolcsóbb meg egy aki inkább hobbyból csinálja mert méhészkedik, ugyhogy tavasztól a méhek az elsők
Az autó ujsága az ár után lett beszélve egy kivételével.
Háááát beárazták az új autót na meg gondolom csak ezzel foglalkoznak, a havernek pár alkalmazottas szervize van és mindent csinálnak, kasztnit és fényezést is így nem fő csapás a korrózióvédelem így a többihez mérik az árakat.
Most hivtam a környék összes dinitrolos mókusát, nem sok plusz egyet budkalászon vagy hol.
Többségük az uj autóra tekintettel előre tudja hozni a jövő hétre, mindegyiknél 4-5 nap a legolcsóbb 350 a legdrágább 415.
Remeljuk ;)
Na igen, 2 napos a dolog így sejtettem, de nyilván van a környékeden is hasonló.
Nekem ok nagyon messze vannak, kis tulzassal az orszag masik fele, de azert koszonom!
Ha gondolod küldöm a számukat, Bp.-n vannak a gyömrői úton.
Mindkét autónknál megcsináljuk, amúgy mindenhol leszedik amit le lehet még a hővédőket is persze ahol nem ragasztva van, ahhoz képest amit írtál téníleg elég baráti.
Hat, akkor jobban korulnezek. Anno lealltam az erdeklodessel a dinitrolos csavokkal folytatott beszelgetes utan mert nem hangzott szuper koltseghatekonynak. Ugy szamoltam, hogy 40-50-bol en is osszehozok valamit itthon. A felmillios kocsira sokallom a 150-180 ezret, na.
(tudom, 22 eves alsopolcos szar, mar a vastelepen lenne a helye... ne menjunk ebbe bele)

Ha megallna szaz alatt, nem kuszkodnek vele haton fekve a kertben, no meg tuti jobban csinaljak, mint ahogy nekem sikerulne.
régen ez a dinolos ember avval oltogatott minket hogy minden kocsira megvan a technológia hol kell fúrni mennyi cucc kell bele milyen eszközzel juttatják be stbstb
elég régóta csinálják ha szar lenne régen megszűnt volna a cég
Ez mondjuk korrekt ár
Megkérdeztem haver szervizt ők mwnnyiért csinálják, 30-40 munkadíjat + anyagot mondott ami autótól függően 4-6 flakon aminek 6900/db az ára viszont nem furkálják a kocsit hanem ott fújnak be nagy mennyiséget ahol van járat gyárilag és annyit, hogy a kifolyókon is bőven megjelenjen ha van rozsda annak letakarítása még hozzájön 10-20000-ért tehát egy közepesen rozsdás is kijön kb. 100-ból műgyantás cuccal.