nekem azért van a sok tartály összekötve hogy 1x megnyomom aztán hónapokig jó biciklit meg laptopot meg ilyeneket fújogatni
nem kell zúgatni a kompresszort heti szinten
plusz egy ideje napenergiával megy az is aztán akkor megy ha van sok áram feleslegbe
Nálam is így van megoldva 😁 annyi különbséggel, hogy a "kicsi" egy 10 literes porral oltó háza... azt felnyomja 20 mp alatt, és arra elég, hogy lefújjam az esztergáról a forgácsot. Fel se töltöm a másikat, lehet, 1 hétig se kell, az alatt meg úgyis elszelel.
inkább azt mondanám hogy kurva lassan tellik meg
fel szoktam nyomni 12 bar-ig ez kb másfél óra
de le tudok kapcsolni egy 100-as tartályt külön is hogy csak azt fújja
Nyilván az ember otthon nem a Tisza hidat akarja rozsdátlanítani 😁 nekem elég volt eddig a 120 literes levegő is. Nem is kell 5 bar-nál több, meg amíg tökölök, addig vissza is termeli a fogyást - nem folyamatos üzem.
Az a csepel mennyi idő alatt termeli fel neked a 800 litert? Gyanítom, soká 😃
a levegő a gyenge pontja nem a pisztoly
nekem van vagy 800 liter tartályom és percekre elég....
ennyi levegőhöz már egy csavar kompresszor kell, a csepel kompresszor már kevés
Fluid Filmet ismerem, az a lanolinos cucc, jo szajre. ACF50-et szortam a kuszobre a telen (ez volt itthon a motor miatt, meg angol hozomany) ott ahol a padlolemezzel talalkozik, a lemezek elenel volt par apro feluleti ize meg a kerekjaratok sarkanal, ahol a kavics lepockolte a festeket.
Hja, homokszoro nelkul tenyleg tokonszuras lenne, ezert is akartam eredetileg szakival csinaltatni.
A gond az otthonival hogy még ha totál lepucolod az összes alkatrészt róla úgy is van olyan falc,zug,él hogy az ott megbújó rozsdát nm tudod lekapargatni,és tuti hogy az ilyenekben van a rozsda.Csináltam,rohadt szar meló.Nekiálltam dróttal,lassu és rossz hatékonyságú,ezt homokszóróval csináltam.Házi körülmények,gyeng kompresszor,sima kvarchomok.Rémálom a meló de gyorsanbb és jobb eredmény.Utána a maradékot passziváltam korant-al.Ezután ment rá alapozó és egy asszem gumis alvázvédő.NEM rücsi.Utána az üregekben Fluid Film ment.Az ilyen lószagú nyál.De jó lett.
Egyébként nagyrészük kizárólag ezt csinálja de igyis 4-6 hétre tud időpontot adni, egy szerviz tehát javitanak is, de ők a legdrágábbak, a legolcsóbb meg egy aki inkább hobbyból csinálja mert méhészkedik, ugyhogy tavasztól a méhek az elsők
Háááát beárazták az új autót na meg gondolom csak ezzel foglalkoznak, a havernek pár alkalmazottas szervize van és mindent csinálnak, kasztnit és fényezést is így nem fő csapás a korrózióvédelem így a többihez mérik az árakat.
Most hivtam a környék összes dinitrolos mókusát, nem sok plusz egyet budkalászon vagy hol.
Többségük az uj autóra tekintettel előre tudja hozni a jövő hétre, mindegyiknél 4-5 nap a legolcsóbb 350 a legdrágább 415.
Mindkét autónknál megcsináljuk, amúgy mindenhol leszedik amit le lehet még a hővédőket is persze ahol nem ragasztva van, ahhoz képest amit írtál téníleg elég baráti.
Hat, akkor jobban korulnezek. Anno lealltam az erdeklodessel a dinitrolos csavokkal folytatott beszelgetes utan mert nem hangzott szuper koltseghatekonynak. Ugy szamoltam, hogy 40-50-bol en is osszehozok valamit itthon. A felmillios kocsira sokallom a 150-180 ezret, na.
(tudom, 22 eves alsopolcos szar, mar a vastelepen lenne a helye... ne menjunk ebbe bele)
Ha megallna szaz alatt, nem kuszkodnek vele haton fekve a kertben, no meg tuti jobban csinaljak, mint ahogy nekem sikerulne.
régen ez a dinolos ember avval oltogatott minket hogy minden kocsira megvan a technológia hol kell fúrni mennyi cucc kell bele milyen eszközzel juttatják be stbstb
elég régóta csinálják ha szar lenne régen megszűnt volna a cég
Megkérdeztem haver szervizt ők mwnnyiért csinálják, 30-40 munkadíjat + anyagot mondott ami autótól függően 4-6 flakon aminek 6900/db az ára viszont nem furkálják a kocsit hanem ott fújnak be nagy mennyiséget ahol van járat gyárilag és annyit, hogy a kifolyókon is bőven megjelenjen ha van rozsda annak letakarítása még hozzájön 10-20000-ért tehát egy közepesen rozsdás is kijön kb. 100-ból műgyantás cuccal.
Pár éve még tisztességesen megcsinálták a munkát, eddig tartós amit alkottak.
Szerk: na jo, de... a legutobb meg hibat dobott, ha neked akartam valaszolni, most meg mukodik.
nem kell zúgatni a kompresszort heti szinten
plusz egy ideje napenergiával megy az is aztán akkor megy ha van sok áram feleslegbe
fel szoktam nyomni 12 bar-ig ez kb másfél óra
de le tudok kapcsolni egy 100-as tartályt külön is hogy csak azt fújja
Az a csepel mennyi idő alatt termeli fel neked a 800 litert? Gyanítom, soká 😃
nekem van vagy 800 liter tartályom és percekre elég....
ennyi levegőhöz már egy csavar kompresszor kell, a csepel kompresszor már kevés
Hja, homokszoro nelkul tenyleg tokonszuras lenne, ezert is akartam eredetileg szakival csinaltatni.
Többségük az uj autóra tekintettel előre tudja hozni a jövő hétre, mindegyiknél 4-5 nap a legolcsóbb 350 a legdrágább 415.
(tudom, 22 eves alsopolcos szar, mar a vastelepen lenne a helye... ne menjunk ebbe bele)
Ha megallna szaz alatt, nem kuszkodnek vele haton fekve a kertben, no meg tuti jobban csinaljak, mint ahogy nekem sikerulne.
elég régóta csinálják ha szar lenne régen megszűnt volna a cég