Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

próba
még az se biztos(gondolkodós)
Engem ma hívtak, hogy kapunk valami új modemot ami a giganethez még jobb mer még gyorsabb lesz(kezeit széttáró)
A tv-t meg frissítették új formátuma van néhány hete az meg olyan qrva lassú lett, hogy fél órát gondolkozik a csatornaváltáson 😅
A második éve, sokadik személyes és telefonos megkeresésre sem tudtam elintézni, hogy a régi ímélcímemet töröljék és az új ímélcímemet meg aktiválják és arra küldjék ki a számlaértesítőt. Illetve 2 év alatt annyit már sikerült elérem, hogy a régit törölték(kezeit széttáró) Így legalább 1 éve az a helyzet,hogy a régire már nem jön számlaértesítő de cserébe az új ímeil címemre se ami már azóta nem is olyan új 😅
Én a hónap végén szoktam egy sms-t kapni, hogy lejárt számlatartozásom van 😂 Szerencsére az összeg benne van az sms-ben a számlaszámom meg mindig 1-el több mint az előző azt meg a netbank megjegyzi. Így szerintem én minden hónapban automatikusan fizetek az isten tudja mennyi késedelmi díjat 😅 Ennek a picsának is elmondtam a problémámat de Ő csak a modemek szétosztásával törődik máshoz nem ért 😅 Kérdeztem ebbe nekik mi a buli, hogy mindenkit felhívnak, az elmondása alapján egy fillérbe se kerül az új eszköz az előfizetőnek meg még a gls-t is fizetik,hogy nekem kihozza a cumót(gondolkodós) legutoljára mikor ilyen ingyen bolt volt onnatól duplára emelkedett az előfizetésem 😅
Vagy be kell gányoltatni 30 ezerért,egyébként is,eladásnál a kutya nem nézegeti a küszöböt egy 6 éves autónál
én már nem hordanám oda(gondolkodós)
De biztos azért hordod oda mert meg vagy velük elégedve(kezeit széttáró)
Akkor meg semmi baj nincs mit siránkozol? 😅
ne, hogy kidobj még a régi autóra 300 ezret 😅 "szakszervízbe" vastagon fog a ceruza 😅
Csináltasd meg 60-80 ezerért ennyit buktál(kezeit széttáró) volt már meg lesz még ettől több is(kezeit széttáró)
Hát,ők szó szerint tolvajok.
zsigulis korszakban eszünkbe se jutott ilyen hülyeség. évente megfújattuk 2* olajjal az alját a 3-ik évben hüvelykujnyi olajsár borította az egész autó alját nem született meg az a rozsda ami azon át bírt volna furakodni 😅
akkor rosszul értettem szóval 1 alvázvédőzés 400 ezer?(hüledezős)
Szerintem hagyd ott a szalonba a roszdaboglyát a faszihoz meg vágd hozzá a szalámiját(fetrengős) Így csak a vételárat bukod el de megkíméled magad egy folyamatos pénzszivattyútól 😅 Vagy csak egyszerűen nyisd ki az ablakot és szórd ki rajta a pénzt teljesen mind1 😂
egy autónak olyannak kell lenni ha életében olajcserén meg szűrő cseréken kívül soha semmi mást nem kapott még csak lemosva sem volt akkor is működnie kell akár 10 év múlva is. nos a ford nem ilyen(gondolkodós) Nekem a tojotáim mind ilyenek voltak én csak ütöttem vágtam nyúztam nálam egy ilyen eszköznek nincs sok becsülete nem tutujgatom dolgoztatom(kezeit széttáró) Ez a mostani tojota hát fogalmam sincs. túl modern ahhoz, hogy bírja huzamosabb ideig a megpróbáltatásokat 😂
Ez egyszer eldől nem hogy a motort nem tudja felállítani de ő maga sem tud felkelni
Hogy szált fel a macira az nagyobb kérdés 😂
Vagy mikor 😆
Hát én nem is bírom valahogy mindig útba esik a konyha 😂 néha nem is oda akarok menni azt ott találom magam
hogy a faszomba azt nem tudom 😂
Igaz még csak 112 vagyok de majd igyekszek behozni 😂 👍️
kb 30 éve 100 felett vagyok 😂
egy ideje már 150 felett, ez egy kicsit néha kellemetlen, 130ig full dinamit voltam
amúgy épp diétán vagyok, kedd este óta semmit sem ettem, ha nem leszek nagyon gyenge akkor hétfőig csak iszok
nem hitte el senki hogy lazán kibírok 3 napot kaja nélkül.....
Ez a pöcsével vajon mikor találkozott utoljára?
Amúgy ini 100 kiló felet is van élet 😍 😂
https://www.youtube.com/shorts...
Az angoltudások mondták hogy ............................. 😂 😂 😂
Tudtam mindig is hogy ezek okos emberek,most sem okoznak csalódást.
itt már hajós kapitánynak is kell lenni 😂 😂 😂 atyám
http://youtu.be/7yfnYz76KEE
szoktatok ilyet nézni ? 😂mindenki milyen jól el van .............................kivéve a kocsitulajok 😂
http://youtu.be/Qmm7AfLMAqY
Tegnap RC51-nek akartam valaszolni, ugyanazzal a hibaval megallt, ezert gondoltam, hogy meg beteg a forum.
👍
Köszi, már aggódtam hogy csak az én nickem problémás. 🙂
Igen.
Kiprobalom.