Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva. Most voltam varratszedésen, állitolag minden fasza. Jönni menni már tudok, de a mezeinyul picsánrugása még késöbbre halasztva.
Fájdogál de alakul a helyzet, hat hét kimélö üzemmód.
Kellemetlen a hasznossal összekötve, kecskemétröl megyek békéscsabára átvenni a fordot.
Nyugalmiban 32? Asszonypajtás örülhet ha a kupak befér 😂😂
sokat fáj a feje, tévedésfől felvarrtak neki egy 32-es néger puskát azóta vérnyomás gondjai vannak
állítólag másfél év kell mire megszokja a szervezet
😆
Kawával mi a helyzet ? Műtét hogy sikerült ?
Elvileg ha nagy sorozat motor letezik komplett UGY. huzat,nem sok penzert,azt ra kell lőni es csá.
De a cbr-re vettem a lajosban egy adag huzat anyagot es ralőttem,igaz draga volt,vagy huszezer forint.
Még soha nem bontottam meg kárpitot így fogalmam sincs, hogy kell és miképp sikerülne, még nem vettem meg most kezdem a konkrét keresgélést, de ez amúgy jónak tűnt csak ez zavar.
Attól függ mi az igény, és mi az anyag. Műbőr esetén mögé teszel egy kis műbőr darabot, és palmatexel megragasztod. Tartós lesz, de a vágás látszani fog.
Én csak a Szűcs Janit ismerem és az fuvarozó, gondolod megcsinálná? 🤔
Ettől tartottam, motor ülés, akkor ezt bele kell számolni.
El kell vinni egy szücshöz megoldja. Vagy kárpitos még akinek van hozzá tehetsége
Motor ? Bőr ? Arra láttam csoda szereket internet reklámba
Kocsi ? Szövet ? Én meg varrnám minta zoknit 😃 Vannak ügyes technikák
Hazilag sehogy.
nekem a robogón fekete szerelő pasztával volt kihúzva egy kb 3 centis vágás évekig bírta, igaz nem ültem azon a részén
Az ülésen egy kb. 1cm-es vágást áthúzás nélkül lehet valamivel javítani?
1 év alatt 60 mrd most meg egyik pillanatról a másikra 500. Én itt túl nagy kontrasztot látok(gondolkodós) Ezt meg is szavazzák? Oda is adják pénzben, fegyverben? hirtelen az eddigiekhez mérten 8 szoros pénz okozhat azért bajt a ruszkiknak(gondolkodós)
kb. 200 ezer mrd forint(gondolkodós) Mennyi is a magyar gdp? 40 ezer körül?
Olyan 60 milliardot mar elegettek.
Szerintem ugy gondoltak ha csunyan neznek es eleg penzt pumpalnak az ukrikba putyin megbukik,a gazdasag csodbe jut,jon egy szeteses mint 91 ben es nyernek.
De nem,egyik sem.Es ahhelyett hogy szanalnak a veszteseget leulnenek targyalni a leghulyebb befektetoi dontest hozzak.
Meg tobb penzt dobnak a rossz menedzsmentbe,futnak a befektetes utan.
A gond hogy a ruszki ezt most szemelyesre vette es beleallt.
Mar az ukiknak.Mondjuk ok mar a kreml elott parkolast vizionalnak.
De kherson ota csak azt latom hogy bucira pofozzak oket.
azér kell a péz, mer vészesen fogy a kokó és nem lesz mit szipákolni
menet közben a rádióban ezt nem láttam(kezeit széttáró) Annyit hallottam amit írtam(kezeit széttáró)
te vagy a nagy háborús szakértő. ez az 500 mrd dolláral szerintem elrúgják az amerikaiak egy kicsit a pöttyöst (gondolkodós)
az egész eddigi amerikai adomány hány dollárra rúghat az egy év alatt? De biztos nincs 500 mrd(gondolkodós)
És az hogy a oroszok voltak olyan rendesek hogy addig elmentek kávészünetre 😂
Ne hogy már baja essen vén demensnek
Ukránok azért meg mutatták hogy milyen szépen szól a légvédelmi sziréna , nagyon igyekeztek szemléltetni miért kell a pénz 😂 🤣 😂
Ket het es kampec neked,tikk-takk........
Johetne hozzam is,nem kell annyi zsozs,kicsiben gondolkozok,eleg tizmillio dollar.
a 8 szelepes jobb mer kisebb a baj ha szakad a vezérlés 😅
szerintem meg az volt jó, hogy az emberek akik nem oltatták magukat azoknak 99.99 % elküldte a halál náthás faxára a vírust(meghajlós)
Mióta áthasítottak rajtam szinte tünet nélkül sose voltam ilyen egészséges 😅 Az, hogy 2 éven belül nem voltam még csak megfázva sem ilyen az előző 45 évben nem fordult elő velem 😅 Még csak a torkom sem kapart azóta mióta átszaladt rajtam a kovid összes verziója 😅
Évente 2* szoktam dögrováson lenni (kezeit széttáró) Ezek eltűntek. remélem marad ez így még 30 évig(meghajlós)
Szerintem csak azok az sms ek vannak meg neki amik az új egyenleget közlik 😁