mer én milyen vagyok a légkondik terén? Azon kívül, hogy minden évben felrakatok kettőt-hármat 😅
Jövő héten rakják az idei elsőt ha héten eljutok addig, hogy kikenem a nagyszobát 😅
Milyen új témára gondoltál? Ehhez mit szólsz? Úton pest felé kocsikázva azt hallottam a rádióban, biden úr udvariassági látogatást tett a fia haverjánál kijevben 😅
Mellékesen jószándékának jeléül ígéretet tett további 500 mrd dollár támogatásra a szent háborúhoz 😅
itt sokan meg olyat ismertünk akit elütött a villamos, alászorult az egyik kerék levágta a fejét(kezeit széttáró)
De még is kovidba halt meg(kezeit széttáró)
hát igen(vigyorgós) Nos nálam alaptartozék aminek mindig lenni kell a kocsiba, mert bárhová megyek, bármit csinálok ezek a dolgok kellenek
10-es csillag villás, 13-as csillag villás, 1 szig. szalag, egy skicc kés, egy fázis ceruza,alkoholos filc, mérőszalag, kisflakonos wd 40. 😅
Ez az autó alaptartozéka ott van rögtön a bal oldali ajtó zsebben. Nincs olyan hét, hogy valamelyik valami oknál fogva ne kellene 😂
Ezt elég nehezen tudom elképzelni, mert 3.2 az V6, és az Omega hátul hajt, az Asztma meg elöl. Nem tudom, hogy férhetett el, úgy hogy még el is kellett fordítani, de hogy arra műszakit nem kapott, az tuti.
f astrába belemókolta a volt szomszédom a 3,2 omega motort
kicsit orrnehéz volt de nagyon ment
van is valahol kép hogy ki van az óra fektetve
végül nem bírt a lovakkal és totálkár lett a gép....
Hatttt,attol fugg.
Szerintem ha a ketliteres es egyhatos az mehet,mert volt mindketto mindkettoben.
A turbos kettes mar kerdeses,mit szol hozza az nkh.
Motorkodok stimmeljenek.
erre írtam az astral vs golf engedélyeztetést
szóval az ebola esetében ez 10+ év volt
itt meg 10 hét sem
szóval a hosszú távú ismeretek nem voltak, még akkor sem ha egy hozzá hasonló már x éve létezett
de hát nem maradt ki a több éves tesztelés(kezeit széttáró) Most teszteltek több milliárd alanyon és most az a fázis következik, hogy figyeljük mit okoz 😅
Tudod ez kb olyan mint a festék,van egy szép szín majd ahhoz keverek valamit,a szép szín ugyanúgy benne van viszont nem biztos hogy az új szín is szép lesz.
Jövő héten rakják az idei elsőt ha héten eljutok addig, hogy kikenem a nagyszobát 😅
Milyen új témára gondoltál? Ehhez mit szólsz? Úton pest felé kocsikázva azt hallottam a rádióban, biden úr udvariassági látogatást tett a fia haverjánál kijevben 😅
Mellékesen jószándékának jeléül ígéretet tett további 500 mrd dollár támogatásra a szent háborúhoz 😅