2 házzal arrébb a szomszéd sofőr olyan cégnél akik autókat hoznak be, van legalább 20 kamion ami hozza heti szinten a kocsikat
kivétel nélkül csak a szarokat hozzák be, néha-néha van egyéni megrendeléses szállítás de ez nem jellemző, mert kereskedéseknek hordják be a szarokat
nagyjából kamiononként(de néha 2-3 kamiononként) van egy kocsi ami beindul és működik, evvel tologatják fel a többi szart a trélerre, itthon meg taknyolják össze a lehető legkisebb pénzekből, minden tevékenységre van ember, autómosóknál ott áll tizesével a frissen behozott kocsik külső belső takarításra mert a pipi 2 éve nem takarított gépe különb némelyik autótól
szóval ennyit a feláras karbantartott kocsikról
ami ide bejut az többségében nem ilyen, lehet 4-6 milla felett találni jobbakat is, de ezek inkább a kopasz féle nepperek hozzák be akik kimennek egyéni megrendelésre kocsikat hozni, bár szerintem ott se mindig minden úgy van ahogy a videókban mutatja
amúgy a szomszéd is hozott az asszonynak egy elég régi A mercit, ez egész jó sikerült, a gyereknek egy 2010 körüli E mercit az azért megállt párszor és lehetett rákölteni a súlyos pénzeket, pedig nem is a legszarabbak közül válaszott
Tán te csináltad az Excel sablont? 😄
Mert én pusztán annak a kivitelezésére gondoltam. Meg lehet tenni, hogy csak adott cellába tudjon írni, adott formátumban, a többi cella védve, és nem engedi menteni, amíg nem jó - és a hibás kitőltés miatti hibák eltűnnek.
Ne ítélj elsőre.
Amúgy a más/sok egyéb ingatlanok mérőit kell összesítenie.
És nem, amúgy sem tudod jól, ha valaki nem tudja leolvasni a mérőket és hülyeséget ír és küld be, azt korrigálni kell, tehát a EZ az excel tábla szükségszerű volt.
...ott igazából már az elqrta, aki azt az excel sablon csinálta, amit töltögetni kell. Azt meg lehet csinálni droid biztosra 😁 hogy még direkt elbaxni se tudja.
Az új kolléga meg remélem nem pipálta be jelentkezéskor az "irodai szoftverek alapfokú ismerete" jelölő négyzetet 😅
Na. Az új kolléga, aki energetikusnak jött, nekem adták, hogy a nálunk működő rendszert és az egyediségeket tanítsam meg neki.
Ami a lényeg, a csákó az excelben a két cella értéke közti különbséget (heti mérőállás) asztali számológéppel számolta ki és kézzel írta be a fogyasztást feltüntető harmadik cellába.
:-D
Valami könnyítés van, nem lesz másik forgalmi és eredetiség vizsga se kell, de a nevükre megy, én se tudom pontosan, de a jszp-n emelkedik a tulajdonosok száma.
Az A terv nekem is ez volt még 2-3 hónapja, de nem egyszerű ilyet találni, mert kint sincs már kolbászból a kerítés, ha az a terv hogy eladja, akkor addig használja ameddig műszakis. Megnéztünk pár osztrák járgányt, rengeteg apró sérülés, mint amivel billiárdoztak, na meg a rozsda, ott főleg azon buknak el műszakin. Van persze "normál" állapot, ami már majdnem jó, de ha igényes vagy azokra is kell költeni, főleg ha nincs műszaki és haza is kell trélerezni. Ilyeneket azoknak éri meg akik egyszerre hoznak 3-4 darabot, nagyobb szállítóval és itthon rendbeteszik, majd továbbadják. Ilyen a kis Jazzünk, több mint 2 éve vettük a feleségemnek, egy hátsó elem volt fényezve mielőtt hozzánk került, de rozsda nincs és azon kívül hogy 2 első féktárcsát cseréltem, semmi baja nem volt eddig. Az, hogy nálunk már kétszer tört össze a hátulja nem az autó hibája, egyszer egy szülni készülődő feleséghez igyekvő, aggódó apuka érte utól egy zebránál, a múlt héten meg egy anyuka a lámpánál, aki azért sietett mert zeneiskolába kellett beiratni a gyereket... mindegy megcsináltatjuk másodjára is mert egyébkent jó a kocsi, pedig kinti, majdnem bizonytalan előélettel, ezért mondtam hogy mindenre van példa és ellenpélda is.
Mindenképp külföldről kell venni, főleg, ha még van is jó kapcsolat. Onnan nem szart veszel, jobbak az utak, nincs szétveretve az autó, plusz a műszakik se csúsztatott pénzzel működnek. Még ha drágább az autó, akkor is, az állapot megéri a felárat.
Csak érdekes. A funkcionális analfabetizmus tünete... kutatások szerint a felnőtt lakosság negyedét érint. Eddig nem találkoztam még felnőttben ilyennel, gyerekben sajna többel is, ami a mai szar oktatás miatt van. https://eduline.hu/kozoktatas/...
Külföldön is csak a szarokat adják szarér hugyér.Szerintem ha én most akarnék autót venni,akkor én magam mennék el érte külföldre.És természetesen olyat amin még van műszaki,az itthon egyszerűbb forgalomba helyezni.
Ti biztos jobban tudjátok, de én csak mostanában foglalkoztam a jszp-s lekérdezéssel. Nem is nagyon öreg kocsiknál nem ritka az 5, vagy az annál is több tulajdonos, de ha tovább lapozol kiderül, hogy valójában 2 eredetiség vizsgálaton volt, vagyis volt a bank nevén mert hitel volt rajta, aztán a hitel lejárta után lett a tulajé, aki egyébként a szalonból hozta ki, majd később beadta egy kereskedésbe aki szintén névre vette, majd eladta, ez már eddig 4, aztán így tovább... Ettől függetlenül még mindig jobban megvennék egy ilyen "sokgazdás" itthon futott autót mint egy behozottat, aminél nem látod a km diagrammot. Tudnék mesélni milyen állapotú behozott autókkal találkoztam, persze biztos vannak kivételek, az viszont érdekes hogy a jó autók kint is szinte ugyanolyan áron futnak mintha az itthoni kínálatból válogatna az ember. Ezen is végigfutottunk, mert a fiam Svájcban él illetve vannak ismerősei a sógoroknál is, de végül a forgalombahelyezés macerájával (svájci autónál vám), nem igazalán volt kedvezőbb a helyzet. Olyanokat lenne érdemes behozni, amelyeket műszaki vizsga lejalártakor adnak el, mert sokat kell rá költeni kinti viszonylatban, de itthon aki ügyesebb szépen helyre pofozza magának, az egy kicsit másabb mint amikor eladásra csinálja meg az aki ebből él, tisztelet a kivételnek! Persze mindenre van példa és ellenpélda is, de általánosságban én ezzel a helyzettel találkoztam.
kivétel nélkül csak a szarokat hozzák be, néha-néha van egyéni megrendeléses szállítás de ez nem jellemző, mert kereskedéseknek hordják be a szarokat
nagyjából kamiononként(de néha 2-3 kamiononként) van egy kocsi ami beindul és működik, evvel tologatják fel a többi szart a trélerre, itthon meg taknyolják össze a lehető legkisebb pénzekből, minden tevékenységre van ember, autómosóknál ott áll tizesével a frissen behozott kocsik külső belső takarításra mert a pipi 2 éve nem takarított gépe különb némelyik autótól
szóval ennyit a feláras karbantartott kocsikról
ami ide bejut az többségében nem ilyen, lehet 4-6 milla felett találni jobbakat is, de ezek inkább a kopasz féle nepperek hozzák be akik kimennek egyéni megrendelésre kocsikat hozni, bár szerintem ott se mindig minden úgy van ahogy a videókban mutatja
amúgy a szomszéd is hozott az asszonynak egy elég régi A mercit, ez egész jó sikerült, a gyereknek egy 2010 körüli E mercit az azért megállt párszor és lehetett rákölteni a súlyos pénzeket, pedig nem is a legszarabbak közül válaszott