Sajnos ekkorra már rég eldölt. Amugy fasza auto, pipi csak hülyeségeket beszél. Ez a rozsda nem kellett volna.
Ebböl kifolyplag jövö héten üreg alváz dinotrol. Nem olcso de ebbe belekényszeredtem
nem érted a dolgot
téli fűtés nincs épeszű áron napelem ami elbírná
ellenben a 4 légkondi ha mind kell nyáron(nekünk egy is lehűti a 80nm) akkor kb 4000w fogyasztás ennyit a 2x 6 panel elbírna
2 légkondit meg a 2x4 olcsóbb(kisebb) panel is lazán viszi
akku annyi kell ha beúszik egy bárányfelhő azt áthidalja max egy órát működjön
ez így nem nagy összeg kocsira 5x ennyit költöttél az elmúlt pár évben az se hozza az árát vissza sosem, mert ha csak az ár lenne a fontos te is f astrával autóznál
4 van és a napelem terv spórolását halálunkig nem élnénk fel, lenne az akksikkal mindennel vagy 8-10 milla amennyit akkor sem spórolnánk a hátralévő időnkben ha télen állandó 28 nyáron meg 16 fokon tartanánk a házakat. 😁
A mínuszok még jobban benne voltak illetve 1 hét hideg és kb. 1 hét már nem annyira, meleg csak 4 napja van. Ápr. 15-ig van sajnos az olcsóság utána normál tarifa van, de 2 mérőre elosztva már nagyjából az is belefér a kisebb árba nyáron is így talán a hűtés se lesz nagyon drága.
2023-at írunk
ilyenek hogy felyre varrják a néger farkat nem fordulhat elő
az hogy be van nőve a körmöd és tévedésből kapsz egy néger puskát az még belefér 🤣
Az a baj, hogy lehet a homlokára varrták, anno és is agyaltam ezen csak praktikus okokból elvetette mert ugye a zacsi mindig a szemembe lóg ha meg a homlokomra támaszodnék állandóan helyeznem kéne. 😒
A ford meg lekezelve valszeg birja.
Ebböl kifolyplag jövö héten üreg alváz dinotrol. Nem olcso de ebbe belekényszeredtem
téli fűtés nincs épeszű áron napelem ami elbírná
ellenben a 4 légkondi ha mind kell nyáron(nekünk egy is lehűti a 80nm) akkor kb 4000w fogyasztás ennyit a 2x 6 panel elbírna
2 légkondit meg a 2x4 olcsóbb(kisebb) panel is lazán viszi
akku annyi kell ha beúszik egy bárányfelhő azt áthidalja max egy órát működjön
ez így nem nagy összeg kocsira 5x ennyit költöttél az elmúlt pár évben az se hozza az árát vissza sosem, mert ha csak az ár lenne a fontos te is f astrával autóznál
akkorát ami elviszi a 2 légkondit sziget üzemben
nyár full ingyen hűt, télen meg fűt egy kicsit
kawa beköti okosba 😉
ilyet még szerintem sosem írtam
ilyenek hogy felyre varrják a néger farkat nem fordulhat elő
az hogy be van nőve a körmöd és tévedésből kapsz egy néger puskát az még belefér 🤣
Ujra ford?
Kétszer ugyanabba? 😆
Alvázvédőzni kéne még így frissen. 🤔