Na vajon hol?Egyébként rosszul írtam,2002ben helyezték forgalomba itthon,azóta volt 10 gazdája,valamikor 15 és 17 között újra rendszámozták,Az embernél volt 14óta,volt két károkozás 19-ben az autó lefoglalva.Szóval 2002 és 2014 között volt 9 gazdája,na most számodra hiteles az amit a 10 gazdája állít a videóban?
nem a km-rel van gond,hanem hogy az állítja hogy ezt mindet ő tekerte bele és nem volt megbontva.Ennyi tulajjal ez a legkevésbé sem hiteles.Hagyjuk,egy nagy átbaszás az egész amit művelnek.
Én nem ellenőrizgettem, de mivel ennyit jár, lehet, hogy vendégmunkázik... és 13-ig külföldi rsz-al tolta...
ha meg 10 gazdája volt itthon tényleg, akkor kb. mind visszatekert rajta 100 ezret, vagyis megvan az 1 millió km 🤣
Itt erről szó nem volt, 6-7 éve csinálta, mert eladta a kiskertet, és befektette ebbe. Akkor még jó biznyicnek tűnt ez a szaldó izé, ő vett villany kemencéket, és tököt süt zőccségeseknek, boltoknak. Azt nem tudom, hogy jött be, rég nem beszélgettünk, mert eleinte vettem tőle sülttököt, aztán mikor heti 2x kérdezte, kell-e, kezdett kínos lenni 🤔 annyira azért nem szeretem 😁
Ezt sikerült találni?Egy nagy kamu az egész.13ba került be az országba,volt rendszám cseréje.Ő rakta bele a km-t?Az autónak 10 gazdája volt magyarországon és lefoglalt autó.Szóval ha nem gond akkor fenntartásokkal kezelem azt amit az éppen aktuális tulaj állít.
sziget üzemre nincs is ettől jobb tájolás, esetleg még 50 fokig el lehet menni kicsit többet hoz télen
ha így van tájolva egy kicsike akkuval áprilistól októberig full önellátó lesz
Biztos jobb, csak kitolja a megtérülést... az lenne a legjobb, ha kell 6 kW, akkor felraksz 20 kW-nyi panelt mindenfelé, és akkor mindig termel, de ez ugye nem életszerű.
Látok itt egy ilyet kinézve az ablakon... pontosan K-Ny 45 fokos nyeregtető két oldala telerakva. Ember eleve tudta, hogy csak felét fogja tudni a névlegesnek, de azt mondták neki a telepítők, így a tuti 😃 fóliás gazdálkodó volt a lelkem, persze hogy elhitte.
nem láttam a házát
de ha van több string az mindenképp jobb a házat ellátni mint a csak déli
főleg mostanában amikor sok esetben már korlátozva van a feltöltész hiszen nem kell senkinek sem 10-14ig az a kurva sok plusz villany
mert ez a betermelősdi addig volt fasza amíg 100 lakásból 3-5 lakásnak volt napeleme
de, lejött (rémlik, te vagy az kettőnk közül, aki mindig mindent szó szerint vesz? 😁) kW-ot mondott egyébként W helyett, csak a pontosság kedvéért. Írtam, hogy nyilvánvalóan átqrták, milliomos, annak mind1, gondolták... és be is jött, mert mikor az öreg balek rájött, hogy közel annyit nem tud a cucc, mint amit ígértek, akkor nem elküldte őket a melegfaxba, hanem rakatott fel még többet 😅
De, azon van a hangsúly... tönkrement, tehát szar 😁 Nem ti is mindig ezt mondjátok a BMW-re?
A 200-at cáfolom, az öregben 240 van, megbontatlan még, szépen jár, nincs kiberhelve belőle a katalizátor, EGR, koromszűrő mint a 300-at ment PD-kben.
A watt az nagyon nem jött a szájára,mindig azt mondta kw helyett.De nem jött le a lényeg igaz?Neki az a baja hogy nermel annyit amennyit a kivitelezők oda terveztek és telepítettek.Én úgy gondolom hogy egy kivitelezőnek illene tudni hogy mennyit fog termelni a tájolás figyelembe véve.
Nem a tengelyen van a hangsúly,hanem hogy 760ezernél ott tart hogy azt cserélni kell,abban a "szar pd-be"pipi dákója sosem fog addig eljutni,bmw 200nál önmegsemmisít.
Azt mondod blődi ismeri az osszes eloeletet?
Egesz europaban? 😆
Megy a német nem?
De a keresesi oldalon egyel lejjebb.
http://youtu.be/DdJXh1ffs8g
ha meg 10 gazdája volt itthon tényleg, akkor kb. mind visszatekert rajta 100 ezret, vagyis megvan az 1 millió km 🤣
760e,pite..........vezrmutengely jo.
http://youtu.be/XxjNMXcnlbI
ha így van tájolva egy kicsike akkuval áprilistól októberig full önellátó lesz
Látok itt egy ilyet kinézve az ablakon... pontosan K-Ny 45 fokos nyeregtető két oldala telerakva. Ember eleve tudta, hogy csak felét fogja tudni a névlegesnek, de azt mondták neki a telepítők, így a tuti 😃 fóliás gazdálkodó volt a lelkem, persze hogy elhitte.
de ha van több string az mindenképp jobb a házat ellátni mint a csak déli
főleg mostanában amikor sok esetben már korlátozva van a feltöltész hiszen nem kell senkinek sem 10-14ig az a kurva sok plusz villany
mert ez a betermelősdi addig volt fasza amíg 100 lakásból 3-5 lakásnak volt napeleme
A 200-at cáfolom, az öregben 240 van, megbontatlan még, szépen jár, nincs kiberhelve belőle a katalizátor, EGR, koromszűrő mint a 300-at ment PD-kben.