Kb most olyan vagy mint pipi a légkondik terén.Valamit hallott és prekoncepciók alapján alkot véleményt.A dolog ebola ellen lett tervezve.
Az alap technológia adott,csak a vírusazonosítására szolgáló anyagot kell cserélni.
Pont mint a légkondi és a hőszivattyús fűtés.Ezért lett gyorsabb.
Bár ezt végtelenítve már lejátszottuk,kurvára unalmas ujra és ujra felmelegített töltöttkáposztát rágni.Amikor itt az új és friss csirkepörkölt.
Léggömbgate,vagy a szlávok pofozkodása,esetleg földrengés jajjmeghalunk.
itt igazándiból nem rólunk van szó
nekünk van 10-20 évünk ami minden egyes évvel érezhetően szarabb lesz
a gyerekekkel lehet gond akik még 50+ éveket élnek aztán addig kibtudja milyen csodaszereket pumpálnak beléjük
amúgy egyre több orvosi szaklap is cikkezik arról hogy a vakcinák mégsem olyan biztonságos mint amilyennek gondolták
persze egyenlőre nagyon finoman fogalmaznak
nekem akkor rendült meg a bizalmam az egészben amikor azt hangoztatták hogy az elölt vírusos vakcina nem jó semmire sem, pedig az az egyetlen természetes módú védekezés egész sok ideje és egész sok vírussal szemben hatásos volt
50-es években egy gyógyszeripari cég lobbyzott a Contergan nevű gyógyszer mielőbbi forgalmazhatósága érdekében. Ott is elhangzott a " jó teszteredmények, meg a hatékonyság és egyéb klisék.
Aztán ezrével születtek a végtaghiányos babák, azoktól az anyáktól, akik a terhesség alatt ezt a gyógyszert szedték.
Ismertem egy embert akit meg elütött a villamos, miután fizert kapott. Szóval vigyázzatok mert veszélyesek az oltások.
Na meg Zoli is rég halott, már Pipi is megmondta 😂
mutass egy 20 éve kész covid elleni oltást
persze a vektoros cuccok léteznek egy ideje, de attól hogy van a forgalomban opel astra a golf még nem kap semmiféle engedélyt pedig nagyjából egyforma kocsi....
de az mrns még eddig sosem volt engedélyezve, lehet kutatják sok éve de akkor is ez volt ez első
és ahogy a szaklap írja:
Magyarországon jelenleg 8 különböző cég COVID-19 elleni oltóanyaga rendelkezik valamilyen (alkalmazási vagy ideiglenes) engedéllyel a felhasználásra, amelyből 6 készítmény van használatban.
vagy egy másik:
Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) a Covid19-oltóanyagokat forgalomba hozataluk előtt ugyanolyan szigorú normák alapján értékeli, mint az összes többi oltóanyagot. Bővebb információ: A védőoltások engedélyezése az Európai Unióban.
A Covid19-oltóanyagok esetében az a különbség, hogy a vírus okozta népegészségügyi szükséghelyzet miatt gyorsabb ütemben zajlik a fejlesztés és az engedélyezés.
Az EMA a lehető legrövidebb időn belül értékeli a Covid19-vakcinákat kifejlesztő vállalatoktól érkező magas színvonalú kérelmeket, ugyanakkor biztosítja döntéseinek megalapozottságát. Mindezt a következő tevékenységeken keresztül éri el:
a Covid19-oltóanyagok fejlesztőinek iránymutatást nyújt az engedély iránti kérelem előkészítéséhez;
gyors felülvizsgálati eljárásokat alkalmaz;
rendelkezésre állásukkor azonnal értékeli a Covid19-oltóanyagokra vonatkozó kulcsfontosságú adatokat.
innen azért kiszűrhető hogy mem a megszokott eljárás szerint volt ez csinálva.....
Irtuk ezt többen is csak az elvakult fanatikusok kurvaanyázásig mentek a mérhetetlen nagy tudásukkal és magabiztosságukkal. Néhánynak verném a fejét a betonba amig bör van.az arcán.
én már a kegelején azt írtam hogy majd x idő után kiderül mit okoz a vakcina
hiszen ilyen eddig még nem létezett
aztán jöttek az elvakult hívők hogy ezt már sok éve kutatják/fejlesztik, ami igaz is de a több éves tesztelés kimaradt, sok hatóanyagot 5 vagy akár 10 év múlva engedélyeznek, és még így is egy csomó mindent kivonnak amikor rájönnek hogy mégsem olyan mint amire gondoltak
aztán a covid szurit se úgy reklámozták hogy itt egy kisérleti anyag szúrjad nyugodtan majd 10 év múlva remek statisztikáink lesznek mit okozott....
nagyon kevés olyan döntéshozó van aki plusz juttatásért ne vállalna be extrákat
legfőképp azért mert amire abba a pozícióba kerül addigra teljesen asszimilálódnia kell abba a környezetbe
ez persze nem feltétlen azt jelenti hogy az összes vezető egy csirkefogó, de azt igen hogy 100%-ban lojális ahhoz a rendszerhez emiatt az ilyen hibák természetesek
te meg én meg a többi egyszerű nép ilyen helyre be sem tud jutni mert a jellemünk nem engedni
pedig én még nem is vagyok olyan terézanya típus mint te, de szándékosan senkivel se basznék ki egy marék apróért
Mert mindegyik egyformán biztonságos és veszélytelen.....arrol nem is beszélve hogy oltottak boldog-boldogtalant, nem nézve egészségi problámákat, söt a pfizer volt a szent grál
Nagy eséllyel nem hülyék ellenben kedvelhetik a jólétet ami a fizetésük felett állhat, ez ugyan csak rosszindulatú feltételezés, de érdekes lehet az ottani választásokkor a pártjuknak.
Nyolc évig tanultam, pont akkor vezették ki a kötelező oroszt és valamit gyorsan kellett helyette találniuk. Volt két-három sokác származású tanár, így beszoptuk a szerb-horvát kártyát. Igaz, jól jött a kilencvenes években a háború alatt és után, mert kurvasok horvát költözött ide, sok melóhelyen értékelték.
Szóval: Ja ne razumijem Hrvatski, kusur molim. :D
(amúgy
kurvára nem emlékszem semmire szinte)
Én le is csuktam volna őket... a kettőnek együtt van 8 diplomája meg évi 100++ ezer jurós fizetése, és arra nem képesek, hogy 2 számot összehasonlítsanak... nyilván egyik se látta, de a vezető pozíció már csak ilyen, ő felel a droidjaiért.
Az alap technológia adott,csak a vírusazonosítására szolgáló anyagot kell cserélni.
Pont mint a légkondi és a hőszivattyús fűtés.Ezért lett gyorsabb.
Bár ezt végtelenítve már lejátszottuk,kurvára unalmas ujra és ujra felmelegített töltöttkáposztát rágni.Amikor itt az új és friss csirkepörkölt.
Léggömbgate,vagy a szlávok pofozkodása,esetleg földrengés jajjmeghalunk.