De a ha többieknek ok
Simán lemegyünk hozzád az kerülőnk veled egyet a faluba ☺️
Te meg töltesz csapvizet mindenkinek 😂 én mondjuk egy pálinkát elfogadok 😉
a bihar csúcsra felmentünk vele
de az laza menet volt, utána mentünk durvábbat is pádison, olyan helyeken ahol a kicsit képzetlenebb endúrósok is néha leteszik a kormányt
Én már inkább azért mert dagadt vagyok 😂 ha most kéne terep motoroznom 500 méter után a oldalamon feküdnék 😭 Azt valami hülye lelőne hogy meg szabadítson a szenvedésemtől 😂 🤣 😂 ezekbe a fotelokba meg még bóbiskolni is lehet 👍️ csak ne kanyarodjunk ki a út alólad
sík terepen szélcsendben simán megy akár 50-el is
ha van fasza hátszél akkor az 55 is megvan
pádisra felfelé 20-25 volt az átlag tempó
nem jó de nem is tragikus 😆
Fogalmam sincs mi történt?Ha megemelték a biztosítást,akkor kárt okozott.Ennyi.Ha neked van 10 autó a neveden amit aztán boldog boldogtalan vezet,akkor így jártál,ha te ezért többet fizetsz akkor azt majd levered azon aki ezért a felelős.Az már a te magánügyed hogy a neveden lévő autóval valaki kárt okozott.Ha ez így nem tetszik akkor üzembentartóit kell alkalmazni.Akkor a sofőr biztosítása fog csak emelkedni.
Te egy fax vagy - fingod sincs, mi történt, de azé járatod a pofád.
Ha egy flottában az egyik sofőr az egyik autóval kárt okoz, az szted növeli a másik autó-másik sofőr kockázatát? Ez lehúzás, semmi több.
Amúgy te egyedül vagy ilyen ostoba, vagy segít valaki? 😅
Ne őket hibáztasd mert te balfasz voltál.Ez tipikusan olyan mint a trafipax,ott is mindig a rendőr a köcsög,pedig aztán........Ez nem köcsögség,van egy kockázati tényező amit figyelembe vesznek.
sajnos nagyon szar a szigetelésünk
múlt évben 184m3 gáz volt a havi általány, most az őszi szezont a légkondi fűtötte tavasszal is besegít aztán ha nem jön be a -20 fok márciusra akkor 150m3 alatt lesz az átlagom
a villany se lesz havi 200kwh se
az a pár napelem panel jelentősen csökkenti a számlát
motornál nekem volt bónusz kettőn is
aztán amikor eladtam őket a többet vittem át a megvásároltra
a netrisk egyből a bónuszos csekket küldte nem kellett baszakodni a biztosítókkal
Mindegy, melyikkel okozol balesetet, a szerződő díját fogják emelni... és ha van több szerződésed, így jártál. Nekünk is emelték mind2 autóra.
Ezek Urak, nem nagyon viccelnek...
Ami a legjobb, a később vett autó díja is több ☹️ mert ugye szerződés kötéskor van egy olyan kérdés, hogy a szerződő okozott-e kárt X időn belül? Na erre is ugrott a díj felfelé... olyan zsidók, hogy igazából nem is lehet rájuk haragudni 😅 a véééér, ugye... 😅
Viszont egy embernek csak egy járművére lehet bonusza, nej nevén van minden jármű, de csak 1-re kap bonuszt a többi mind A0-ás, kíváncsi vagyok ha valamelyikkel balesetet okozok akkor azért a maluszt kivetnék rá?
elég szar volt a szivacs azért hullámos a teteje, de a varrások egész jók