Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért máshol is vannak bajok.....
https://www.szeretlekmagyarors...
Na, mennyiért?
Most ránéztem, 122 kuna volt, amit olvastam. Gyanúsan olcsó.
(Tudom, nem kuna, hanem euró, de 6-7 ezer forint...)
Talan 24 tol ugyis elektronikus fizetes lesz.
Nekem van sajátom, ugyanannyi.volt venni mint kinlodni más modon. Még most is van valamennyi lóvé rajta.
Erröl jut eszembe, kuna nem érdekel valakit? Olcson adom 😆
Itthon nyilván drágább, az üzlet az üzlet 😁 de mondom MC óta nem használom, nem éri már meg.
Szombaton meg nem megyünk, de ez az ucsó 10 évben már másnak is eszébe jutott 😁
Az. Mikor először vettem, a kütyü meg a feltöltés együtt volt annyi, mint a kp-s. de nem is ez érdekelt, hanem hogy nem kell a napon fél órát araszolni.
Ha beírom, hogy enc bérlés, akkor 25 ezer, mínusz amit lehasználsz belőle, plusz majd szállítóval küld vissza, a másodiknál 6 ezer a bérlés, plusz amit használsz. és gondolom a visszaküldés.
Én nem mondom, hogy nem modern, de nekem nincs kedvem vackolni vele. Ha havonta járnék, valszleg az lenne, de így nem mozgat meg.
Olyan RF ID kütyü, mint a boltokban a lopásgátló. Megveszed az első nagyobb kúton, tőcc rá pénzt, és meg se kell állni. Elmész az MC/ENC sávban, prüttyen egyet, kész vagy. A készülék nem avul el, 1x kell megvenni, utána csak feltölteni. Mióta van bankkártya, már nem akkora buli, az is halad
2003 ban vettem az első encét akkor még úgy olcsóbb is volt. Akkor még mindenki pénzezett
Hát nekem van olyan vastag bőr a képemen hogy megvárnám hogy vissza adjon 🤣
Ha neki jó hogy nincs forgalom, én ráérek hisz egy hétig szabin vagyok 😁
Gondolom ez előre feltöltős mint itthon az útdíj a tgk-nak bár ebben nem vagyok biztos.
Van külön sáv annak akinek van ilyen enc kütyüje,gyorsabb az áthaladás.
Sokáig nem volt bankkártyám, csak 5 éve van saját a cégessel meg nem vásároltam magán célra így ennyi eszem volt, habhajlandóak lennének a cégek a törvényt betartva kp.-ben adni a fizetést most sem lenne bankszámlám.
most már áruljátok el mi az az enc vagy mi a tököm(szemeit körbeforgató)
jó 10 éve amikor még én jártam arra akkor még pézeztünk(kezeit széttáró)
Fenéket, hétfőtől-hétfőig, esetleg keddig szoktam menni, kp a kapuknál, soha nem vártam 5-10 autónál többet. A villámnak van kedve vackolni az enc-vel.
Na akkor te se sokat jártál arra, mert azt, hogy kp-vel fizetni a kapunál mekkora xopás, már a 3. alkalommal megtanulja az ember.
Mert csak ennyi eszed van 😄 15 éve nem fizettem kp-vel kapunál 😅 Egy Karlovácnál ez fél-egy óra szopás is lehet, kártyával vagy ENC-vel 5 perc. Plusz ha elmész a pályák végéig, akkor ez 3-4 alkalom utanként.
Régen nem nagyon akarták elfogadni a zágrábinál ahol leginkább loptak, kiabált kifele, hogy no terminal vagy valami ilyesmit és csak kp., persze ma már nem így van, de 10 éve még általános volt ahol sorok álltak.
Fizetökapunál vagy enc vagy kártya. Nem pénzezünk.
hát a fizető kapuknál előre ki kellett számolni a lovettát mert nem adtak vissza semmit, 😅 csak intett, hogy menj a picsába. Aztán ha nem indulsz meg a morgó tömeg dudál meg anyázik mögötted, úgy, hogy nincs kedve kiverni a balhét a parasztnak inkább továbbáll aazt elkönyveli tanulópénznek ezt a baklövést 😅
hát én ezt így nem tudom 😅
Éttermek, boltok stb., volt egy esetem mikor splitben mászkáltunk és benéztem egy nagyobb horgászboltba nézelődni, felfigyelt rám 3-4 eladó mire hangosan felröhögtek madarszki vizit felkiáltással és ez nem ritka, sztráda fizető kapunál meg a lehúzás, kevesebbet ad vissza és ugye az ember a sietségben nem mindig nézi meg ebből mondjuk cikkek is voltak pár éve meg az összkép, ettől még megyünk mert az ország szép, de az ott lakókról meg van a véleményem nyilván általánosságban nem mindenkiről.
És hol aláznak meg néznek le a horvátoknál? Mikor fizetsz a szupermarketban? Vagy mikor kérsz egy sört a parti büfében? Vagy amikor a szállást fizeted? Vagy a sztráda fizető kapunál? 😃
Persze ha balhézol, mert szerinted hangos a klíma, vagy besüt a nap a szálláson, akkor jóhogy elkívánnak a faxba 😅