Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na na(ujjával nemet mutató)
hát itt még qrva hideg is lehet 😅
A psa dieselek nem annyira rosszak és a vw-k sem na meg a koreaiak sem és olaszból is van jó itt az a lényeg, hogy milyen autóra vágytok és olyanból milyen állapotban találtok, én pl. simán bevállalom a franciákat is ahogy most is egy renault meg egy 11 éves citroen van sok km-rel és nem bánom, ezek tetszettek a citroen kényelme és felszereltsége az árához képest főleg.
Jól felszerelt kempingben jobb és tisztább a fürdő-wc mint sok osztrák alpesi hotelben és ma már a horvát kempingek többsége ilyen és meg van a maga hangulata. A sátor az már más, a földön fetrengéshez idősebben már nem annyira nagy öröm főleg ha reggel elgémberedve csak kihengeredni tudok a sátorból és a bokrokba kapaszkodva bírok felállni, de a lakókocs-autó azért nem akkora gáz, elég kényelmesek klímával mindennel felszerelve.
Öcsém mindenáron meg akar hívni nyaralni és a horvátot ahogy nézte már jóval drágábbnak találta mint az olaszt, most dél-olasz helyeket néz egyébként német oldalon keresve minden utazás olcsóbb mint a magyarokon, átküldött bookingos helyeket amiket magyarként bejelentkezve drágábban adott mint neki a németről. 😆 Mondta is, hogy ez jogos mert a németek rászorulók míg a magyaroknak a bőrük alatt is pénz van. 🙃
Anyagilag vagy 15 éve nem éri meg, de élményügyileg ott van, akár naponta továbbálhatsz a saját megszokott "otthonoddal", nagyon adja ha éjjel bármikor kilépek a lakókocsiból és a meleg tengerben mártózok meg ilyenek, közel 20 évig saját vagy helyben bérelt lakókocsiztunk és igen jó emlékek, most, hogy már csak ketten megyünk így marad az apartman, panzió és az étterem, de az igaz, hogy most már sokkal drágább a kemping mint az apartman.
Tavaly ilyenkor?
Mondom hogy nem figyelsz.Nincsenek szar körülmények.A legtöbb apartmannak rohadtul gyász ágyai vannak.Egy lakóautó jobb.
Draskovics csávó megvan?

http://youtu.be/-B5hilmDVTo
Dehogynincs,bekocogsz a kereskedésbe és veszel egyet.Mindjó.Egy ideig. 🤣
Amire ti berletekeritek azt a 100-150e km-t addig eltelik 10 év.
Pont hogy értem. 55ezer+áfa naponta, az hogy itt kibérelem és elmegyek szabad nomád életet élni szar körülmények között, amit régen azért vállaltam mert nem volt pénzem másra.
Ennyi pénzért simán találok olyan helyet ami nekem tetszik, és még szórakozni sem kell a puttonyos kocsival.
Azért meg hogy ezért tartsak egy komplett autót, megint nem lesz olcsó.

Úgy persze vállalható, ha van egy dobozos, ami amúgy is kell és a nyaralásra bepakolja az ember amit kell.

Valóban nem szállodába járok jellemzően, hanem apartmant vagy házat bérlek, de az sem drágább.
10 elév alattiban nincs jó dízel?
a 20+ éves se lenne rossz ha nem lenne mind szarrá törve és/vagy rohadva
mert a futóművet egyszerű megcsinálni jóra de a kasztni javítás ezeknél egy örökös szopás
Ha nem akarod felfogni amit mondok miert kerdezed tobbszor?
Tehat,elso,mar mondtam,nem arra valo hogy leszaladj egy x helyre es par napot ott toltve egy evben berlj egy ilyet.
Bar az altalam nezezz szallasarakkal eleg jol pariban vannak.
Mivel gyanitom tobb eve nem mentel szallodaba,igy rohadtul nincs lovesed se a szallas se a berles araval.
A pipi fele munkasszallo meg szarabb mint egy mostani lakoauto.
Kiafenét érdekelnek a büdös halak meg a sátrazás.Én itt akarok ébredni.
Azt én értem, csak azt nem értem, hogy a cigánylét gyönyöreiért, miért kellene többet fizessek, mint egy jó szállodáért?
Legfeljebb azért csinálnám mert olcsó. Esetleg ha benne lakok egész évben, úgy megéri, de szimplán nyaralni nagyon nem.
Az a baj, hogy amit te akarsz azt a 20 éves autók tudják 😁
A BMW kezelése valóban az egyik legjobb. Illetve azért a VW hagyományos kezelői is jók, csak az érintős dolgokkal nem tudnak mit kezdeni. Elcseszett logikátlan és feleslegesen komplikált menürendszere van, bár azért állítólag már javult kicsit ez is.

Az érintős funkciógombos android telókat én is rühellem (céges olyan). Lehet rezgést rá állítani, de nem jó. Nekem még 3 gomb van alul, azzal teljesen jó. Ami nekem van Samsung soha nem volt lassú. Biztos van gyorsabb, de teljesen jól használható, még 5 évesen is.
én kimegyek 1 hétre sátrazni a természet lágy ölére és fogom a rekorder pontyokat mint mondjuk neked az egyik lábad harmada 😅
nem emlékszem a részletekre de már bérbe akarta adni nekem peca kocsinak
Igy van,kulonosen hogy kemping sem kell,vannak kijelolt ingyenes offgrid parkolok.
Aki egyheti tengerparti heringezest akar az menjen szallodaba.
Bar a lekoauto naponta 20 euros ara vetekszik a most ranezett senj apartman 5 ejszakara 1 fovel inkabb 200 euro.
Ha 2 felnott 3 gyerekre neztem ra,most booking julius 5 ejszaka apartman az olyan 5-700 euro.
lakóautó arra való hogy vakaki elmegy 1-2 hónapra egy európa turnéra aztán ahol épp van ott alszik
ismerős is lakókocsi buzi de évek óta nem húzza mert olcsóbb az aparman mint a kemping, legalábbis amerre szoktak menni
2 felnőtt+4 gyerek aztán mégsem éri meg a lakókocsi
Ezt a rohangálós dolgot sosem értettem,én a 7 személyessel is rohangálok,
Ergo se pipinek se kerilacinak nem valo a lekoauto.
Teljesen mas nyaralasi szokasokhoz valo mint amit ti csinaltok.
Ja hogy le is falaztad fixen? 😆
Egyszer akartunk bérelni lakóautót. Aztán olyan árat mondtak, hogy inkább vettem repjegyet, és foglaltam szállodai szobát abból a pénzből 😆
na akkor ennyi sok dízel buzi van de senki sem tud tuti verdát?