Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keveset a kevésből.
holnap ha belefér elugrok a robogó ülését most húzattam át egy ponyvással
15ezer volt kompletten de még nem láttam
akartam vinni fasza műbőrt de hozott anyaggal nem akarta megcsinálni
még az endúróhoz vettem karbon mintás műbőrt de nem lett végül a projektből semmi
Beletartozni az elitbe?Mindenképp
Kiskunlacházán van egy fiú, akit dicsérnek, Juhász Laci. Nem tudom, mennyire van tőled messze, Sanyi.
06202703162
Állítólag jól dolgozik, szépek a varrásai.
Ules athuzhazo.Alkudni tudtal?
Én már tesztelek 😂 🤣 😂 🤣
Azért annyira nem gáz csak az ülés, de fényezve volt így nyilván törték úgy 4 éve mert akkor állt meg a km emelkedés csak évi párszáz volt addig meg tolták a jszp szerint.
Enny kifogás után már én.is kiváncsi lettem 😆
Elfelejtettem leképezni és futóstól otthagytam a vizsgáztatósnál és átírás után hozom haza, a hirdetést meg rögtön levették.
Öööööö...... 🧐
Fenykep?
Visszafordithato?
Nem közösségizek, ezen a fórumon kívül sehol sem vagyok. 😒
Akkor az egy moci? 😁
Inkább utóbbi, de nem pink csak más....,. 😆
Mindent is megmér
Fasza olcsó fenntartani 😁 👍️ ha van facéd akkor , ide iratkozz be 😃 fasza kis csoport
https://www.facebook.com/groups/741843462617673/
Meg esetleg ez is jó
https://www.facebook.com/groups/1135347869938902
Akkor irány a pink szerviz,majd csili-vili motort csinál belőle.
Romos vagy rozsaszin-szőrös-plüssbevonat?
5 év múlva kiderül, igen olcsó volt és a tulaj elég normális, majd kiderül, a kinézete viszont véleményes, de azt még az azelőtti tulaj művelte. 😁
Azé orbánt kell szidni, közig pénz
Most nem értem mi a gondod,ha van adásvételi,már viheted is a bónuszt az újra.Alap eset hogy járművet csak adásvételivel adunk el,semmi más ilyen olyan hülyeséggel.
Jó?
csak azért kb fél perces meló 2300ért nem semmi óradíj
mondjuk a max 500 forintos forgalmi se semmi 6 ezerért
400. 🤫
Lizing az teljesen más buli. Mivel ő a vásárló és a pénz nagy részét is ő adja. Tehát jogosan megy a nevére, viszont nem.fizet senki átirási dijat, se a bank se a tulaj a lizingejártakor a névátirással.