és remélem még sokáig 😅
bár ilyenkor az egyik szemem sír a másik nevet, hogy most mennyit kérnek a proész olajcserén? eddig volt 110, 180 most mennyivel húznak le(fejét fogó)
A vw pont az egyik aki elengedte ezt a teljesen érintő dolgot. Nekem a bmw kezelője tetszett nagyon.
Oké, legyen ott a kijelző, legyen érintő de ne arról kelljen mindent kezelni. Fűtés-hűtés, rádió hangerő legyen fizikai gomb(akár kormány)
Csak ne legyen minden az érintőn, engem és sokakat zavar hogy a szemed le kell vedd az útról mert nincs támpont a sík kijelzőn.
A motoron is pl az enyémen határozottan kattan a gomb. Nekem fontosak ezek, legyen visszacsatolas anélkül hogy odanézek.
Androidos telefonokon is utáltam hogy alul van 3gomb, lassú szar telefon, nem rezzen nem kattan nem csinál semmit, nem tudom hogy vette vagy sem. Ezért szerettem a 8-as ájfont meg az se-t… mondjuk azok voltak az utolsók amik iylet csináltak.
Hülye vagy? Persze hogy szar a villany, fujj, nehogy vegyen valaki, 10km-enként tölteni kell akkut 2 évente cserélek, és 100év alatt sem térül meg a fele sem. És még érintőképernyő is van benne. 😁
(Ha minden hülye villannyal jár, nem csak mi okosok, akkor fizethetjük rá az adókat, most a dízelesek perkálnak helyettünk 😉)
Mindig csak röhögni tudok amikor a Teslára ilyeneket mondanak, mert nagyon nincs így.
Hogy a te szavaiddal éljek. Több ezer munkaórát beleöltek hogy úgy tűnjön mintha puritán lenne 🤣
De ezek mellett kezelhetősége és ergonómiája ha nem is a legjobb, de az élmezőnyben van. VW csak kullog a Tesla után használhatóságban.
Na az tényleg hülyeség, amikor a gomb helyére tapizós felületet tesznek.
Az érintő képernyő sem az érintés miatt jó, hanem azért mert dinamikusan tud változni a kezelő felület, és nem találtak ki erre még jobbat, de egy fix felületnél csak hátrány az ilyen fajta kezelés.
És tudom a Teslát szokás ezzel fikázni, de a lényeges funkciók azon is fizikai kezelőkkel van megoldva, csak ügyesen leplezték.
Nem,igyekszem röviden tömören.Kicsi az autó,kicsi a hatótáv,én több hangsúlyt fektetek a biztonságra(pláne hogy a család utazik benne)
Én ugyan nem sűrűn használom,de az asszony azt mondja jobb az ülésfűtés mint maga a fűtés,de az üléshűtés,na az fasza,imádom.Bérelhető opció az olyanoknak okoz kellemetlenséget mint te,aki új autót vesz,én nem törekszem rá.Sőt én nem is cserélgetem 2 évente.
Én beleültem a szalonban és rohangálósnak teljesen élhető autó, ha 5 körül lett volna mikor a cliót vettük akkor könnyen lehet, hogy az lenne még napelem nélkül is.
kezdesz magasan pozicionált lenni, mint a mamlasz(fetrengős) Minden van benne ami kell lehet még több is amire nekem vagy a nejnek szüksége van(gondolkodós) Van benne egy 40 lóerős motor 😅 100 km/h-nál télen mondjuk 180 nyáron mondjuk 250 km hatótávval ingyen árammal 😁 Elektromos fűtés ami már akkor okádja a meleget mire te a tiedbe kigondolod, hogy be kéne kapcsolni. A beépített hajszárító rögtön dolgozik nem várja meg a motor melegét(fetrengős) A hűtés kb. ugyanez(kezeit széttáró) Mondjuk az nem legendásan jó de használható klíma(kezeit széttáró) Van benne 4*- elektromos ablak, fűthető állítható tükör, egérmozival, tolatókamerával gps-el. A telefon rátükrözhető az egérmozira így komplett személyi számítógéppel is rendelkezik ami az én c2-es nókiám tekintetében ugyan nem mérvadó de nem is én használom az autót 😅 Kagylóülések, könyöktámasz ebbe is a 3 betűs dolgok 😅 mi kell még(fetrengős) Na ülésfűtés nincs benne 😅 Mondjuk ezek a funkciók egyébként is csak bérelhető opciók lesznek hamarosan 😂
én a lakókocsit a világ legfeleslegesebb dolgának tartom ettől már csak egy van szarabb az a lakóautó(kezeit széttáró)
Egyébként ha lennék akkora marha, hogy vennék egy ilyet bár ha agyonütnének se kéne ilyen felesleges szar az udvarba 😅 Én sem az asszony autójával húzgálnám mint ahogy te sem a nejed pólójával így ez a hasonlat azért sem jó, mert a nejed városban használja a polót mint ahogy az enyém is a dákót(kezeit széttáró) Ha jól sejtem a lakókocsi is agyon van takarítva(fejét fogó) Neked a szabadidőd másból sem áll, csak takarításból(fetrengős) Elkezded a motorral, majd a transzporter, a nej polója meg a lakókocsi(fetrengős) Neked van időd néha megpiszkálni az asszonyt vagy azt is csak letakarítgatod(fetrengős)
Én viszont nem szóltam le egy villanyost sem , főleg egy Teslát ! De az asszonyt agyon üthetném , sem ülne be egy Dáciába ezt elhiheted ! Ezt a Polot ő nézte ki , ő választotta , és oda van érte ! Azt viszont még mindíg tartom , hogy a Transporterem után mikor felakasztom az 1500 kg-os Hobby csigaházat , és leverünk 1000-1500 km-t , egy elektromossal mi a f@szt kezdenék ?! 100km-enként meg kéne állnom félnapos töltésre ? Ott gyujtanám fel az egészet ! 😉
ha azt a tv-t ki lehet baszni középről akkor egész jó.(kezeit széttáró) Utálom a sok gombot húzogatós bisz-baszt ez egy letisztult forma(meghajlós) A szélvédőn legyen annyi hely, hogy a garmin gps em elférjen az mutatja az útvonalamat a sebességet és a megtett km-ert, hogy tudjam mikor kell tankolni nekem semmi másra nincs szükségem egy műszerfalon ezt meg a 15 éves gps-em tudja(meghajlós)
A tv nem értem minek benne ki a fasz nézeget sorozatokat vezetés közben?
bár ilyenkor az egyik szemem sír a másik nevet, hogy most mennyit kérnek a proész olajcserén? eddig volt 110, 180 most mennyivel húznak le(fejét fogó)