Ja,hét ez ismerős.De azért azt elmondhatjuk hogy a németek egy alsó kategóriánál sem engednek meg ilyet.És a szomszéd proace-e sem moslékszállító,hanem fullextrás verzió.
Ez azért szinte minden autóra igaz, anno vettünk újonnan wagonr+-t és 2 évesen bal oldalán első sárvédő+ajtó eléggé megsérült, jó kasztnishoz vittük aki biztosítózta és átadáskor néztük mi változott, hát annyi, hogy amit a kasztnis csinált az az oldal sokkal jobb lett hézagokkal mindennel mint a gyári másik oldal, ez van, az olcsóbb kategóriában minden márkánál az összeszerelés sem olyan mint a drágább típusaiknál, vettünk cliót, de biztos, hogy egy arkana jobban össze van rakva.
Mi ez,proace?A szomszédnak az van 0km-esen vette,túl sokat nem megy vele de már háromszor vitte javításra.De ami szerintem gyalázatos benne az a hézagok illesztések,mint ami már rommá volt törve,az egyik kisebb a másik nagyobb,szűkül szélesedik,ki áll be áll......tényleg gyalázatos egy új autó.
Az 1.6 vagy 2.0?
Szerintem téged átbasztak mert nem hiszem hogy a japók költöttek volna ténylegesen pénzt a tüzelőanyag ellátó rendszerre. Szerintem max egy gázolaj hűtőt raktak a visszatérőbe de én NEM láttam még ilyen közelről.
Ebben biztos van igazság. Nővéremnek 5008-as pezsója van, 2010-es. 164000km volt venne amikor jött ausztriából(én hoztam be hogy eladjam de valamiért a kutyának sem kellett ezért megmaradt). Sehol egy rozsdapötty, olajfolyás vagy bármi. Klímahűtőt cseréltem meg vezérlést. Gyerekhordozójárat lett belőle, 6litert épphogy eszik 1,6 8V. Az elektronikája nem is csoda ha megzavarodik mert összevissza szabadon keresztbekasul vízszigeteletlenül mennek a vezetékek, befújtam amit lehet würth sprayvel. Fapadosabb mint a touranom de 5évvel fiatalabb, nagyobb kicsit de cserébe ugyanannyiba kerül mint a touranom… vicc.
:-)
Szerintem téged átbasztak mert nem hiszem hogy a japók költöttek volna ténylegesen pénzt a tüzelőanyag ellátó rendszerre. Szerintem max egy gázolaj hűtőt raktak a visszatérőbe de én NEM láttam még ilyen közelről.
Olasz? Vagy esetleg olasz állampolgársággal rendelkező migrált?
Lehet nekik kell.Ezert kavarnak.
Mint az antifák.