Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit,dácsiát?
Bátyámnak 2.7d. A6 van. 7fölé nem megy a fogyasztás.
? Van benne(kezeit széttáró) azt birom amikor ilyen blödi félék mantrázzák, hogy milyen szar a vellanyautó a fosrakás fauvékhez képest de még fényképről sem látott olyat 😂
amikor hajtókar csapágyat cseréltem akkor mostam le
kb 210 ezer km ezelőtt ha jól emlékszem 2005-ben
minek egy motort mosni?
Ja,hogy az utcában gyorsulgatsz......
Szerencsecsomag,ez egy netről leszedett kép
ki volt a közeli rokon? kicsivel többet hagy rátok több ötletem is lenne(kezeit széttáró)
pl nézegettük az audi a6 kocsikat elég sok 3000 ccm
na ez nem fogyaszt keveset mégis veszik
nekünk meg kis fogyasztású kell nagy fogyasztású már van, toyota átlag 8 litert eszik pedog 90% hosszútávra megy
szervizigény is fontos mert nem akarok baszakodni vele
kb ezért
megállunk mert itthon tölti a nej INGYEN 😂
egyébként ez miért néz ki így? Nincs a konyhában asztal ezért erről esztek? kb. 1 éve nyitottam fel utoljára a motorháztetőt mert egyébként nem sok keresni valója van ott egy felhasználónak szélvédő mosót töltöttem de már akkor közel nem nézett úgy ki tisztaságra mint a tiéd(fetrengős) Egy motort minek pippelni? Ezt látja más is, vagy nem értem 😅
INI te mikor takarítottad az asztma motorját???(óranézegetős)
A kis fogyasztasr meg a kis szervizt miert kellett beleirni?
Van aki sokat fogyaszto , es meg azt is csapon fogyaszto autot akarna venni?
Attól még nem lesz szép
Nyilván van hangvezérlés is csak be ne rúgjon az ember. 🙂
Aki azt mondja hogy ez jó, az a tervező. Akinek csak be mellett dobni ide egy olcsó kijelzőt és nem volt dolga sem a dizájnnal sem az ergonomiával :D
Azért aki szerint ez jó......azért ott van baj.
Astra G ben van. 5 gomb,3 tekerő,index,villany,ablaktorlo es a villanyablak/tukor gombjai,es a veszvillogo.
Mind fasza. 🤣
Kéribaromlaci meg úgy adja el hogy pont annyira mellé nyúl az ember a fizikálisan elválasztott gomboknál mint egy sík felületen.A marha,persze azért mondja ezt mert a teslájába bedobtak középre egy 80centis led tv-t,nesze paraszt vezérelj mindent.
Valamiért szinte minden autóban elkezdték a teljesen érintőpaneles konzolokat tenni, ahol pl a fűtést és venti erősségét is érintőpanelon tudtad huzogatni. Most meg újra visszatértek a fizikai gombokhoz. Nem véletlen, a gomb jobb.
Az sem vélelten hogy sok ezer óra lett beleölve abba hogy milyen érzete legyen amikor megnyomod a gombot ugye a bmw, apple sokat foglalkozott ezzel.
Mondhatunk akármit, a gombok kellenek egy autóba.
Igen, ezek egyike sincs touranban, golfban. Bmm, bkd, azv, bmn, cfja. Ezek is 2.0pd-k 140-170lovasok.
Így van !
Mindig azt kell venni ami tetszik különben mindig bánja az ember ha nem azt vette. Ha jetta kell akkor az kell.
Hátha még egy klímát is kíván bele valaki !?
na a sok dízel buzi
tervben van egy kocsi vétel
nagyobb testű sedan(esetleg 5 ajtós), dízel, kis fogyasztás, minimális szervizköltségű, 10év alatti, max 3.5 milla
mi a fenét kellene venni? formailag a jetta ami tetszik
arra pont elég egy 40 lovas villanydákó(kezeit széttáró) Na azt még indítani se kell 😅
Aztán meg is állhatsz tölteni.Mert a gyorsítástól behorpad az akksi.