nehéz igazságot tenni ha van munka akkor minek annyi munkahely ha nincs akkor meg megy a sírás,hogy nem lehet megélni ebben a qrva országban(kezeit széttáró) Most jelentette be az európai únió, hogy előtérbe kell helyezni az akkumlátor gyártást, mert az a cél, hogy előbb-utóbb mindenki számára elérhető legyen a vellanyautózás. (kezeit széttáró) Az a gyár ami készül debrecenben szerintem bármelyik ország tárt karokkal fogadná (gondolkodós)
Érdekes amúgy hogy a psa-nak viszont a dízele nagyon jó.
Én egyre jobban hahlok hogy a pd vagy vwcr helyett egy fordot veszek. Esetleg citroent pezsót 2.0hdi-val 140lovasat dpf nélkül vagy esetleg már dpf-est.
Szerintem sokkal kultúráltabban jár mint a vw dízel és olcsóbb is szervizelni. Kicsit gagyibb a elseje de hát a faszt érdekli ha a túlárazott vw helyett százezrekkel olcsóbb.
én is márkamániás vagyok én rosszul vagyok, ha sok pénzt kell kiadnom egy kb. ugyanolyan termékért aminek legfeljebb a színe meg a neve más úgy, hogy viva parkszájd(fetrengős)
Erről írtam tavaly, hogy egy ismerősnek a 1.2-es corsa-ja 60000km körül szagszervizelés után elkezdte zabálni az olajat és ez psa motor már aminek olajban fut a morzsolódó vezérműszíja, azt felajánlották, hogy ingyen kicserélik, de az olajfogyasztás nem érdekli őket. 😒
amúgy érdekességképp:
van a milkivéjnek egy 10 ezer körüli csavarhúzó készlete, ezt teszteltem a nem túl márkás fortum elnevezésű csavarhúzókkal, igazándiból nem láttam eltérést
se minőségben se árban, nem lennék meglepve ha ugyanabban az üzemben készültek volna
1-2 hete is 15 volt a 4ah-s, töltővel együtt volt 20 körül azt hiszem. Nekem is van már néhány 4-es és 2-es így cserékkel egész nam elmókolgatok, magamnak elég, a flex ami ha folyamatosan csiszolok kapja le gyorsan az akksit.
Kurva sok főleg a 2.0 diesel főtengely, én is megnéztem vagy 3-at és volt aminél mondta a ker2skedő, hogy óóóó ez már az ráncfelvarrott motoros, beindítom erre rögtön kiírja az elégtelen olajnyomást és azonnal állítsa le.........nem hoztam el. 😁 Elvileg 2013 körül ezt javították, de még sincs jó hírük azóta sem.
én láttam olyan szekrényeket amiben pl a csavarhúzó megforgott a nyélben, a racsnis szárakat csuklóból egy kézzel eltörtem dugókulcs fejek elepedtek, az imbuszkulcs megcsavarodott vagy éppen a gömb vége letört
vagy akár a fogók recéje egy meghúzáskor leradírozódott, vagy a zégergyűrű fogó vagy elgörbült vagy letört
szóval én ilyen szarokat tuti nem vennék még akkor sem ha a fűnyíró kést venném ki vele egy évben egyszer
persze ezt a lincos cuccot nem ismerem, lehet akár jó is
Én egyre jobban hahlok hogy a pd vagy vwcr helyett egy fordot veszek. Esetleg citroent pezsót 2.0hdi-val 140lovasat dpf nélkül vagy esetleg már dpf-est.
Szerintem sokkal kultúráltabban jár mint a vw dízel és olcsóbb is szervizelni. Kicsit gagyibb a elseje de hát a faszt érdekli ha a túlárazott vw helyett százezrekkel olcsóbb.
https://index.hu/gazdasag/2023...
van a milkivéjnek egy 10 ezer körüli csavarhúzó készlete, ezt teszteltem a nem túl márkás fortum elnevezésű csavarhúzókkal, igazándiból nem láttam eltérést
se minőségben se árban, nem lennék meglepve ha ugyanabban az üzemben készültek volna
benzines meg mind fasza, max füstöl, de ki nem szarja le 😁
vagy akár a fogók recéje egy meghúzáskor leradírozódott, vagy a zégergyűrű fogó vagy elgörbült vagy letört
szóval én ilyen szarokat tuti nem vennék még akkor sem ha a fűnyíró kést venném ki vele egy évben egyszer
persze ezt a lincos cuccot nem ismerem, lehet akár jó is