Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem valami olyasmi motor van a tojotába 😅 tény és való nem egy hangos darab(meghajlós)
nehéz igazságot tenni ha van munka akkor minek annyi munkahely ha nincs akkor meg megy a sírás,hogy nem lehet megélni ebben a qrva országban(kezeit széttáró) Most jelentette be az európai únió, hogy előtérbe kell helyezni az akkumlátor gyártást, mert az a cél, hogy előbb-utóbb mindenki számára elérhető legyen a vellanyautózás. (kezeit széttáró) Az a gyár ami készül debrecenben szerintem bármelyik ország tárt karokkal fogadná (gondolkodós)
Érdekes amúgy hogy a psa-nak viszont a dízele nagyon jó.
Én egyre jobban hahlok hogy a pd vagy vwcr helyett egy fordot veszek. Esetleg citroent pezsót 2.0hdi-val 140lovasat dpf nélkül vagy esetleg már dpf-est.
Szerintem sokkal kultúráltabban jár mint a vw dízel és olcsóbb is szervizelni. Kicsit gagyibb a elseje de hát a faszt érdekli ha a túlárazott vw helyett százezrekkel olcsóbb.
csak az üres kocsi van százötven alatt v a nagyon gagyi
Itt most aszongyak 40 koronas hektaronkent milliokat ero fődön lesz az akkugyar.

https://index.hu/gazdasag/2023...
nem vagyok kivétel(ujjával nemet mutató) én is márkamániás vagyok (kezeit széttáró)
Van most a jófogáson huszon darab a pórnép kocsijától a márkásabb darabig ! 😉
én is márkamániás vagyok én rosszul vagyok, ha sok pénzt kell kiadnom egy kb. ugyanolyan termékért aminek legfeljebb a színe meg a neve más úgy, hogy viva parkszájd(fetrengős)
a bébifókákat én is nagyon sajnálom(szomorú) De mi köze van az én parkszájdos vásárlásaimhoz(fetrengős)
béta(kezeit széttáró)
először ezt akartam https://zomko.hu/szerszamtarol..., de valszeg kár volna ennyit kibaszni szerszámra, mert a kollegák amúgy sem vigyáznak semmire
Erről írtam tavaly, hogy egy ismerősnek a 1.2-es corsa-ja 60000km körül szagszervizelés után elkezdte zabálni az olajat és ez psa motor már aminek olajban fut a morzsolódó vezérműszíja, azt felajánlották, hogy ingyen kicserélik, de az olajfogyasztás nem érdekli őket. 😒
Most már jók lesznek az opelek mióta psa csoportos, most már szabad venni opelt 😂
Azóta látom megoldódott, bár sehol a nevében egy w sem így nem tudom mi lesz. 🤫
amúgy érdekességképp:
van a milkivéjnek egy 10 ezer körüli csavarhúzó készlete, ezt teszteltem a nem túl márkás fortum elnevezésű csavarhúzókkal, igazándiból nem láttam eltérést
se minőségben se árban, nem lennék meglepve ha ugyanabban az üzemben készültek volna
Prémiumot vagy elég a senkiknek való is? 😄
1-2 hete is 15 volt a 4ah-s, töltővel együtt volt 20 körül azt hiszem. Nekem is van már néhány 4-es és 2-es így cserékkel egész nam elmókolgatok, magamnak elég, a flex ami ha folyamatosan csiszolok kapja le gyorsan az akksit.
Nekem is az lett volna a fő csapásirány,igen ott az elégtelen olajnyomás a probléma,
opelből okos ember nem vesz dízelt
benzines meg mind fasza, max füstöl, de ki nem szarja le 😁
Kurva sok főleg a 2.0 diesel főtengely, én is megnéztem vagy 3-at és volt aminél mondta a ker2skedő, hogy óóóó ez már az ráncfelvarrott motoros, beindítom erre rögtön kiírja az elégtelen olajnyomást és azonnal állítsa le.........nem hoztam el. 😁 Elvileg 2013 körül ezt javították, de még sincs jó hírük azóta sem.
én láttam olyan szekrényeket amiben pl a csavarhúzó megforgott a nyélben, a racsnis szárakat csuklóból egy kézzel eltörtem dugókulcs fejek elepedtek, az imbuszkulcs megcsavarodott vagy éppen a gömb vége letört
vagy akár a fogók recéje egy meghúzáskor leradírozódott, vagy a zégergyűrű fogó vagy elgörbült vagy letört
szóval én ilyen szarokat tuti nem vennék még akkor sem ha a fűnyíró kést venném ki vele egy évben egyszer
persze ezt a lincos cuccot nem ismerem, lehet akár jó is
Az nagy előny.Mindenképpen érdemes megnézni.
Hamar ketto van ja,most epit vele egy simens-martin olvasztot.
Dehogy, 0-24-ben tolja szélsöséges körülmények.között 😅 két aksija is.van, nehogy megálljon 😁
Meg pipi is csak hobbizik vele.