Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most szerszámkocsit szeretnék a garázsba. van vmi ötlet?
nem tudom. Nekem mások a tapasztalataim(kezeit széttáró) nem értem ezeket a mínusz fokokat nekem kint van aztán amikor kell használom mínusz 5 fokban is (kezeit széttáró) Ezt az akksi lemerülést sem értem, amikor már csak a két led narancs-piros világít akkor is jól használható a gép(kezeit széttáró) egyébként okos embernek a töltőn a váltóakksi és ha annyi idő alatt feltőlt a váltóakksi mint a használatban lévő lemerül akkor kb. tök mind1 is mennyi az üzemidő (kezeit széttáró) de a jutubos tesztek tanúsága szerint a lesajnált parkinak nincs szégyenkezni valója az agyonfényezett márkákhoz képest. Én nem leszek az a marha aki 100 + ezer ft-ot kifizetek egy olyan behajtóért amit 12 ezerért megveszek azt lehet minimálisan kevesebb a tudása. Mert itt azért szignifikáns eltérésekről szó sem esik ám(ujjával nemet mutató) Majd mikor a 8-as létráról a földre ejtem azt ripityomra törik megrántom a vállam(kezeit széttáró) megnézem hogy görbül a szájuk széle aki ugyanezt a mutatványt 100 pluszos behajtóval teszi meg. 😅 Nálam nincsenek sem kímélve sem takarítgatva mosogatva a szerszámok még az autó se 😅 én ha földön útba van simán odébrúgom mert nem hajolok érte.(kezeit széttáró)
az1/4 hex befogású csavarozóra szoktam az 5öst venni, azt nagyon jól viszi. a kisflex, orrfűrész, körfűrész kéri inkább a nagyobb akkut, fúrókalapácsra van 12esem is
azért a rendes akku itt is drágább 😉
az olcsó az ugyanolyan gagyi cellás lehet mint a parkside akku
céges gépek mind devaltok voltak, még a kicsi 1.3(-vagy 1,5 nem emlékszem) az is izmos volt a nagyok meg még izmosabbak
nekem van 2 db 2ah és 1 db 4 ah park akkum, és a 2 ah picsa gyenge ha nincs teli, ha 2 led világít megáll az ütvecsavarozó nagy csavarnál
plusz ha fázik akkor nagyjából mit életképtelen 5 fok alatt a telefont nem tudja tölteni mert kikapcsol
szóval hidd el a márkás cucc jobb is, az hogy annyival jobb-e mint amennyivel drágább az egy más kérdés
amúgy az a szomorú hogy a ütvecsavarozó a 4 ah akkuval kibaszott kényelmetlen, a 2 ah akkuval jó csak a súlypontja avval meg nem akar üzemelni rendesen
a fúróba mindkettő jó az hosszabb is meg nehezeb is szóval abba elfér a 4 ah akku
kire gondolsz? Itt mindenki az igazat beszéli(kezeit széttáró)
22500 ert jol keresnek rajta a cegek,a lidl akcioi 10-15 koruli aron merik a 2-4Ah akkukat,szabad arazas van.
A 8Ah volt tavaly 20e,az felment 30ra.De mar szamtalanszor mondtam.
Hobbi celu szerszamok.Helyen kell kezelni.A zoldek mindenkepp.
A feekete performance gepek mar jobbak.Azokat en ugy ajanlanam hogy kezdo asztalos vagy egyebb vallalkozas az olcsosag miatt megveszi,megcsinal par munkat veluk es a profitbol tud fejleszteni.
Egy milwoki gep arabol be tud rendezni egy kozepes szerszamparkot,elindulni el tud,utana ha jol csinalja kitermeli a jobb gepeket.Ennyi.
Azonkivul tudni kell szelektalni,nem egyenletes a minoseg,van jobb gep a palettan meg hulladek.a bit szerszamok siman vehetok,ami furas es vagas azt felejtos,az akkus csavarbehajtok hjok,a fureszek hasznalhatok.
Hát ZÉ-t át(gondolkodós) most nézem ugyanott a 2ahs viszont 10 körül megy ezt megemelték ez olyan 7-8 körül mozgott(szemeit körbeforgató)
Még akartam venni kettőt tartaléknak de így akkor ez elmarad(gondolkodós) majd kivárok valami akciót amikor 5 körül lesz(kezeit széttáró)
akkor az nagyon olcsó volt
azért szeretem az üzifalat, mert itt tele vagyunk nagyotmondó hárijánosokkal 😂
nem lehet ilyet kapni
ha megnézed teli van mindenféle ízfokozókkal meg egyéb szarokkal
én már semmi fűszer kombinációt nem veszek, megcsinálom itthon ami nekem ízlik
2 hónapja még 15 volt de nem vettem, mert nekem nincs értelme a 4 ah-snak
Az vagyok, figyelem hogy ki rosszalkodik, aztán jelentem a modiknak! Cserében nem lehet válaszolni a bejegyzéseimre, így a lelkibékém kibillenthetetlen! Nekem viszont megmaradt a válasz lehetőség, úgyhogy jól meg tudom mondani a magamét bárkinek!
🙂
ezért nézz összehasonlító teszteket akkor nem írkálsz hülyeségeket(gondolkodós) Szóval nekem van több akksim felváltva használom őket(kezeit széttáró) nagy munkánál úgy van ez, hogy amíg az egyik használatban van addig a másik a töltőn, rájöttem, hogy 2ah-s nál nagyobb akksi használata felesleges és kényelmetlen (kezeit széttáró) Szóval amikor a 2 ah-som lemerül addigra feltöltődik a váltó akksi(kezeit széttáró) Ne gipszakraton csavarokból indulj k(ujjával nemet mutató)i 3-as lemezeket furkálok át meg mikor mit(gondolkodós) Most épen 15 literes diszperzit keveréséhez használom a kis behajtót nagy keverőszárral, de van amikor vödrös ragasztót keverek be vele és meg se nyikkan (fetrengős)
én párszájdot nem vettem, csak a milvoki bótba mondta az eladó, h már olyan drága az is, de akkor csak marketing szöveg volt, én is a huszonkettőötöt az árgépen néztem
de ilyet lehet készen kapni bótban ezt pofáznám(kezeit széttáró)
akkor a blődi még 50 ezer km-ig itt fogja szívni a vérünket az neki kb 5 év autóhasználat még mert most tart 350-nél(gondolkodós)
Utána elfossa magát az isteni passzát szerinted fog róla cikkezni? 😅
Én ott el is engedtem a dolgot,pedig még tetszett is,legalábbis kinézetre.De a haver minden motornak tételesen elsorolta a nyűgjeit.
22500 a 4ah parkszájd 21+fa az 5ah milvoki ,tudom ,mert most vettem
azt azért ne feledjük hogy egy 2ah park akku ha nagyobb a feladat akkor kikapcsol a picsába, esetleg max feltöltéssel megy egy kicsit
a devalt 2ah akku meg az utolsó pillanat előtti 15 másodperccel is úgy teker mint amikor levetted a töltőről
szóval azért nem kell szopkodni a parkside faszát, mert meg sem közelíti a márkásabb akkukat
persze 3.5-ös gipszkarton csavarokat tekergetni a fába teljesen jó
és így kerek a világ (kezeit széttáró)
most írta, h mindnek szar a motorja
és mit mondtak?