nem tudom. Nekem mások a tapasztalataim(kezeit széttáró) nem értem ezeket a mínusz fokokat nekem kint van aztán amikor kell használom mínusz 5 fokban is (kezeit széttáró) Ezt az akksi lemerülést sem értem, amikor már csak a két led narancs-piros világít akkor is jól használható a gép(kezeit széttáró) egyébként okos embernek a töltőn a váltóakksi és ha annyi idő alatt feltőlt a váltóakksi mint a használatban lévő lemerül akkor kb. tök mind1 is mennyi az üzemidő (kezeit széttáró) de a jutubos tesztek tanúsága szerint a lesajnált parkinak nincs szégyenkezni valója az agyonfényezett márkákhoz képest. Én nem leszek az a marha aki 100 + ezer ft-ot kifizetek egy olyan behajtóért amit 12 ezerért megveszek azt lehet minimálisan kevesebb a tudása. Mert itt azért szignifikáns eltérésekről szó sem esik ám(ujjával nemet mutató) Majd mikor a 8-as létráról a földre ejtem azt ripityomra törik megrántom a vállam(kezeit széttáró) megnézem hogy görbül a szájuk széle aki ugyanezt a mutatványt 100 pluszos behajtóval teszi meg. 😅 Nálam nincsenek sem kímélve sem takarítgatva mosogatva a szerszámok még az autó se 😅 én ha földön útba van simán odébrúgom mert nem hajolok érte.(kezeit széttáró)
az1/4 hex befogású csavarozóra szoktam az 5öst venni, azt nagyon jól viszi. a kisflex, orrfűrész, körfűrész kéri inkább a nagyobb akkut, fúrókalapácsra van 12esem is
céges gépek mind devaltok voltak, még a kicsi 1.3(-vagy 1,5 nem emlékszem) az is izmos volt a nagyok meg még izmosabbak
nekem van 2 db 2ah és 1 db 4 ah park akkum, és a 2 ah picsa gyenge ha nincs teli, ha 2 led világít megáll az ütvecsavarozó nagy csavarnál
plusz ha fázik akkor nagyjából mit életképtelen 5 fok alatt a telefont nem tudja tölteni mert kikapcsol
szóval hidd el a márkás cucc jobb is, az hogy annyival jobb-e mint amennyivel drágább az egy más kérdés
amúgy az a szomorú hogy a ütvecsavarozó a 4 ah akkuval kibaszott kényelmetlen, a 2 ah akkuval jó csak a súlypontja avval meg nem akar üzemelni rendesen
a fúróba mindkettő jó az hosszabb is meg nehezeb is szóval abba elfér a 4 ah akku
22500 ert jol keresnek rajta a cegek,a lidl akcioi 10-15 koruli aron merik a 2-4Ah akkukat,szabad arazas van.
A 8Ah volt tavaly 20e,az felment 30ra.De mar szamtalanszor mondtam.
Hobbi celu szerszamok.Helyen kell kezelni.A zoldek mindenkepp.
A feekete performance gepek mar jobbak.Azokat en ugy ajanlanam hogy kezdo asztalos vagy egyebb vallalkozas az olcsosag miatt megveszi,megcsinal par munkat veluk es a profitbol tud fejleszteni.
Egy milwoki gep arabol be tud rendezni egy kozepes szerszamparkot,elindulni el tud,utana ha jol csinalja kitermeli a jobb gepeket.Ennyi.
Azonkivul tudni kell szelektalni,nem egyenletes a minoseg,van jobb gep a palettan meg hulladek.a bit szerszamok siman vehetok,ami furas es vagas azt felejtos,az akkus csavarbehajtok hjok,a fureszek hasznalhatok.
Hát ZÉ-t át(gondolkodós) most nézem ugyanott a 2ahs viszont 10 körül megy ezt megemelték ez olyan 7-8 körül mozgott(szemeit körbeforgató)
Még akartam venni kettőt tartaléknak de így akkor ez elmarad(gondolkodós) majd kivárok valami akciót amikor 5 körül lesz(kezeit széttáró)
nem lehet ilyet kapni
ha megnézed teli van mindenféle ízfokozókkal meg egyéb szarokkal
én már semmi fűszer kombinációt nem veszek, megcsinálom itthon ami nekem ízlik
Az vagyok, figyelem hogy ki rosszalkodik, aztán jelentem a modiknak! Cserében nem lehet válaszolni a bejegyzéseimre, így a lelkibékém kibillenthetetlen! Nekem viszont megmaradt a válasz lehetőség, úgyhogy jól meg tudom mondani a magamét bárkinek!
🙂
ezért nézz összehasonlító teszteket akkor nem írkálsz hülyeségeket(gondolkodós) Szóval nekem van több akksim felváltva használom őket(kezeit széttáró) nagy munkánál úgy van ez, hogy amíg az egyik használatban van addig a másik a töltőn, rájöttem, hogy 2ah-s nál nagyobb akksi használata felesleges és kényelmetlen (kezeit széttáró) Szóval amikor a 2 ah-som lemerül addigra feltöltődik a váltó akksi(kezeit széttáró) Ne gipszakraton csavarokból indulj k(ujjával nemet mutató)i 3-as lemezeket furkálok át meg mikor mit(gondolkodós) Most épen 15 literes diszperzit keveréséhez használom a kis behajtót nagy keverőszárral, de van amikor vödrös ragasztót keverek be vele és meg se nyikkan (fetrengős)
én párszájdot nem vettem, csak a milvoki bótba mondta az eladó, h már olyan drága az is, de akkor csak marketing szöveg volt, én is a huszonkettőötöt az árgépen néztem
akkor a blődi még 50 ezer km-ig itt fogja szívni a vérünket az neki kb 5 év autóhasználat még mert most tart 350-nél(gondolkodós)
Utána elfossa magát az isteni passzát szerinted fog róla cikkezni? 😅
azt azért ne feledjük hogy egy 2ah park akku ha nagyobb a feladat akkor kikapcsol a picsába, esetleg max feltöltéssel megy egy kicsit
a devalt 2ah akku meg az utolsó pillanat előtti 15 másodperccel is úgy teker mint amikor levetted a töltőről
szóval azért nem kell szopkodni a parkside faszát, mert meg sem közelíti a márkásabb akkukat
persze 3.5-ös gipszkarton csavarokat tekergetni a fába teljesen jó
az olcsó az ugyanolyan gagyi cellás lehet mint a parkside akku
nekem van 2 db 2ah és 1 db 4 ah park akkum, és a 2 ah picsa gyenge ha nincs teli, ha 2 led világít megáll az ütvecsavarozó nagy csavarnál
plusz ha fázik akkor nagyjából mit életképtelen 5 fok alatt a telefont nem tudja tölteni mert kikapcsol
szóval hidd el a márkás cucc jobb is, az hogy annyival jobb-e mint amennyivel drágább az egy más kérdés
amúgy az a szomorú hogy a ütvecsavarozó a 4 ah akkuval kibaszott kényelmetlen, a 2 ah akkuval jó csak a súlypontja avval meg nem akar üzemelni rendesen
a fúróba mindkettő jó az hosszabb is meg nehezeb is szóval abba elfér a 4 ah akku
A 8Ah volt tavaly 20e,az felment 30ra.De mar szamtalanszor mondtam.
Hobbi celu szerszamok.Helyen kell kezelni.A zoldek mindenkepp.
A feekete performance gepek mar jobbak.Azokat en ugy ajanlanam hogy kezdo asztalos vagy egyebb vallalkozas az olcsosag miatt megveszi,megcsinal par munkat veluk es a profitbol tud fejleszteni.
Egy milwoki gep arabol be tud rendezni egy kozepes szerszamparkot,elindulni el tud,utana ha jol csinalja kitermeli a jobb gepeket.Ennyi.
Azonkivul tudni kell szelektalni,nem egyenletes a minoseg,van jobb gep a palettan meg hulladek.a bit szerszamok siman vehetok,ami furas es vagas azt felejtos,az akkus csavarbehajtok hjok,a fureszek hasznalhatok.
Még akartam venni kettőt tartaléknak de így akkor ez elmarad(gondolkodós) majd kivárok valami akciót amikor 5 körül lesz(kezeit széttáró)
ha megnézed teli van mindenféle ízfokozókkal meg egyéb szarokkal
én már semmi fűszer kombinációt nem veszek, megcsinálom itthon ami nekem ízlik
🙂
http://hornos.hu/product/akkum...
Utána elfossa magát az isteni passzát szerinted fog róla cikkezni? 😅
a devalt 2ah akku meg az utolsó pillanat előtti 15 másodperccel is úgy teker mint amikor levetted a töltőről
szóval azért nem kell szopkodni a parkside faszát, mert meg sem közelíti a márkásabb akkukat
persze 3.5-ös gipszkarton csavarokat tekergetni a fába teljesen jó