Ja még annyi, hogy az 1,2-1,5-2,5mm-es gyűrűkészletből nem volt elérhető a Kolbenschmidt, csak az amelyiknél az olajáteresztő 3mm-es, így aztán a Mahle mellett döntöttem, annak viszont jobban fájt az ára, de legalább jó lett!
Hol vagy Zoli? Kész lett az Astra és tökéletesen üzemel! Se hidegen, se melegen semmi füst! Már el is vitték a fiamék, én meg nyugodt szívvel adtam oda, mert tudom hogy erre jó darabig nem kell költeni!
Szóval szánd csak rá az időt Te is, hidd el megéri! 😉
Kösz 😁
Na meleg volt , nagyon sok motor mindenfele
Nagyon jó volt suhogni
Kocsisok rendesek voltak 90 %-ba előzékenyek voltak és hagytak száguldozni 😂 😂 Én meg éltem is vele 😋 remélem nem örökítette meg senki 😬
mit keres a nej a konyhában? hát garázdálkodik 😂
amúgy a mák után ki kell ganézni mert avas lesz
most rendeltem neki levehető tartályost, plusz ez jeget is tud darálni, ez hátha kibírja az örökkévalóságig
Ki lett mosva a cukor vagy mak daralasa utan.
A nejem speciel a pattogatott kukoricahoz daral benne sot. Egyszer felejtette el kipucolni, mehettem neki citromsavval :D
ez nem tudom miért ilyen drága, én nem adnék ezért 5 ezret sem, legfőképp hogy semmire sem tudnám használni, ahol 7 nm a nyomaték azt 2 ujjal betekerem
na akkor szereljünk
a tervezett avulás a kávédarálón:
ez a kis filc biszbasz elkopik, aztán bejut egy minimális víz és berohad a tengely a csapágybaés a csapágyházban forog és leég a végén az egész, vagy ha nem előbb kibassza az ember mert szar a hangja
a víz meg ugye a takarításkor jut bele, mert kávét senki sem darál már hanem inkább csak mákot-cukrot vagy ilyesmit aztán ki kell takarítani
ez a biszbasz is élt 6 évet évente kb 3 használat mellett
ez a drágaság fura dolog
2004ben vettem egy akkus fúrót+ütvecsavarozót+lámpát 2 akkuval töltővel leárazva 70 ezerért
akkoriban majd egy havi fizetésem volt a vasútnál
most abban a munkakörben amiben dolgoztam 300 nettó felett keresnek, ennek felébe se kerül egy hasonló szett: https://hege-tech.hu/termek/ma...
szóval szerintem nem drágább a jobb csak hozzászoktunk az olcsó szarokhoz
Biztos úgy van ahogy te mondod , én még nem csalódtam benne ! Milwaukee jobb lenne biztos , mert jóval könnyebb szerszámok , de azok meg még drágábbak ! A napokban mutattak fűthető mellényt , valami 75 ezer körül ! 🙃
nem mutatom meg, mert visszavittem már az újat
már fogásra sem az ami régen volt a sarokcsiszoló, kb blekkendekker szint lett már a 30 ezeres bosck sarokcsiszoló is
Nekem egyszer egy Tesco-s kisflex hajtóműve szétrobbant a kezemben használat közben , túléltem , de azóta csak is kék Bosch szerszámaim vannak , nagy és kisflex , csavarbehajtók kicsi , nagy ! Még a zseblámpám is kék Bosch ! 😉
Megin nem tudok direkt valaszolni.
Szóval szánd csak rá az időt Te is, hidd el megéri! 😉
Max nedves szivaccsal, aztán papírtörlővel.
Na meleg volt , nagyon sok motor mindenfele
Nagyon jó volt suhogni
Kocsisok rendesek voltak 90 %-ba előzékenyek voltak és hagytak száguldozni 😂 😂 Én meg éltem is vele 😋 remélem nem örökítette meg senki 😬
szerintem azt se szerette 😁
amúgy a mák után ki kell ganézni mert avas lesz
most rendeltem neki levehető tartályost, plusz ez jeget is tud darálni, ez hátha kibírja az örökkévalóságig
A nejem speciel a pattogatott kukoricahoz daral benne sot. Egyszer felejtette el kipucolni, mehettem neki citromsavval :D
a tervezett avulás a kávédarálón:
ez a kis filc biszbasz elkopik, aztán bejut egy minimális víz és berohad a tengely a csapágybaés a csapágyházban forog és leég a végén az egész, vagy ha nem előbb kibassza az ember mert szar a hangja
a víz meg ugye a takarításkor jut bele, mert kávét senki sem darál már hanem inkább csak mákot-cukrot vagy ilyesmit aztán ki kell takarítani
ez a biszbasz is élt 6 évet évente kb 3 használat mellett
2004ben vettem egy akkus fúrót+ütvecsavarozót+lámpát 2 akkuval töltővel leárazva 70 ezerért
akkoriban majd egy havi fizetésem volt a vasútnál
most abban a munkakörben amiben dolgoztam 300 nettó felett keresnek, ennek felébe se kerül egy hasonló szett: https://hege-tech.hu/termek/ma...
szóval szerintem nem drágább a jobb csak hozzászoktunk az olcsó szarokhoz
már fogásra sem az ami régen volt a sarokcsiszoló, kb blekkendekker szint lett már a 30 ezeres bosck sarokcsiszoló is
csak sajnos lefelé ugrott.......
mindjárt megkeresem mire gondolok