Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még jó hogy nem opel volt az első autóm,most én is szopnék.Így a 350ezret futott pd beéri a ma elvégzett aktuális olajcserével.
Ja még annyi, hogy az 1,2-1,5-2,5mm-es gyűrűkészletből nem volt elérhető a Kolbenschmidt, csak az amelyiknél az olajáteresztő 3mm-es, így aztán a Mahle mellett döntöttem, annak viszont jobban fájt az ára, de legalább jó lett!
Cblaci,Rendben,bar ez szebb mint az enyem.
Megin nem tudok direkt valaszolni.
Remélem csak a jót látni ,50 megyek ,indexet kirakom 😂 😂
Hol vagy Zoli? Kész lett az Astra és tökéletesen üzemel! Se hidegen, se melegen semmi füst! Már el is vitték a fiamék, én meg nyugodt szívvel adtam oda, mert tudom hogy erre jó darabig nem kell költeni!
Szóval szánd csak rá az időt Te is, hidd el megéri! 😉
gondolom hogy nem a mosogatógépbe tette, csak jó eséllyel nedvesebb volt a szivacs mint a tinilány a szalagavató bálon 😂
Ki kell, de nem vízzel, nem arra vannak ezek.
Max nedves szivaccsal, aztán papírtörlővel.
Majd megnézünk a Budapestiautósok.hu-n 😁
Kösz 😁
Na meleg volt , nagyon sok motor mindenfele
Nagyon jó volt suhogni
Kocsisok rendesek voltak 90 %-ba előzékenyek voltak és hagytak száguldozni 😂 😂 Én meg éltem is vele 😋 remélem nem örökítette meg senki 😬
sót asszony is szokott, mindenféle fűszerekkel együtt
szerintem azt se szerette 😁
mit keres a nej a konyhában? hát garázdálkodik 😂
amúgy a mák után ki kell ganézni mert avas lesz
most rendeltem neki levehető tartályost, plusz ez jeget is tud darálni, ez hátha kibírja az örökkévalóságig
Ki lett mosva a cukor vagy mak daralasa utan.
A nejem speciel a pattogatott kukoricahoz daral benne sot. Egyszer felejtette el kipucolni, mehettem neki citromsavval :D
kávédarálóban mit keres víz?
ez nem tudom miért ilyen drága, én nem adnék ezért 5 ezret sem, legfőképp hogy semmire sem tudnám használni, ahol 7 nm a nyomaték azt 2 ujjal betekerem
na akkor szereljünk
a tervezett avulás a kávédarálón:
ez a kis filc biszbasz elkopik, aztán bejut egy minimális víz és berohad a tengely a csapágybaés a csapágyházban forog és leég a végén az egész, vagy ha nem előbb kibassza az ember mert szar a hangja
a víz meg ugye a takarításkor jut bele, mert kávét senki sem darál már hanem inkább csak mákot-cukrot vagy ilyesmit aztán ki kell takarítani
ez a biszbasz is élt 6 évet évente kb 3 használat mellett
https://www.joom.com/hu/produc... Azért ez amilyen kicsi , nekem drága volt ! És annak tűnik , de biztos úgy van ahogy te mondod ! 🙃
ez a drágaság fura dolog
2004ben vettem egy akkus fúrót+ütvecsavarozót+lámpát 2 akkuval töltővel leárazva 70 ezerért
akkoriban majd egy havi fizetésem volt a vasútnál
most abban a munkakörben amiben dolgoztam 300 nettó felett keresnek, ennek felébe se kerül egy hasonló szett: https://hege-tech.hu/termek/ma...
szóval szerintem nem drágább a jobb csak hozzászoktunk az olcsó szarokhoz
jó neked ! Óvatos legyél !
Biztos úgy van ahogy te mondod , én még nem csalódtam benne ! Milwaukee jobb lenne biztos , mert jóval könnyebb szerszámok , de azok meg még drágábbak ! A napokban mutattak fűthető mellényt , valami 75 ezer körül ! 🙃
Emberek elmegyek megnézem milyen a menetszél 😆 addig várjatok itt 😂 😂
nem mutatom meg, mert visszavittem már az újat
már fogásra sem az ami régen volt a sarokcsiszoló, kb blekkendekker szint lett már a 30 ezeres bosck sarokcsiszoló is
Nekem volt már Bosch is, DeWalt is, Parkside is, Skil is, amúgy egyikre sem gondolok rossz szájízzel. Ja, az Evig-et ki ne hagyjam.
pedig a bosch is egy egész nagy minőségi ugrást hajtott végre az utóbbi években
csak sajnos lefelé ugrott.......
mindjárt megkeresem mire gondolok
Ja , meg egy ütvefúró is ! 😉
Nekem egyszer egy Tesco-s kisflex hajtóműve szétrobbant a kezemben használat közben , túléltem , de azóta csak is kék Bosch szerszámaim vannak , nagy és kisflex , csavarbehajtók kicsi , nagy ! Még a zseblámpám is kék Bosch ! 😉