Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is Parkside-m, igaz kettő csak, én az itteni eddigi véleményekk átlagával szemben a helyükön tudom kezelni őket. Itthonra kiváló, dolgozni meg sem fordulna a fejemben.
A véleményemet nem kell ilyen sarkosan kezelni, én simán arra gondoltam, hogy látva a Parkside márka értékelését, arra céloztam, hogy az átoperált férfiakban megmaradt azért az, hogy jó az.

;-)
De nem a sorban, csak abban az utcában ;)
Ejnye Lac ! Most nem tudom mit degradáltál lejjebb , az embereket , vagy a Parkside "márkát" ?! Hogy az átoperált , aki ilyet megvesz vagy annyira szar , hogy ilyet csak ők vesznek ?! 🤨
Mondjuk a jelek szerint te is ott voltál...... 😁
Azt a kurva élet........mintha új iphone megjelenés lenne,ott szokott ilyen lenni.
Egyet tudok: azok valójában átoperált férfiak.
Touché... :D
... és a nők miért?
:-D
Nyitás előtt két perccel.
Parkside akció van megint. :D
pl az ilyeneket szeretem a fészbukon:
a téma az volt hogy a samsung hajtogatós telefonnal bajok vannak
aztán jöttek az okos beszólások:

Várható volt.
Amit hajtogatnak, az előbb-utóbb törik,vagy reped is...

aztán az a hozzászólás ami mindent vitt:
kivéve a suna márkanevű

😂
nem kell a sok ismeretlen ismerős sok hülye megosztása, ami érdekel megtalálom nem kell minden egyéb szart is olvasni, így is túl sok szemét van a fészbukban, legalább harmada bejegyzés vagy reklám vagy érdektelen fos, benne vagyok kb 5-6 csoportban aztán már az idegeimre megy néha ez is
Eleg szomoru hogy ez az ossz labnyoma.
O1g örök.Szerintem a sírján is ez lesz.
Vannak igen,nincs ebben ujdonság.Kérdezem én,ha ez ilyen egyszerű lenne,akkor vajon miért a cikkszám eltérés?Főleg egy ilyen alkatrésznél van óriási jelentősége.opel pözsónél valószínű elég az az öt betű,vw-nél 3 illetve 4betű a kód.
Nem semmi,ott is szórja az átkot azórbánra? 🤣
Te is? 🤣
álnéven vagyok
nekem nem kell ez a fészbuk életérzés csak sajnos mostanában kb minden fórum kihalt aztán csak itt lehet spéci információkat találni
Igen, sőt épit hifi cuccot. Visszajött. a hallása. Modtam multkor😃
ez 2005 kocsi szóval ennek még nem volt francia verziója
Bogyo zenet hallgat nem DK Tévét?
Miaszösz. 😆
érdekes, hogy a mindenhol feltöltött tetovált cigó kurva a legdrágább 😁
Tényleg Ottó vagy?
Nem baj, nem akarom feleségül venni 😁 abban viszont igaza van, hogy én már nem fogok megváltozni 😅
Most készülök egy igen drága hangfalat venni, ez sznobizmus? Biztos hülye vagyok, hisz a piacos SAL is szól 😃 úgy lehetek ezzel is, mint a borral, olvastam valahol, hogy jó, aztán elhittem 🤔
Kár, hogy Bogyó nincs itt, ő igazi hígendes lett, ő biztos értené...
Vannak testvér autók, amiknek csak az emblémája tér el... asszem a Yarisnak Pezsó 106 a párja, nem biztos, ki kéne guglizni. Azokban lehet ugyanaz, csak mivel nem egy helyre lett szállítva, lehet eltérés.
Az Opel Vivarónkba idén került egy Pezsó Partner motor, motorkód első 5 betű ua, vége más - gond nélkül bement helyette. Épp hétfőn voltam a Vas Gereben nkh-ban átíratni.
Szerintem magukat.kérdezz rá.
ezek vajon mit árulnak?