Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt írta, hogy a stílusod nem tetszik neki és valószínű ez nem fog változni(kezeit széttáró) Én elvagyok vele, mert jókat röhögök a magasan pozicionált dolgaidon meg a gurmé éttermeiden, nekem nincs ezzel bajom 😅
Na rám előzményezve úgy is olvasni fog téged, csupa jókat írtál róla hátha megenyhül(gondolkodós)
Azért azok a számok nem véletlen vannak,főleg egy elektromos kütyünél.
csomó kocsihoz van ilyen csak a cikkszám vége más
szerviz men mondta aki be tudja tanítani hogy pont ilyet kell beszereznem
helyi bontóban nincs, szóval marad a tippmix vakon
Ugyanez kis cikkszám eltéréssel van Pezsóhoz, és azok sokkal olcsóbbak. Mivel a Pezsó-Totya sok kőzös alkatrészt használ, lehet, én utána kérdeznék - ha egyezik a csati, akkor valszeg a bele is, főleg, ha a motor is ugyanaz...
Miért tiltottam volna? ő a csapat értelmeseb feléhez tartozik, és nem személyeskedik - nekem semmi bajom vele. Az, hogy neki van velem, az az ő dolga 😅 Még Blődit sem tiltottam le, Levikét lehet, le fogom, mert az olyan szinten stupid, hogy néha nem állom meg, aztán megy itt a baxkódás oldalon keresztül - hiába... mert eszet nem tudok neki adni, és ő se tud engem meggyőzni semmiről.
Az a wínerbe szakadt migráns volt egyedül, akit letiltottam, mert az egy hazaáruló pátkány, annál az én szememben nincs lentebb.
(gondolkodós) Mondasz valamit(kezeit széttáró) a 3 szarból csinál 100 ezret akkor még nyer is egy 50-est aztán ezért vagy agyonütik vagy nem minden esetre egy próbát megér 😅
igen 😆 Na ilyenkor szokott az lenni,hogy megveszed a cigótól a szart 10-ért egy kicsit bosszankodsz, hogy átqrt, majd hirtelen felindulásodban megveszed a fehér embertől 35-ért a szintén szar relét, hogy megbizonyosodj arról, ha üzletről van szó a fehér ember is pont olyan gané, mint a cígó 😅 Ellenben 45+postákért lesz 2 szar reléd+ az eredeti szar 😆 Aztán rájössz, hogy 300 ezres működő alkatrészt senki nem akar neked 80 ezer alatt odaadni(fetrengős)
Kizárt. Nem haragbol tiltottam, a stilusán meg már nem hiszem hogy változtatni fog ebben a korban.
én logikai alapon gondoltam, hogy viszont tiltottad kawát, mert, hogy a szankciók ugye oda-vissza játszanak a nagypolitikában is(kezeit széttáró) Szóval ahhoz is hülye voltál, hogy vissza szakcionálj 😆 De egyébként meg jól van így hátha kawa is egyszer meggondolja magát(meghajlós)
https://www.vezess.hu/hirek/20...
Lehet inkább a viccesbe kellene
😂
Vedd meg a 10ezrest,a tiedét meg add el 20ért.
Mert egy barom vagy nem a telefon a lényeg,nem az a téma ,hanem a hitel.Te korlátozod le egy szolgáltatónál árult telefonra.
Kéribaromlaci engem is tiltott,meg az ini.ja,meg a vérkomcsi,de ő ugye már nem játszik.Én senkit.
ezt jól látod
a 10 ezer sokkal kedvezőbbnek tűnik mint a 35
főleg hogy egyik se írta hogy ha nem jó visszaveszi
úgy gondolom ez olyan lesz mint ha a tippmixre feltenném vakon azt a 10 ezret, vagy bejön vagy nem
Én senkit... általában szórakoztatók a hülyeségek, mint amit itt te szoktál előadni, viszont a Levi-blődi féle fafejűek inkább bosszantanak - na azért annyira nem 😁
Az BTK lennne. 😆
Szoval nincs tüll csak engen szar cbr.
Nincs rejtett kamat,mert a szabadpiaci ar alatt 30e el vette meg.
Amikor már valamit többen többx is elmagyarázunk, és te nem érted, csak puffogtatod a hülyeséget személyeskedéssel, akkor miért is ne legyek degradáló? Egyébként se sok türelmem van az ostobákhoz, és te mindig levered a lécet. ☹️
Ezt próbáltam már 2x elmagyarázni Levikének, de nem vágja - és olyankor mindig vagdalkózni kezd. Tipikusan mint egy hülye elkényeztetett picsa 😅 Ráadásul az okos tűzoltó még meg is erősíti... megy a vita, hogy átbaszás-e a 0-ás szolgáltatós teló, erre belinkeli, hogy: "mé, hűtőgép is van 0-ra" 😅 ő is csak ennyit értett meg belőle 😅
- és nyilvánvalóan én vagyok az arrogáns 😁
tiszta pinki, már csak a pózolás hiányzik tüllben 😅
leküldeted utánvét ha nem jó legfeljebb együtt nevettek 😅
cígótól(kezeit széttáró) Gondolom jobb a garis feltétel 😅
Akkor ebay.