Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak ez nem megy így mert össze kell tanítani,
plusz balassagyarmatra menjen akinek 2 anyja van egy ilyen szarért
Odamesz,beteszed,ha jo fizetsz.
szóval a cigónak lehet csak kidobott pénz lesz az a 10 ezer, bár a 35 ezres se biztos hogy működik
állítólag 340 az új csak épp nincs sehol sem
valamelyik autós nagykernél lenne 250 felé kedvezménnyel de ott sincs most éppen, szerintem az is csak rendelésre hoz ilyeneket
Toyotatol 170e ert,nem ur aki nem herdal.
No,hogy legyen motor is.
Ez a szomoruszar felelesztesre kerult.
Tenyleg szar,nem tett jot az állás egy evig.
Katburatorok szétszedését rohadtul nem úszom meg,muanyagoshoz is vinni kell.
http://youtu.be/L-oIZPgs2tM
a nap dilemája: magyartól venni toyota érzékelőt 35ét vagy cigótól 10 ért
🤣
Persze. Az ingyen képletes mert a havidijban foglaltatik, amit igy is ugy is kifizetsz.
nem te mondtad, hogy nincs ingyen semmi?
mind1 hagyjuk(legyintős) Maradjunk annyiban, hogy nekem volt igazam és kész(kezeit széttáró)
Szerintem a mai világban aktiv felnöttként elég égö feltöltökártyás telefonnal szarakodni.
Az agyamra mentek régen amikor az épp alkalmazott melos megcsörget hogy hivjam vissza. Aztán vagy hallottam.vagy nem vagy ha azonnal nem tudtam akkor percenként csörgetett. Ma már a legolcsobb csomaggal is relative elég sokat lehet beszélni az elöfizetés terhére ingyen.
Pedig azt mondtad hülyeség ez a tiltás......nyilván ezek szerint mégiscsak érted miért jó.
Mondjuk azért az a lalleros nem volt tiszta menet. Abban nem a te oldaladon állok, de laller okfejtésével sem értettem egyet kicsit sem.
Tudok de nem.mondom.meg.
Plusz jutalékért meg tudom mondani hogy hozd vissza frilacot
Azért ahhoz nem vagy elég.
Főleg hogy menő teszlás antennamosóként pattanásos tiniknek való előrefizetős telefonnal szarakodsz. 🤣
van egy ilyen fószer magyarországon(kezeit széttáró) Gyerek kora óta egyedül él saját maga épített farmon nomádságban. Igazi zarándokhely lett évente valami rendezvényeket is tartanak ott a vele szimpatizáló emberek(kezeit széttáró) Fent van valahol a jutubon egyszer láttam néhány éve(óranézegetős)
Nem teljesen.Párszor már leírtam.
Amikorcsináltam ilyet akkor általában több céges történet volt.
A gyártó és a kereskedő megállapodik egy akcióban,részletkérdés de legtöbbször mennyiséghez kötött árengedmény.
A kereskedő dönthet úgy hogy egyszerűen levágja az x százalékot.
Meg úgy is hogy 0/-os hitelként promótálja.
Az engedmény átvándorol a bankhoz,a vevő meg előbb használja a terméket és 10-20-36 havi részletben kifizeti.
A kereskedőnek megvan a forgalma,a termelőnek is meg a banknak is,és a vevő sem jár rosszabbul.
A telekom is megveszi x áron,adja kamatmentesen,normál piacin és pörög az üzlet.
Van lehetőség elhozni a terméket egy összegben is.Semmi sem KÖTELEZŐ,ha kérilaci vagy mlas nem akarja viheti kp-ra hasitasiból.
És nagyon okosnak érezhetik magukat.
Őt mindig jó(fetrengős) Bogyót is jó volt csak elüldöztétek(szomorú)
én ebből inkább azt olvasom ki, hogy a babérjaimra akarsz törni te karaktergyilkos(kezeit széttáró) Kellene valami szabály félét hozni, hogy az én írásaimnak a 3-át írhatjátok terjedelemben(fetrengős)
na akkor ugyanazt mondtuk majdnem szóról-szóra 😅
ez így van. A bankok nem ördögtől való dolgok csak tudni kell a helyén kezelni.(kezeit széttáró) Nem a svájcfrankos uzsoramaffiából kell kiindulni az viszont keményen tönkretette a fél országot és úgy néz ki a helyzet, hogy az akkori állam aszisztálása mellett. (kezeit széttáró)
😁 azt szeretitek? (fetrengős)
😄
össze kéne már szedni ki kit tiltott azt kiderülne, hogy akiket én látok azok közül alig látják egymást(fetrengős)
Nos te mint kawa 70 tiltottad már mamlast a kábeldobom miatt(gondolkodós) akkor ezek szerint tiltottad már kérit is(kezeit széttáró) Mamlasz valószínű viszont tilthatott téged logikai alapon(gondolkodós) Ini tiltotta blődit, kéri tiltotta szerintem kawát és mamlaszt egyaránt legalább is egyszer amikor írta, hogy tiltott kettőt akik folyamatosan azon versenyeznek melyikük a hülyébb szerintem rátok gondolt(fetregős) Én sajnos kénytelen voltam tiltani frílact mert már a végén vérfertőző fajtalankodó fajta voltam(gondolkodós) már most idő szerű lenne visszahoznom a körforgásba csak nem tudom, hogy kell(kezeit széttáró) Meg tiltottam a sanya haverját azt a saller gyereket olyanokért fenyegetőzött amihez az ég világon semmi köze sem volt de szerintem el is párolgott innen(gondolkodós) ha valaki tud még ilyen ki kit tiltott dologról írjuk össze együtt( fetrengős)
itt is mindig vizsgálni kell az inflációs időintervallumot(kezeit széttáró) Volt 5-6 év(óranézegetős) ezelőtt nem sokkal, hogy nem volt infláció vagy alig. A japánoknál ebben az időszakban problémát is okozott, hogy megfordult és a megtakarítás többet ért napról napra(gondolkodós)
Ez azt eredményezte, hogy nem akartak költeni a japók és kezdte a gazdasági növekedést visszafogni. Mert úgy voltak vele, hogy minek költsék el a pénzt, ha holnap többet fog érni(kezeit széttáró) Na akkor belenyúlt náluk az állam és elindított bizonyos fokú inflálódást, meg is indult a kereskedelem 😅