Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haver rendelt jariszt pár hónapja. akkor megállapodtak egy árban. A kereskedés azt mondta az euró nem tudja hová fog változni így az árat nem garantálja, ha 15%-kal eltér akkor köteles átvenni ha ez felett változik az akkorihoz nem köteles átvenni és visszakapja az előleget(kezeit széttáró)
szerintem annyi, hogy azonnal elvihető(kezeit széttáró) Bár megnyitni nem tudom a linket de gondolom(gondolkodós) Visszaértünk a szocializmusba amikor akinek volt pénze befizetett 5 db lada szamarára amikor megjöttek 0 km-esen árulta a bolti ár másfélszereséért viszont aki megvette nem várt rá 5 évet(fetrengős)
akkor veszek neki egy blődi passzátot, hogy tudja meg hol lakik a jóisten(fetrengős)
bebaxna ha még nem lenne(fetrengős)
nem ért(gondolkodós) A vellanyosra 1 év alatt költöttem kötelezőre 25 ezret a fosszílisre 2 év alatt 290 ezret és mindjárt következik a 60 ezres szervíz szerintem 150 körül(fetrengős)
minden új autóba már belelátnak nem csak az elektromos kocsiba ez nem kunszt 😆
Kamionokat egyenesen wifin keresztül javítják ami lerohadt a parkolóba pedig nem is elemes az autó(fetrengős)
😂
Lehet az asszonynak vette valentin napra, csak az meg lelépett a szomszéddal.
Parittyával. 🤔 👌
Ha nagyon akarnék ezt csak épp a rendelkezésre álló szinben és nem választottban, ha nincs extraigényem (mondjuk ennél a felszereltségnél sokminden már nem lehet-max napfénytető vagy jbl hang) tudnék venni már holnap is készletről
valami kapcsolóval szokták megoldani vizsgára, de ha jattosra viszed, az se kell
Az oktatomnak is ezt mondtak a Yaris Cross hybridre, 10 honap lett belole. :D
Mondjuk legalabb Japanban osszerakott peldanyt kapott, nem torok jutott neki (vagy hol a banatban dobnak meg ilyeneket ossze).
Elvileg készleten is előforduló autó. de a toyotánál azt mondták féléven belül meg van ha kell.
Pláne ha a hiba csak egy pillanatra jelentkezik,a büdös életbe nem lehet úgy megtalálni,csak kiolvasással ami hibát eltárol.
egyébként az is lehet hogy már 1 vagy 2 éve megrendelte csak akkor még két millával kevesebb volt,de nem gondolnám hogy ez tudatos,csak lehet hogy még keres is vele.
Jó, de egy gyorsulás vagy lassulás érzékelőt hogy mérsz ki háztájiba?
kb annyi, kereskedés függő. Listaáron 17-hez közelit, de céges vevöknek már 15 felett kicsivel elérhető, de magánszemélyként se sokkal menne 16 felé. Tehát bolti áron adja hellyel közzel.
Mennyi a 0km-es ára?
A kiméréssel az lenne a lényeg, hogy megtudjuk egyáltalán azzal van-e a baj vagy valami más esetleg kábel vagy csati?
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/toyota/corolla_cross/toyota_corolla_cross_2.0_hybrid_premier_edition_e-cvt-19057313#sid=c546c0ac-cad2-4858-888f-7bebea70c644

Ebben szerintetek mi a jó? Összeveszett az asszonnyal a szinen?
AZ miért lenne gtk?
Hat,ja,csak nem 4 kilo,az mar GTK.
Az sem lesz ingyen.
Mondtam hogy azasszony romnatori ido elott,szoval tegyel felre 8 millat egy ujra.
Telik az ido,tikk-takk. 😆
Kizart hogy ezt benyelik.
Lesz ra sufnituning.