haver rendelt jariszt pár hónapja. akkor megállapodtak egy árban. A kereskedés azt mondta az euró nem tudja hová fog változni így az árat nem garantálja, ha 15%-kal eltér akkor köteles átvenni ha ez felett változik az akkorihoz nem köteles átvenni és visszakapja az előleget(kezeit széttáró)
szerintem annyi, hogy azonnal elvihető(kezeit széttáró) Bár megnyitni nem tudom a linket de gondolom(gondolkodós) Visszaértünk a szocializmusba amikor akinek volt pénze befizetett 5 db lada szamarára amikor megjöttek 0 km-esen árulta a bolti ár másfélszereséért viszont aki megvette nem várt rá 5 évet(fetrengős)
nem ért(gondolkodós) A vellanyosra 1 év alatt költöttem kötelezőre 25 ezret a fosszílisre 2 év alatt 290 ezret és mindjárt következik a 60 ezres szervíz szerintem 150 körül(fetrengős)
minden új autóba már belelátnak nem csak az elektromos kocsiba ez nem kunszt 😆
Kamionokat egyenesen wifin keresztül javítják ami lerohadt a parkolóba pedig nem is elemes az autó(fetrengős)
Ha nagyon akarnék ezt csak épp a rendelkezésre álló szinben és nem választottban, ha nincs extraigényem (mondjuk ennél a felszereltségnél sokminden már nem lehet-max napfénytető vagy jbl hang) tudnék venni már holnap is készletről
Az oktatomnak is ezt mondtak a Yaris Cross hybridre, 10 honap lett belole. :D
Mondjuk legalabb Japanban osszerakott peldanyt kapott, nem torok jutott neki (vagy hol a banatban dobnak meg ilyeneket ossze).
egyébként az is lehet hogy már 1 vagy 2 éve megrendelte csak akkor még két millával kevesebb volt,de nem gondolnám hogy ez tudatos,csak lehet hogy még keres is vele.
kb annyi, kereskedés függő. Listaáron 17-hez közelit, de céges vevöknek már 15 felett kicsivel elérhető, de magánszemélyként se sokkal menne 16 felé. Tehát bolti áron adja hellyel közzel.
Kamionokat egyenesen wifin keresztül javítják ami lerohadt a parkolóba pedig nem is elemes az autó(fetrengős)
Mondjuk legalabb Japanban osszerakott peldanyt kapott, nem torok jutott neki (vagy hol a banatban dobnak meg ilyeneket ossze).
Ebben szerintetek mi a jó? Összeveszett az asszonnyal a szinen?
Telik az ido,tikk-takk. 😆
Lesz ra sufnituning.