nekem annyi, hogy annó a faternak olyat néztünk újba(kezeit széttáró) Aztán bementünk kecsón a kia szalonba ahol rajtunk kívül senki nem volt(kezeit széttáró) Majd miután negyed óra múlva sem kérdezték meg mit akarunk így eljöttünk aztán 1 hét múlva ugyanannyi pénzből lett egy 3 éves 40 ezret futott vitara 😅
Mondtam már néhányszor, vannak szebbek, gyorsabbak, erősebbek, de minőségben, precízségben és úgy általában a műszaki kultúra tekintetében (az én szememben) mindig is a Honda járt az élen az elmúlt 50 évben.
biztos, hogy létezik nem is mondtam, hogy exitált, csak azt, hogy én nem láttam már legalább egy éve(kezeit széttáró)
De mutasd hol van F2-ő hozzászólás hátha csak átsiklottam felette 1 évig(gondolkodós)
tudom, hogy hüje vagyok de egy picit sem értem az összefüggést(kezeit széttáró)
Ha én tágas garázst akarok akkor azt csinálok ha napelemet akkor azt telepítetek 😅 Mindent belátásom szerint ami szem szájnak ingere.(kezeit széttáró)De olyat még nem csináltam,hogy garázs helyett napelemet rakattam volna 😅 Mi ez a fundamenta? Valami megtakarítás féle ami lejárt azt el kellet baxni valamire a pénzt?
Egyébként neked minek a tágas garázs? Ha jól láttam ott van 2 garázs egymás mellett ahhoz hogy tágas legyen csak egy 5 kilós bontókalapács kell nem fundamenta 😂
Furi(gondolkodós) itt mindenki fikázta eddig a napelemet most, hogy már qurva drága és így talán már meg sem éri lassan csak lesz mindenkinek😅 egy év múlva hatszorosan túlárazott villanyautóval fog itt mindenki villogni mert van pénz lóvéra😅most, hogy még megfizethő nem kell nektek😂
enyém szebb 😉
de ha nagyon akarnék menne, én ilyen született tehetség vagyok
nem az a lényeg én hogy tenném fel hanem az hogy ami neked van nem túl szépen sikerült
amúgy mekkora panelok?
simán lenne jobb, olcsóbb is, csak kicsit lassan lenne kész
kb 3-4 hónap lenne csak az hogy összeszedjem a bátorságom hogy felmenjek a tetőre, utána még legalább fél év hogy meg tudjak állni úgy hogy csak egy kézzel kapaszkodok
amikor a kamerát feltettem akkor is megvártam mire tök sötét lett, hogy ne lássam milyen magasan vagyok 😂
Szoval az audi e-tron helyett lett hoki vellanydákó ha igy jobb.
De mutasd hol van F2-ő hozzászólás hátha csak átsiklottam felette 1 évig(gondolkodós)
Ha én tágas garázst akarok akkor azt csinálok ha napelemet akkor azt telepítetek 😅 Mindent belátásom szerint ami szem szájnak ingere.(kezeit széttáró)De olyat még nem csináltam,hogy garázs helyett napelemet rakattam volna 😅 Mi ez a fundamenta? Valami megtakarítás féle ami lejárt azt el kellet baxni valamire a pénzt?
Egyébként neked minek a tágas garázs? Ha jól láttam ott van 2 garázs egymás mellett ahhoz hogy tágas legyen csak egy 5 kilós bontókalapács kell nem fundamenta 😂
de ha nagyon akarnék menne, én ilyen született tehetség vagyok
nem az a lényeg én hogy tenném fel hanem az hogy ami neked van nem túl szépen sikerült
amúgy mekkora panelok?
kb 3-4 hónap lenne csak az hogy összeszedjem a bátorságom hogy felmenjek a tetőre, utána még legalább fél év hogy meg tudjak állni úgy hogy csak egy kézzel kapaszkodok
amikor a kamerát feltettem akkor is megvártam mire tök sötét lett, hogy ne lássam milyen magasan vagyok 😂
Jobbat olcsobban.
Mondjuk ket vödör teszkos napolyiert.