Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amíg nem voltak thermoscsizmák a horgászatokon úgy oldottam meg, hogy fel a lábra egy zokni, aztán nejlonzacskó aztán arra mehetett akár 2 zokni is. sose többet nem fázott a lábam(kezeit széttáró) Fázni szerintem mindig attól fázott a láb, hogy az izadság amit kiereszt magából a hideggel találkozva visszahűl. A módszeremmel illetve nem az enyém egy akkori horgászmagazinból loptam az ötletet csak a nejlonzacskóig izzad a zokni a nejlonzacskóra ráhúzott már száraz maradt és így megtartotta a meleget. Most már elég fasza ultrakönnyű habos csizmák vannak még neoprém betét sem kell bele aztán tartja a láb melegét egész nap jégen állva is(kezeit széttáró)
Mert másra van?
én még tudok.(gondolkodós) Bár 97 körül jó lett volna az őrségben -17 fokos fűtetlen toronyban 😅
Draga a faszt,van ra sulyado?
Kell egy feszer,meg arokparton legelnivalo.
Egy kefe,meg viz neha lemosni.
én nem vagyok képviselő(kezeit széttáró) Bár lehetnék(gondolkodós) Nyakkendőt én is tudok kötni, beszélni tudok szerintem a feltételeket ki is merítettem 😂
nekünk dotálták 😆 igaz 15 mp körül éri el a százat de a gyerek még sosem panaszkodott,hogy ez miatt késett a suliból 😂
akkor veszek hozzá(kezeit széttáró) nekem azért nem annyira nagy kaland(Dollárjeles) bár értelmezésem szerint ez is csak a nyári időszakra jó, mert télen nem fog akksit tudni töltögetni. Erre is akkor van szükség ha bevezetik a többáras zónákat amit kawa pedzeget(kezeit széttáró) de jelen pillanatban,most még úgy van,hogy aki eddig telepített napelemet asszem tavaly október 31-ig az legfeljebb 10 évig használhatja szaladóba a rendszert és legkésőbb 2024 jan 1-ig az meg már azokra vonatkozik akik már 2014-ben telepítettek és szaladós elszámolásban voltak. tehát nagy tömegeket nem fog érinteni még a jövő évi változás a 2014-esek lesznek akiknek legelőször megszűnik a szaladó, nekem meg 8 év múlva jár le a 10 év addig meg olyan sok víz lefolyik a dunán ,hogy a fészerbe addigra már lehet házi törpe atomerűművem lesz legálisan 😅
Teszt, sok munka, ..........................ha valakinek erre duzzad 😂
Mondjuk a mai világba van csomó fétis 😎 😂
Én csak azt nem értem pinki topicjában csak az ötvenplusszos kapuzárásipánikosok regisztráltak be?
amúgy én mindig pulóver+mellényben toltam, ha ilyen 5 fok alatti volt a hőmérséklet akkor 2 pulóver, persze csak amikor kint baszakodtunk
bár a töltő gépeknél sincs nagy meleg de ott azért 10 fok legalább van
a mellény kurva jó dolog, lehet benne faszán mozogni
valami hasonló cuccom van -5 fokig elvagyok benne kint is akár hosszabb távon is: https://tereptarka.hu/hardwood...
mert kurva sokba van a csacsi fenntartása, a kocsi sokkal kevesebb
amúgy a csacsi nagyjából alkalmatlan erre a feladatra, de egy ló már jó lenne, kimegyek pecálni kifogom a lovat elvan a réten, aztán reggel hazajövök a feltankolt lóval
de
egy ló havi fenntartása még az ilyen ingyenes tankolások mellett is alsó hangon legalább 50 ezer/ hó az opel meg 2 havi lótartásból elvan egész évben
plusz egy ló+kocsi árán veszek 5 f astra kombit
szóval, drágább is, melósabb is, meg kényelmetlenebb is, így bármilyen oldalról is nézzük a szekér szar ötlet, egyedül a nagyon kényelmes fekhely ami előny lenne
Mert az emberek komfortzónája egyenes arányban csökken az IQ-jukkal, esetleg fordított arányban a facebook használatával.
A beszerzese nem lenne ennyire nehez egy idealis vilagban,bemennek a bótba,felprobalom es megveszem.
Csak meg ott se volt ahol a rendszer jelezte hogy van.
Mindenki a portwestre mutogatott hogy nem szallitanak.
Szoval jar a tockos a fonoknek. 😆
Igazabol kurvara oregszem.
Es 7-10 fokban ugy hogy nem pufajkaban vagy eleg szar.
Bar ha ezerrel ketyer a legkondi,ugy kibirhato a tel a kanapen.
Ja,es asztra nelkul egy nyitott szamaraskorde bakjan ulve is elvoltunk par ezer evet,te miert nem azzal jarsz? 😂
ez igaz, de ha ennyi szenvedéssel jár már csak a beszerzése is+ a használata se egyszerű akkor érdemesebb azon agyalni hogy egy fasza ruházat nem lenne-e jobb opció
pl nekem mindig majd letört a lábujjam a csizmában aztán a gyapjú zokni megoldotta a gondot nem kellett fűthető talpbetét
szóval azért nem olyan dolog hogy mi régen kavicsokkal játszottunk, az unokáink meg már lapostelefonnal
Lehet, de hát annyi szar van már ami.nélkűl elvoltunk, most meg van
én még mindig azt nem értem hogy sok-sok ezer évig elvoltunk akkus fűthető kabát nélkül aztán most már nem lehet élni nélküle 😂
A portwest magyarországi tulajával szoktam motorozni, megkérdezhetem ha van cikkszám.vagy vmi.
Alapvetoen kurvara bevalt.
Irtam hogy igen szar,vekony orkan anyag.Na az gaz,nem birja a pakketkedest.Foszladozik. 😆
A portwestbol felhajtottam egy L es kabatot,az kezbenfogva jobb minosegu anyag.De sehol nincs,meg ott sem ahol weben van.
Alternativa a milwóki.
De 68e egy kapucnis pulover,a 2ah akku nem olyan buzinagy kiallo csomag mint a dewalt 20v os akkuja,de nem is ugyanolyan lapos mint egy powerbank.
Ami eldonti a kerdest az az ar,mert a portwestnek van usb akkuja toltoje 45e ert,a milwókinak egy akku 26e,meg egy 20-as a tolto,az mar boven 100e felett van.
Makita ugyanaz mint a milwóki.
Akkum es toltom meg lenne hozza de ocsem aszongya a CTX akkus csavarbehajto meg elmegy,de a vele egy szettben megvett utvecsavarozo olyan harmatgyenge hogy feluton megall mint a szog.
Talan tudnek mahinalni hozza adapterrel fasza parkside akkut. 😆
Szoval egyenlore megprobalom felhajtani a portwest ultrasonicot.
😀
nem vált be akinai?
ha találsz szólj, lehet engem is érdekel.
meg hát semmilyen támogatás nem a rászorultaknka van kitalálva. A képviselők olcsón hozzáférjenek dolgokhoz, amit a népnek hirdetnek meg.
En most probalok felhajtani egy portwest ultrasonic mellényt a kinai helyett.
De olyan mint culumbo felesege,mindenki tudja hogy letezik,csak nem lattak.
Allitolag nincs a gyartonak sem belole.
Talan marcius elejen lesz.
Na az elektromos-akkus-fűtés.
mert alapból hibás volt az egész napelemes koncepció....
Azokat a mini nyomoronc varosi izéket kene dotálni,nem a kettonas suvokat amikben az a buli hogy 3mp alatt vannak 100 on.
Bar teny hogy kell a kutyanak a nyomoronc.
A nép a fűtés kiváltásra rendezkedett be leginkább. Arra nem lesz megoldás az akku. De a napi vagy havi szaldónál vagy napi tartifáknál jó lesz.