Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apropó mi van mamlasszal azt már lehet ki is vetette magából a sportmotor az most csak olvasgatni tud de válaszolni nem majd szét veti az ideg 😅
😂
Magasan pozicionálva(fetrengős)
ménem neki válaszolsz?
Lexus?
majd csak meg leszünk valahogy nélküled(kezeit széttáró) 😅
A magasanmijafaszomba? Á, nem vágyom oda.
Az audi bejönne de tulárazott. Még lehet egy glc is de annyira nem az igazi
Pedig egyből belépnél az elitbe.
Pipnek tudok én is válaszolni, de pl. cblaci esetén ugyanez a hibaüzenet jön.
Lásd ezt a kommentet.
És tényleg jó.
Szerintem nekem jó.
cblaci:
"Mondtam már néhányszor, vannak szebbek, gyorsabbak, erősebbek, de minőségben, precízségben és úgy általában a műszaki kultúra tekintetében (az én szememben) mindig is a Honda járt az élen az elmúlt 50 évben."

Ezzel nem tudok vitatkozni, bár néhány citromot ők is összehoztak, de alapvetően tényleg sok esetben kiemelkedőek.
Akkor ott van a mercedes bargyu gömbölyű kettonnas tankjai.
Vagy egy Q7.
Valami.faszság van a forummotorral mert nekem.meg a topicot nem.akarta nyitni sokadjára se
Bmw nem jön a portára
Vegyel X5-x6-ot,az a raj.
Ez jott elo nekem is valaszkor.
Na ehun a bizonyíték(kezeit széttáró)
na neked most tudtam(kezeit széttáró) Az előbb a küldésgombra kattintva valami motoros hiba jött ki többször is ezért csak simán a levegőbe írogatunk azt majd mindenki szét szortírozza magának 😅 mondjuk zotyának mind1 mert az ő reagálásainak a 75 %-a egyébként is hivatkozás nélkül szokott menni (fetrengős)
nem tudok válaszolni
Ti kinek mi a faszt irogattok mert értelmezhetetlen 😄
Vitara kicsit se érdekes.........miskolcon foglalkoztak,meg lehet tesztvezetni de most még szét vagyok hasítva. Meg tesztek alapján az 5-ösről jókat irnak.
Haver hyundai párti neki bejöttek ezek a csodaszekerek. Bár a rav4 olcsóbb.....
fax tuggya(kezeit széttáró) A kéri elbaxta a küldésgombot reggel(gondolkodós) Aztán szép sorba elbaxta mindenkiét 😅
Az a baj, hogy jönnek majd a kretének megjavítani azt megint szarabb lesz valami ami eddig jó volt(fetrengős)
a meg egyszer is ültél volna kawasakin, most zxlaci lenne a neved 😅
Nohh,van honda,hasznalnam ha nem lenne ilyen mehh........
Alapjaraton duruzsolasa tök meggyozo.

De...........