cblaci:
"Mondtam már néhányszor, vannak szebbek, gyorsabbak, erősebbek, de minőségben, precízségben és úgy általában a műszaki kultúra tekintetében (az én szememben) mindig is a Honda járt az élen az elmúlt 50 évben."
Ezzel nem tudok vitatkozni, bár néhány citromot ők is összehoztak, de alapvetően tényleg sok esetben kiemelkedőek.
na neked most tudtam(kezeit széttáró) Az előbb a küldésgombra kattintva valami motoros hiba jött ki többször is ezért csak simán a levegőbe írogatunk azt majd mindenki szét szortírozza magának 😅 mondjuk zotyának mind1 mert az ő reagálásainak a 75 %-a egyébként is hivatkozás nélkül szokott menni (fetrengős)
Vitara kicsit se érdekes.........miskolcon foglalkoztak,meg lehet tesztvezetni de most még szét vagyok hasítva. Meg tesztek alapján az 5-ösről jókat irnak.
Haver hyundai párti neki bejöttek ezek a csodaszekerek. Bár a rav4 olcsóbb.....
fax tuggya(kezeit széttáró) A kéri elbaxta a küldésgombot reggel(gondolkodós) Aztán szép sorba elbaxta mindenkiét 😅
Az a baj, hogy jönnek majd a kretének megjavítani azt megint szarabb lesz valami ami eddig jó volt(fetrengős)
Magasan pozicionálva(fetrengős)
Lásd ezt a kommentet.
"Mondtam már néhányszor, vannak szebbek, gyorsabbak, erősebbek, de minőségben, precízségben és úgy általában a műszaki kultúra tekintetében (az én szememben) mindig is a Honda járt az élen az elmúlt 50 évben."
Ezzel nem tudok vitatkozni, bár néhány citromot ők is összehoztak, de alapvetően tényleg sok esetben kiemelkedőek.
Vagy egy Q7.
Haver hyundai párti neki bejöttek ezek a csodaszekerek. Bár a rav4 olcsóbb.....
Az a baj, hogy jönnek majd a kretének megjavítani azt megint szarabb lesz valami ami eddig jó volt(fetrengős)
Alapjaraton duruzsolasa tök meggyozo.
De...........