Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam már,nincs nekem bajom velük,csak számomra egyiknek sincs létjogosultsága.Ezeket inkább azért osztom meg hogy kicsit eloszlassam a lila ködöt,hogy te aki úgy gondolja hogy na most aztán kocsira nem költök egy forintot se,ne érje meglepetés.
Kompenzáció a nem létező olaj és vezérlés cserére.Szerinted mennyi ilyen lesz?Én pl kíváncsi vagyok mikor lesz mondjuk fizetős előírt szoftver frissítés 150ezerért.Arról nem is beszélve hogy ugye rálátnak ezekre az autókra bele is tudnak nyúlni távolról,hogy mikor kezdik el(ha még nem történt ilyen)hogy létrehoznak kisebb nagyobb anomáliákat amivel asztán te hívod a szervízt ők meg kijavítják készségesen 86500 forintért.
nem tudom(kezeit széttáró) sógorommal ketten kikapjuk 3 mázsa az egész(kezeit széttáró)
De tul.kép azt látom blődi évek óta minden olyan infót begyűjt ami azt hivatott bizonygatni, hogy sem a napelem nem jó sem a villanyos kocsi 😂 Nekem mind a 2-ő van én még a hátrányát nem tapasztaltam előnyét viszont igen(fetrengős)
Miafasz kerul azon 4 kiloba? 🤔
Na,látod ott nincs 3 betűs baromság.
Ja,egy kis adalék.Ismerősnek most tört össze a leaf-je.Hegeszteni is kell,ami a lényeg és ezek a problémák még csak most fognak jönni.Ahhoz hogy hegeszteni lehessen nem elég az áramtalanítás,ki kell iktatni az akupakkot,na neki ez 400ezer forint volt.400ezer és még nem történt semmi javítás.Szóval lesznek itt költségek.......
olyanom nem volt csak hasonlóm warburg kombi 😆
Egyszer a keresztapám kölcsönadott egy barkasz furgont azzal mentünk májusfát lopni a lányoknak 😁
Egyébként tök jó kis autó volt csak a sebességeket kellett benne tanulni hajnal kettőre már egész jó belejöttünk már amelyikünk még józan maradt valamennyire 😆
Barkas?
ilyen harakiri félére gondoltál? Ennél kevesebbért is(fetrengős)
nincs szori, mikor kapjuk vissza az emóciókat(mérges)
szerintem az alfa rómeós pont jó bele, még a neve is szebben hangzik(fetrengős)
ja meg 2500 a posta(szemeit körbeforgató) Szerintem ennyiért sok lesz neki(kezeit széttáró)
blődi már általam megüzente neki, hogy valószínű az abs jeladó de inike füle mellett gyalogút(fetrengős)
Nem baj hagy vegye meg azt a drága kütyüt azt majd rá jön, hogy 3 cm fekete szigszalaggal jobban járt volna(fetrengős)
a maszternél annó úgy csináltuk, hogy kivettük az óracsoportot azt fekete szigszalaggal letakartuk azokat a kicsi izzókat és tökéletes volt(fetrengős)
mer már abba is az a 3 betű (fejét fogó)
Ma működik minden. Remek.
😂 😚
japánban ezért már a vakizasi ugorna a hasfalnak 😂
Nem véletlen van a cikkszám.
Kirándulási pontok 😂 😂 😂 de óvatosan
https://www.elemi.hu/ciganysim...
sorry
corolla verso a miénk bár nem tudom mi lehet különbség ebben az alkatrészben a sima corollához képest
Az alkatrészkód viszont stimmel.
Ezekhez a modellekhez írja a katalógus.
ez se teljesen ugyanaz, plusz magyar is 😆
Bocs, 80 tája ingyenpostával

https://www.ebay.de/itm/185681...
Csak ebay-en néztem eddig, 100 euro kb. ami kopp ua az első két számsor