Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezen agyaltam már, lesokkolni, gyors felvágni maradékot a csatornába dobni és nem horgászni a közelben többet 😂
annyi a hiba hogy ismer mindenki, csomó pecás az összes pásztor mind haver, szóval idegenbe kellene menni tehénért
Sziasztok! Honda NTV 650 1991 mi a vélemény? Van valami sarkalatos dolog amire figyelni kell? Köszi.
Megközelítőleg.....ennyi elég.Az ember megközelítőleg 1-1.5.
Hat,legalabb tehentolvaj is lehetsz.
30 éve még lazán ment volna
15 éve is össze tudtam volna hozni, kisebb nagyobb kényelmetséggel
most esély nincs rá, kibaszott tehenes nép minden rétet birtokba vett
Honositsd a vadon tartast,razd le bilincseid,legycszabad,mondj nemet a penzlehuzo bürokracianak. 😆
ez igaz
de ezek a lovak már nem azok amik többszáz/ többezer éve voltak
plusz vannak kötelező oltások is, legalábbis a veszettség elleni oltás tuti kötelező
Csak becsles es tippeles,megkozelitoleg nem pontos stb.
Te is igy fenyezel egy sarvedot hogy megkozelitoleg ugyanaz a szine?
De hat tobb ezer eve elvoltunk ezek nelkul.
Lehet mert te nemzetted?
De hogy mered le?
hát ha viszed magaddal horgászni minden nap ott el legelészget(fetrengős) az állati orvost meg az ilyen csippes baromságokat meg nyugodtan ki lehet hagyni, úgy is feketén veszed a cigány lókupectól ócsóé azt a lovat ami nem vak csak bátor 😅
Amikor megdöglik végelgyengülésbe meg 1 évre való kajátok is megvan meg lesz egy csomó kolbász is 😅 az aszmát amikor leadod a bontóba azzal meg csak költségeid lesznek úgy, hogy jó neked a pacifogat 😅 egy szekeret meg csak összetákolsz már a hulladék raklapokból olyat amiben el is tudsz aludni a csatornaparton(gondolkodós) A pecakocsira félretett pénzt meg simán elqrvázod. Én 1 perc alatt kb. az összes bajodat megoldottam 😅
szomszédnak van 2+2 lova, szóval nem kell mondani mi mennyi, egy időszakos orvosi is több mint az opel éves kötelezője+súlyadója
a lovakba a chip is sokkal drágább volt mint nekem a kutyába
és ugye egy ló nem él meg 10 négyzetméter árokpart legelésből
Nagyobb tömeget képes megmozgatni mint te......ennyit a teljesítményről.
Ha már nekünk agyon dicsérgeti......
lónál meg lehetne(gondolkodós)
Teljesitmenyrol nem beszelhetunk egy szamarnal.
Hogy mered meg?
de nekem nincs szükségem 3 tonnás szuvokra (kezeit széttáró)
benéztem pinkihez hát én nem látok ott csődületet(kezeit széttáró) Többnyire magát szórakoztatja. ott van ez a fészergyerek aki ott is volt akkor innen a mi betonozós elekünk, a zx9-es fórumos cimbi bogyesz is csatlakozott aki esetleg újdonság de ő szakmabéli mordorba 😅
Meg a magyar államkincstártól valaki de az még csak 24 napos regisztráció 😅
Jó de te pont azt a gagyi szart vetted amit a képviselők neked szántak. Ők meg háromtonnás suvokat ződrencámmal
3 hete be se néztem na megnézem mennyire bővült az ügyfélkör 😅
Sajna még momdig nem tudják értelmezni a jogszabályt, meg ez 10 év se tuti, egyenlőre csak szóba került de unios szinten nem járható hacsak valami kiskaput nem találnak. De ebbe bizok én.is.
Neked ott a helyed amugyis
én sem értem mi kerül havi 50-be (gondolkodós) Ráadásul ha a lószart összegyűjti meg kiszárítja mehet a vegyesbe fűtőanyagnak(kezeit széttáró)
akkor lassan nekünk is kéne (gondolkodós)
mi még az 50 ezer ha ingyen tankol a ló?