Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismerős nézegeti az újabb alhambrákat ami már nem a rohadós konstrukció 3 millától felfelé vannak a tizenpár évesek
ha vesz akkor megveszem tőle a régit aztán megy az üvegszál erősítésű purhabos lakatos munka 😂
Mondjukspec a speedzone-on lattam par ilyen kia suv-ot talan ategett dugattyuval.

http://youtu.be/e7CHYnxPHDM
Azért egy autónál ideje lenne tovább látni a motornál!Van ezer más dolog is amit javítani kell.És ideje lenne azt is felfogni hogy ugyanúgy le lesz karmolva az a pénz az elektromos autókról is.Te tényleg elhiszed hogy gyártanak úgy autót hogy ne kelljen költeni rá?
hát a műtéti fájdalmaid elmúlnak heteken belül mire erre autót vennél hidd el a hátaddal lesznek problémák ebben a korban már az a jövő(fetrengős) Szerintem számtalan 1 terű van ami megfelel annak az egy kritériumnak, hogy jó pozícióban legyen az ülés és ehhez még magasan pozicionáltnak sem kell lennie 😅
hát sörhordónak minek hívnálak(fetrengős) Mija faxom lehet olyan bonyolult egy tök egyszerű szerkezeten mint a mixer, hogy még a hibát sem találják(fetrengős) Szerintem egy falusi villamosság szerelő fél óra alat detektálta volna a hibát a másik fél órában meg is javította volna, de lehet egy mezei villanyszerelő is meg tudná csinálni. Ne mond már, hogy a szakszervizes 2 hete még a hibát keresi átbaszás akar ez lenni csak(kezeit széttáró)
ja most sem lehet meghatározni az óradíjakat mert mindenhol más ez a faszogány meg tudja, hogy ha 15 év múlva elterjed az elektromos autó mennyi lesz az óradíj(fetrengős) Bár még 40 ezer ft-nál is olcsóbb az elektromos autó díja amin nem kell csinálni semmit mint egy olyan hagyományos fosszilis autó amin csak az olajcsere nekem már most 110-180 ezer ft/alkalom 😂 Már eleve félek mert nyakamon a 60 ezres szerviz 😂 A gyártók meg úgy pénzelnek majd, hogy az ülésfűtést ha használni akarod előfizethetsz rá havi 7 ezerért(fetrengős) Velem szerintem nem basznak ki, nekem 15 év múlva lesz egy 30 éves szkenikem azt mindenki mehet a picsába gyártó és szerviz egyaránt (fetrengős)
Nos a leirtak miatt.sem keresek prémium márkát, az audi.mindig is tetszett de a fenntartása aránytalanul magas. Szomszédnak nem.veszek autót azt meghagyom a sznoboknak. Valami megbizható dinamikus kényelmes nagy csomagterű jól felszerelt autó kéne. Egyterűek sincsenek kizárva. Régebben elvetettem ezt a suv kérdést, most is csak a szolidabb verzio érdekel ami tetszik is.
Ebből a jelenlegi megöregedésből hamar kikupálódok, hetek kérdése de most hatványozottan probléma. Nem hát miatt, has miatt.
😅 blődi már megint 1 rugóra jár az agyunk (fetrengős) Ezek lassan azt hiszik, hogy több ez már mint véletlen egybeesés 😅
hát ehhez az egy igényhez szuvot biztosan nem vennék de ha rajoskodni akarsz a szomszédoknak, hogy hát kicsit fáj a hátam nézzétek mán kényszerből mit kellett vennem e:akkor csak is audi, bmw,merci 10 milláé egy 10 évest meg minden évben félretenni javításra egy millát, mert hát az a bmw amelyik úgy kezdődik, hogy x vagy m vagy az a merci ami úgy, hogy gl vagy az az óudi amelyik q na azoknak az alkatrész és a szervízköltség legalább háromszoros szorzó bármi máshoz képest de cserébe legalább el is romlanak(meghajlós) Ellenben van egy csomó egyterű amelyiknek pont jó helyen van az ülése(meghajlós) A tranzit ugye szar, mert felfelé kell beszállni a bakra. A fókusz még szarabb, mert ott lefele kell beszállni és leülni a földre(kezeit széttáró) Nálunk vagy 15 évvel ezelőtt volt a családba egy nyomi retyó szkenik.(kezeit széttáró) Volt egy idő amikor vezettem csodálatos jó volt(meghajlós) Se fel, se le nem kellett szállni kinyitottam az ajtót és leültem akár a konyhába a székre(meghajlós) Tényleg az egyik leg kényelmesebb autó volt amibe ültem még 15 év távlatából is. Ez az egy személyautó volt amiből még hátrafelé is lehetett látni csak az 1,4 es benzinmotor szerintem egy kicsit alul lett tervezve hozzá bár volt belőle 1,6-os változat is annak már állítólag trafó problémái sem voltak(gondolkodós) Ha megvénülök mint te még az sincs kizárva, 15 év múlva olyat veszek addigra már furgon se kell mert dolgozni már nem fogok, pecázni meg annyi cuccnak elégnek kell lenni ami egy szkenikbe elfér mert ha nem fér akkor inkább nem is pecázom 😅
Pipi ! Betonozós Elek , megvagyok , míg az én autómat kiderítik mi baja , miért nem lehet elindítani , ezzel a másikkal hordom a ramatyot , mikor nincs éppen a pumpára munka ! "Betonozós Elek " te marha ! Ezen besírtam a röhögéstől ! 😂
Eltűnőben van.
Műküdik a válasz
Márkától függetlenül nézz meg egy egyterűt.annál semmibe sem jobb ki és beszálni.
Az a Rav4 jól hangzott.
Engem idegesit az ilyen magas izé.
Ma is a ducatoval csapattam,de azzal picit tullottem.Tul magas. 😆
mondjuk magic is eltűnt(gondolkodós) Lehet, hogy egyenként kapcsolnak le bennünket az oroszok már a spájzban vannak 😂
kéri reggel elbaxta az egészet mondtam már (fetrengős) Nincs is ezzel addig baj ameddig a nagyokosok meg nem próbálják kijavítani a hibát na akkor lesz minden szar 😅
Dehogy terepezni. Csak normálisan ki be szállni. Eddig is jóval többet ültem a transitba mint a focusba de most hogy hirtelen már másodszor öregedtem vagy harmincévet egyik napról a másikra, beülni is képtelenség a kisautóba kifelé meg mindenképp ki kell huzni. Valami magasabb fog kelleni. Nem jövő hétre, de már nézelődök
Akkor uaz buhanka.
Nem lenne ám baj azzal sem,csak sokan elfelejtik hogy kéne rá normális gumi,cseszheti ha sima utcai gumi van rajta
Nálam így is jelenik meg, mintha új lenne, nem válasz a tiédre, Pipi.
azé ekéne dönteni, hogy mire kell az ótó. Ha terepezni is akarsz mostani szarokat ne vegyél a bratyó q akármilyen audija is addig jó a terepen amíg nem megy rá 😆 Ha terepen kell 20 évvel ezelőttről válogass vitara, samuráj, subaru és az ehhez hasonló féléket. Niva is jó bár a diffizár egy kicsit vélelmes de terepen megesz akármilyen modern csodának kikiáltott fosrakást 😅
Ezt új hozzászólásba írtam, neked válaszolva mást írtam közvetlen ez előtt - itt tényleg valami kehe van.
Vegyesérzelmek.