Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy tökéletes rutin... egy OCD-snek biztosan kielégítő, de én biztosan nem vagyok az.
Azt ugye tudod, hogy mindig a gyengébb motorost küldik előre? 😋
Na meg egyszer lesz neked igazi csaladod,nem egy kitalált.
Talan egyszer kepes leszel felfogni hogy meg a te modszereddel sem lehet.
Na,az önbizalom félsiker,így talán egyszer képes leszel akár még egy sisakot is letisztítani.
Tudom.
ügyes vagy!
Nem emlitetted,de en megtudtan,nekem vannak kiletuket elrejteni kivano forrasom.Mar reg megcsinaltam annyiszor amennyiszer te.
Ja,azt nem írtam hogy én ezt 20x megismételtem.Szóval menj aztán ugorj neki a maradéknak.
Mindent pontosan ugy csinaltam ahogy te,ugyavval a tisztitoval.Megse.Direkt lemasoltalak.
Jaj,igaz.Nem írtam oda,nyomtalanul. De írtam már,akkor fogd a jó fajta tisztítódat aztán csak próbálkozzál.
En meg azt hogy nem,bar lehet onnan a balatonrol ugyanugy latod ezt is mint a sisak tipusat es markajat.Pont olyat vagy jobbat mint amit te hasznalsz.
Es mar irtam az elejen,a bogarak mind lejottek.
Nem veletlen lettel blődi b+.
600 ezer(kezeit széttáró)
Nekem se volt több, az is csak a végefelé, de azt az olajcserénként +1 kanna olajat úgy számold, hogy annak az égesterméke rakódik mindenhova és csak gyűlik, majd előbb vagy utóbb megáll.
Magára az alapkonstrukcióra gondoltam, mert az 1,2 és 1,4-es motoroknál ez nem jellemző, sőt a 8 szelepes 1,6-ra sem. Összességében egy alacsony fenntartású igásló ami nem állított soha váratlan kiadások elé, sőt igazából most sem mert egy Toyotához képest (ahol szintén előfordul olajfogyasztás) fillérekbe kerül a jó minőségű alkatrész, ezért cserélek olyanokat is ki ami nem volt indokolt, mint pl. a hajtókarcsapágy, sőt még a hajtókarcsavarokat is, nem csak a hengerfej csavarokat. Persze nem egy előkelő autó, de eddig még mindig többet hozott a konyhára mint amit elvit, mi főleg dolgozni használjuk ezt az autót.
Mondtam már,azért mert te valami szar taknyot használsz azért ne én legyek a hibás.Érdekes,az én matt sisakomról még az egy éves bogarak is lejönnek,pedig azok már rásültek.
Majd amikor jönnek a fizetős szoftver frissítések........
Inkabb azon gondolkodj miert ajanlottal szemmel jol lathatoan szar modszert?
Harom even belul rommatori az asszonka.
Ez a te számításod........Mennyi lehet a valós adat?
😆
szerintem a 3 határ hegyen(gondolkodós)
kb. 6 kilót spóról évente(kezeit széttáró)
hát én még használati tárgyat kinézet miatt nem vettem meg 😅
Egyébként kiképmetszőztem a linked ha szorul a hurok ilyesmit bevállalok(gondolkodós)
Nem kekeckedni akarok,tényleg nem.De aminél 200 környékén szét kell húzni a motort ráadásul típushiba miatt azt nem nevezném megbízható konstrukciónak.És ezt tényleg nem kötekedésnek szántam.