mi?, hát a tisza, a tiszalöki erőmű felett ágazik ki , agyig van mindig vízzel a keleti, mert mindenhol abból öntöznek. az a fancsika meg a vekeri afféle ásott tavak, kiszáradtak már többször, de most kósa azokat is feltölti. ne szivass már, 1x nem rugtál be velem vekeri fesztiválon meg efoton
és a keletit mi táplálja? Már nem azért de tavaly nyáron kíváncsiságból megnéztem a wekeri tavat ahol sok szép részeg pillanatott eltöltöttem annó. Ja nem is néztem meg(gondolkodós) Illetve megnéztem csak nem volt meg a tó? Mint ahogy a fancsikák sem. Ha ilyen fasza nyarak elé nézünk mint ami volt hiába lesz pénz lóvéra az nem fakaszt vizet (gondolkodós) a tisza akármilyen rekord alacsonyan is volt rendelkezett megfelelő vízhozammal ami bármilyen gyárat kiszolgálna(kezeit széttáró) Faszán a tiszamenti cígókat besoroznám dolgozni egy ilyen akksigyárba. Aki munkaképes, egészségileg alkalmas kötelezném is rá. ha nem megy egy forint annyi nem sok na annyit nem adnék segélyként (meghajlós)
mert ott mekkora folyó van? ja semekkora. 😅 Ini múltkor is ezt írtad (fetrengős) Mi a fax van ott táborfalván, hogy ez neked így be van akadva? van egy régi elhagyott laktanya az amerikaiak baszták ott a rezet amikor én is katona voltam(kezeit széttáró) Táborfalváról pont megint nem találnának 18000 db magyar munkáskezet mert mindent elhúz kecskemét.(kezeit széttáró) Van egy csomó régió ahová sokkal jobban el lehetne helyezni mint táborfalvára 😅 Az a föld lófaszt se ér azért várjál vele. Nálunk a sivatagi homok ami itt van középalföldön már 4-5 milla hektárja néhány éve még 2-őért ment(kezeit széttáró)
okosakat mond, az ilyen turbómagyarok meg is kajálják, csak azt teszi, mint csurka,torgyán,vona. olyanokat mond , ami tetszik a híveknek, ekézi a hatalmat és egy darabig ott tartják a húsosfazéknál. ez a nemzeti kártya mindig beadja vkinek
Tegnap előtt ugrottam át az 50-et. Nagyjából én is akkor kezdtem apám rendszámos simsonján, kicsit babrás volt mindig leszedni a rendszámot (4db 6-os csavar fogta a régi rendszámokat) illetve fájdalmas, amikor lebuktam, de onnan már nem volt megállás és ezt tudta a fater is. 16 évesen korengedéllyel vizsgáztam nagy A-ból, aztán a következő nyáron a suliszünetben megkerestem apám mellett egy használt 250-es ETZ árát, kőműves volt az öreg és következetes típus, szóval nem esett az ölembe egykönnyen semmi.
végülis kb mindegy mi lesz avval a földdel, hiszen elméletileg tárolni kellene és ha valamikor fel lesz számolva a gyár akkor kellene visszatenni
na ez ugye sosem lenne
még nincs 50 majd júniusban, a motorozás meg 6. korom óta megy különböző intenzitással
6.-os voltam akkor mentem először haver anyjának romet kadettjével
mondom, hogy egy semmitérő szikes föld az, ott folyik el mellette a Tócó patak amibe most vezetnek vizet a Keleti fcs-ból huszonvhány milliárdért, hogy legyen benne bőven, van píz lóvéra, rendesen letejelt a sárga és még az sok állami támogatás munkahelyteremtésre, annyi a közpéz, h nem bírják elégetni
na ez ugye sosem lenne
6.-os voltam akkor mentem először haver anyjának romet kadettjével