Egész mókamester tud lenni.
Amúgy mint minden terrier ez is munkakutya.Anno rágcsáló és duvadirtás volt a feladat.Csak urbánosodik minden és hát igen cik kis falat mind.
Még a yorksire terrier is patkányirtásra lett tenyésztve,azért ilyen kis alacsony vakaréknak mert a nagy szövőgépek alá így fért be.
Ugyan nem a mienk,de videó alapján pontosan ugyanilyen,habitus,vérmérséklet minden stimmel.
Még a faágakkal szaladgálás is megvolt,csak nekunk ki kellett tépnie az aktuális ágat a sövényből.
Jutalomfalatra ?? B+ a teknősünk is odajön az akvárium szélére, mikor meglátja az etetős vödröt 😁 pedig az közismerten nem túl okos jószág.
Kutyával voltunk "kezdő engedelmes" tanfolyamon - bármit csak addig csinált, amíg etették 😅 azt mondta a tréner, pár hét, és megtanulja falat nélkül is, csak minden nap kell gyakorolni. Hát tudod, ebből nekem nem az jön le, hogy okos 😅
A sétát a mienk is megtanulta, 2 után itt ül az ajtóban, és nyüszög - de erre is ráment 1 év. A fejét viszint még így 8 évesen se dugja bele a hámba, rá kell adni ☹️
Én meg nemhogy nem hoznám vissza neked a labdát, hanem el se vinném 😂
amúgy tényleg jófej kutya, én csak azért nem kedvelem igazán mert mindig horkol
télen bent van egy fedett teraszon kb egész nap alszik egy szék párnán, amikor elkezd mászkálni ide-oda akkor ki kell engedni hugyálni aztán ha van kedve visszajön ha nincs akkor nem
kis mókás dög, bár nem okos, képes egy kavicsot rágni órákig.....
Tényleg jópofa kutyus!
Szinte hihetetlen a típusra jellemző kettősség, a tekintetük jóságos mint Kalkuttai Szent Teréznek, a harapásuk viszont gyilkos, mint Hannibál Lecternek! 🙂
Mmmmm,nagyon nem,de látom nem akarod érten.
KB 2 alkalom volt megtanítani hogy az eldobott labdát simán visszahozza,odaadni viszont nem akarja,az trükkösebb,csak jutalomfalatra,de akkor 50/50x.Eldobom,visszatrappol,ledobja a labdát kapja a kacsás jutalomfalatot.
A séta időpontját tűpontosan megtanulja és kifejezetten várja pontban 5-kor.Mindig.
Ojan jól tanulta meg szobatisztaságot hogy még a kertben sem piszkít.Kizárt.Nem kell takarítani kutyaszart.
Viszont ha labdázni akar a kifejezetten rámenősen a kezedbe tukmálja a labdát.
Tehát ha ezeket a szavakat használom azt értsd úgy ahogy leírom.
Ja és mivel te a büdös életbe nem hoznád vissza az eldobott teniszlabdámat leírhatnám hogy kifejezett buta vagy és nem lehet téged megtanítani semmire. 😆
Teccik, mikor kutyabuziknál ezt olvasom, hogy "öntörvényű" "önfejű" "erős akaratú" - ez igazából a "reménytelenül ostoba, semmire meg nem tanítható" rövidítése 😅
Hat,ahogy nezem a fejlodesuket nagyon okos,de kifejezetten önfeju tipusok,erős akarattal.Es igen preciz időerzekkel,a macskat zsakmanynak tekintik ha idoben nem szocializaljak veluk oket.Igazi cukorfalat,se nincs a haz korul macsek,megtanultak hogy offlimit.
Foxim nem volt, de nem is lesz, amikor a 90-es évek elején elkerültem a szülői háztól, az első kutyám egy németjuhász volt. Az olyan okos kutya volt amit csak filmekben látsz, így igen magasra került a mérce. Nálunk a macskák se darabszámra vannak, hanem nevük van és ha már befogadtam őket akkor próbálok normális életteret biztosítani nekik, még ha ez mások szerint buziság is, ide nem hiányzik egy olyan kutya aki szereti gyilkolászni őket. Visszatérve a németjuhászra, egy időben nőtt fel a gyerekekkel, tolták talicskán, húzta a szánkót, beásták a homokba, nyúzták húzták, pedig hatalmasra nőtt, de soha egy morgása nem volt a gyerekek felé, sőt úgy védelmezte őket hogy hihetetlen. Hosszú életet élt, de nagyon megviselte a családot amikor végelgyengülés miatt elment. Egy jó darabig nem is volt kutyánk, aztán jött a staffi, de őt is a nagyobbik fiam hozta, most meg már nehezen tudnám elképzelni az életem kutya nélkül. Ez volt az a kutya, még papír alapú fotó csak fel lett javítva:
Hat,jelenleg se latok macskat itthon.
A jelenlegi ha meglat egyet hangtalan megindul fele,es vontat a porazzal engem is.Ami elkepeszto egy 12 kilos kutyatol, amekkor sulyom van. 😄
Azt nem varom meg mi lenne poraz nelkul,de verengzes az tuti.
a legelső amstaff ezt csinálta nekem is
kb 1 másodpercig tartott ésa a macska olyan hajlékony lett mint még sosem
utána letette a földre és vigyorgott hogy ő milyen kibaszott ügyes
az a kutya 3 macskát is kinyírt, de egy csepp vér sem folyt, igazándiból ugyanúgy néztek ki mint előtte csak nem működtek
Amúgy mint minden terrier ez is munkakutya.Anno rágcsáló és duvadirtás volt a feladat.Csak urbánosodik minden és hát igen cik kis falat mind.
Még a yorksire terrier is patkányirtásra lett tenyésztve,azért ilyen kis alacsony vakaréknak mert a nagy szövőgépek alá így fért be.
Ugyan nem a mienk,de videó alapján pontosan ugyanilyen,habitus,vérmérséklet minden stimmel.
Még a faágakkal szaladgálás is megvolt,csak nekunk ki kellett tépnie az aktuális ágat a sövényből.
http://youtu.be/ygw8rXj-uAM
Elég jó motiváció a nekem kell a kaja.Én se dolgoznék ha nem kéne. 😂
https://www.delmagyar.hu/hazai...
Kutyával voltunk "kezdő engedelmes" tanfolyamon - bármit csak addig csinált, amíg etették 😅 azt mondta a tréner, pár hét, és megtanulja falat nélkül is, csak minden nap kell gyakorolni. Hát tudod, ebből nekem nem az jön le, hogy okos 😅
A sétát a mienk is megtanulta, 2 után itt ül az ajtóban, és nyüszög - de erre is ráment 1 év. A fejét viszint még így 8 évesen se dugja bele a hámba, rá kell adni ☹️
Én meg nemhogy nem hoznám vissza neked a labdát, hanem el se vinném 😂
télen bent van egy fedett teraszon kb egész nap alszik egy szék párnán, amikor elkezd mászkálni ide-oda akkor ki kell engedni hugyálni aztán ha van kedve visszajön ha nincs akkor nem
kis mókás dög, bár nem okos, képes egy kavicsot rágni órákig.....
Szinte hihetetlen a típusra jellemző kettősség, a tekintetük jóságos mint Kalkuttai Szent Teréznek, a harapásuk viszont gyilkos, mint Hannibál Lecternek! 🙂
KB 2 alkalom volt megtanítani hogy az eldobott labdát simán visszahozza,odaadni viszont nem akarja,az trükkösebb,csak jutalomfalatra,de akkor 50/50x.Eldobom,visszatrappol,ledobja a labdát kapja a kacsás jutalomfalatot.
A séta időpontját tűpontosan megtanulja és kifejezetten várja pontban 5-kor.Mindig.
Ojan jól tanulta meg szobatisztaságot hogy még a kertben sem piszkít.Kizárt.Nem kell takarítani kutyaszart.
Viszont ha labdázni akar a kifejezetten rámenősen a kezedbe tukmálja a labdát.
Tehát ha ezeket a szavakat használom azt értsd úgy ahogy leírom.
Ja és mivel te a büdös életbe nem hoznád vissza az eldobott teniszlabdámat leírhatnám hogy kifejezett buta vagy és nem lehet téged megtanítani semmire. 😆
ebben minden benne van 😂
A jelenlegi ha meglat egyet hangtalan megindul fele,es vontat a porazzal engem is.Ami elkepeszto egy 12 kilos kutyatol, amekkor sulyom van. 😄
Azt nem varom meg mi lenne poraz nelkul,de verengzes az tuti.
kb 1 másodpercig tartott ésa a macska olyan hajlékony lett mint még sosem
utána letette a földre és vigyorgott hogy ő milyen kibaszott ügyes
az a kutya 3 macskát is kinyírt, de egy csepp vér sem folyt, igazándiból ugyanúgy néztek ki mint előtte csak nem működtek
a világ megváltozott, az olajos villáskulcs senkit sem érdekel