Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

enyém név is rendíthetetlen a kezdetektől.......
a táborfalvi lőtér lett volna a legjobb erre a akkugyárra, az a föld kb lófaszt se ér
Ez csak 15 és a név is változott, nem volt ott a kenguru az első időkben. Lehet bűnöző vagyok, de a memóriám az működik!🙂
Khmm.
Na vazze, akkor nekem is nick-et kellene változtatnom?🙂
Inkább élek ezzel a teherrel tovább, hozzám nőtt már ez a nick, nem tudom van-e itt még olyan akinek az elmúlt 16 év alatt nem változott.🤔
mi ebbe a poén. először mentél javítóba, majd ahogy cseperedtél jött a sitt.(kezeit széttáró) Nincs ebbe semmi (kezeit széttáró) sok derék honfitársunk futott már be ehhez hasonló karriert 😅
Már csak abban bízok, hogy valaki értette a poént..🤔
Sanyi kérdését viszont én nem értettem, de van egy olyan érzésem, hogy hasonló választ várt.
azért nincs jó helyen. Lehetett volna olyan helyre is vinni ahol feltöltik magyarral és mondjuk valami folyó közelében a magas vízigény miatt. Gondolom volt az a pénz ami eldöntötte a helyét(kezeit széttáró)
hamarosan vennem kell vagy 30 vödrörrel mostanság már nem olyan olcsó(fejét fogó) A színt még kitalálom minden esetre a tiétekhez egy picit sem fog hasonlítani 😂
annak minimum 2/3 része ukrán lesz
nálunk ilyen a szerényebb (kezeit széttáró)
elég szokatlan ez manapság(kezeit széttáró)
megrendezett
mi azért ilyen 3-6 fős brigádokban támadtunk le 1-1 diszkót lehet ez az ok, bár a helyi erők tuti többen voltak
szerencsére nem sűrűn ittam szóval nem volt sok konfliktus helyzet, de az tény hogy egy csomó embert nem ok nélkül találták meg hanem kereste a bajt
akkor én magam kis 70 m2 ével a lista aljára se kerülök fel 😅
atya világ 9000 munkahely(fejét fogó) ez egy egész régiót felvirágoztatna a megfelelő helyen (gondolkodós)
Nem tudom, itt Del-Baranyaban eleg az is, ha rosszkor vagy rossz helyen es kinez maganak egy nehany fos brazil tarsasag.
Én úgy tapasztaltam, hogy aki anno verekedésbe keveredett, az általában akart is verekedni...
Ezek sosem az okosabbak közül kerültek ki. 😁
asszony választotta
én leszarom mert kurvára nem érdekel milyen színű, ha van kaja benne tőlem lehet hupilila is
meg amúgy is színtévesztő vagyok 😂
én hagytam volna a ragasztó színén ha rajtam áll, hungarocell lehálózva 2 réteg ragasztó az utolsó réteg lesímítva viszonylag szépre, nekem ennyi is elég lett volna
amúgy akkoriban ez a polifabre cucc kurva olcsó volt, ilyen vödrös takony fehér színben és a festékboltban szinezték meg
nem emlékszem a pontos árakra de a ragasztó több volt mint az összes többi összetevő
Ha őszinte vagy, nem.
te ini, hogy a viharba festettétek ezt a házat ilyen okádékra? ez a színű nemesvakolat volt akcióban?
biztos nem tenne olyat nem hinném, hogy spicli féle(kezeit széttáró)
én megúsztam az egész diszkó korszakot verekedés nélkül, sosem kötött belém senki sem aki bármit is számított volna, pedig viszonylag gizda voltam
egyszer az e-klubban kötött belém pár kismuff, még egy széket is nekem rúgtak, de nem voltam eléggé ittas ahhoz hogy végigpofozzam mindet 😁
kb ennyi volt a legkeményebb balhé.......
Az első kettő nekem is megvolt, ebben semmi durva nincs, elég ha próbál az ember kiállni magáért
Garázdaság, súlyos testisértés, lőfegyverrel való visszaélés... hogy csak a durvábbakat említsem. Most jobb? 🙂