menthetetlen, látod ini nekifogott a múltkor, h felturbózza azt a döglött totyikot egy kis minőségi sunával meg egyebekkel, beszálltuk még páran a magunk módján, mire az ostyanézésű szépen kirekesztett onnan mindőnket. akik beírogatnak, vagy ketten ,csak idétlenül udvariaskodnak, szakmaiatlan az egész
ennyi erővel csinálok már én is szervíztopikot, van a garázsba 4 motor, 2 pitbájk meg 3 rotyogó, aszt minden szétszedés -összerakást , szervizelés majd lefotózok, meg mindent is teleszarok vele, h mennyire ottvagyok a témában
nem(ujjával nemet mutató) itteni régi öreg zx9 fórumos társnak adtam oda a vázat 70-ért(kezeit széttáró)
Bár ahogy ismerem Ő majd csinál belőle 700-at 😅
Cseszheti az oreg macska.Anno a foxink fiatal volt,meg egy jott macsek,magyaran az elozo blökinkel megvolt.
Jott az ifjonc foxi,latta a macsekot hogy fuj meg karmol.De imadott jatszani vele,hamar megtanulta hogy ha a farkanal fogva vegighuzza a kerten,meg pörgeti nem tud karmolni.
Ha a hulye ketlabuak meg meg kergettek hogy engedje el megjobb a jatek.Hamar igen rozoga allapotu lett szegeny macsek az inzultusok miatt.
A foxi meg imadott vele bolondozni.
Azért voltak konfliktusok, az idősebb macskák nem nagyon szeretik ha egy hiperaktív kiskutya szórakozik velük, úgyhogy itt is elcsattant néhány pofon az elején, nagyobb korában meg elfogadta, hogy vannak macskák akik az udvarhoz tartoznak.
Akkor te kérdezted hogy összerakná e a szétromlott szimszonod?
Mer csak ugy rapszódikusan bedobta nyomatékosan hogy mit javit és mit nem bár nincs senki a topicban rajta kivül.
Én szerencsére az összes vasammal kiestem a körből,pedig az ötvenesen kéne kicsit állitani......
Nem rémlik, hogy különösebben túl lett volna iskolázva 😆 A tanyasi életet mondjuk nagyon vágta(kezeit széttáró) Van a városban házuk oda hétvégente jártak haza az egész életét tanyán töltötte(kezeit széttáró) Nem tudom mi lehet vele de hát Ő is megidősödött mint édesapám aztán elhagyták a tanyasi létet egész embernek való életforma az(kezeit széttáró) Minden esetre voltak nagy dumái az öregnek pl. amikor politizáltak szartam hugyoztam a nevetéstől. - Te Tibikém politikusnak akár én is elmehetnék(kezeit széttáró) Nyakkendőt én is tudok kötni, beszélni meg tudok (meghajlós)
Meg aztán van néhány olyan mondata ami nálam már örökzöld lesz 😅
Mint pl.
-Észt én sem adhatok(kezeit széttáró) Abból nekem is kevés van(kezeit széttáró)
- Ja Tibikém be kellett mennem a városra fogorvoshoz(fejét fogó) - mert miért mi baj ambrikám?
- hát fáj a fogam(kezeit széttáró) jobboldalt még csak IRDAS de a bal oldalon már irdatlanul fáj 😂
Ütős lesz.