Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvastam erről, a 10 leghatékonyabb patkányfogóból 7 valamilyen terrier fajta, vagyis kifejezetten rejtőzködő kisállatok elfogására tenyésztették őket, róka, nyúl, borz, stb..
Az ember a saját kényelme érdekében sok mindenre képes, nem a kutya tehet a fajtával kapcsolatos problémákról, de vannak jó dolgok is, ilyen a terápiás kutya, aki -mint bebizonyosodott- akár egy elesett korcs is lehet. Egy közeli idősebb családtagom nagyon beteg lett és szinte hónapok alatt teljesen leépült, már azt láttuk rajta hogy feladta. Nála egy menhelyi kutya hozott hihetetlen változást, őt az hozta vissza az életbe hogy valakiről gondoskodhatott. Ez egy nagyon szép sztori volt, bár voltak problémák a környékünkön felkeresett menhelyek hozzáállásával, de ezzel kapcsolatban nem akarok regényt írni. Végül 180km-re, egy kecskeméti menhely internetes képei között választottuk ki a kutyát, ők telefonon keresztül is nagyon segítőkészek voltak. 2019 karácsonyán történt, kívánt egy kis szervezést a dolog, de 2 nap múlva itt volt a kutya, egy környékbeli motoros barátom papírozta le és hozta el autóval a kis csomagot. Példaértékű összefogás volt ami hihetetlen változást hozott egy nagyon beteg ember életében, aki azóta is jól van a körülményekhez képest.
ki gondolta volna hogy januárban eshet a hó 😂
DRV-nél nem dolgozik esetleg valaki? Kellene egy kis hátszél 🙂
Felkeszules nelkul is kene mennie azembereknek ennyi ho.
Remelem nem motorral.
Most jovok Pecsrol, eddig 3 kocc volt du. 2 ota. :)
a közútkezelő felkészült a téli üzemre, ami annyit tesz, h már kivették a pufajkát a kutya alól, mert kell a dolgozóra, ha jön hideg
Felkészültünk vagy mi. 😄
Baszki,leesett 3 centi ho,es mindenfele kocsikat tolnak meg allnak a ut kozepen.
Bar a jenkikbol siman kinezek ilyet, valaki csak megtekinteseket akart generalni maganak, ez minden.
Hát ja.....
Minden reklám jobb a semminél, a negatív is jobb mint a semmi. Foglalmozzanak vele akárhogy is.
Márhogy ezt direkt csinálták csak ?!
Már van erről szó fórumokon és úgy néz ki fake a dolog.
Mondjuk nekem már eldobni sincs kedvem és örülnék ha a kutya el is vinné és ugyanolyan örömmel hozná vissza mintha eldobnám. 😁
https://www.origo.hu/auto/2023... Ezt nem hiszem el ! Ilyen nincs, és mégis ! 😂
Ilyen fiatalon elkerültél otthonról? Miért vittek javítóba? 😟
Nem kell szakmabelinek lenni hozzá hogy lássa az ember,a jelek szerint mégis égett annyira.....ha nem így lett volna akkor nem égett volna benn.Meg hát ugye a füst öl ilyenkor nem a tűz(elsőkörben)
Én nem vagyok szakmabeli de valószínűleg mikor bement még nem égett annyira
Ennyi esze volt......
úgy írják, oltani ment, csak nem jött össze a mutatvány, nyugodjon békében!
pl. ha nem ég benn valaki... 🤔
Azt szokták mondani "amilyen a gazda olyan a kutya"
kétezer nm épület eltüzelése felügyelet mellett
Ez esetben mi a tökéletes?