Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amiért néha élvezném a hsz.-eidet azt elbaszod a puruttya személyeskedésekkel, értelmes ember ilyennel nem operál. 😒
Manapság már a gazdagok szórakozása lett, pórnép legfeljebb kintről a portálüveget nyalogatja.
Egy jó asszony mindet meg bocsájt 😂
De látod nem mindenkinek ugyanazok az igényei, egyszer egyiknek másszor másiknak kedvezünk ezt hívják konszenzusnak. 🙂
Te csak azt szoktad kérni hogy a jakuzziban hàny fokos legyen a víz ?
A helyedben bemikrofonoznám a házat ahol nélküled beszélget asszony meg gyerek és kiderülne, hogy ők igazából mit szeretnének mert amiket leírsz kirándulásképp az olyan mintha a te vágyaid lennének, ha ez mondjuk egyezik a többiekével akkor nincs gond, de élnék a gyanúperrel, hogy talán néha mást is kipróbálnának. 😉
ja, mindent 2 fő 2 éjjel számoltam.
... vagy csak nem kérdeztél rá. Maguktól ritkán mondják, főleg osztrákban magyarnak - ez van, szeretnek... 😅 bár a legtöbb helyen a személyzet magyar, de ahol a recepciós osztrák, az nagyképű mind.
Különben érdekes ez az ár... amit linkeltél, 10 rugó, ez kimondottan jó ár, de tetőtér, és semmilyen ellátást nem tartalmaz. Egy bő reggeli meg hasonló vacsora az kb. 10 per/fő alatt nincs meg, el kell menni érte - és már 80 ropinál járunk.
Ennyiért vagy kicsit többért van szálló, teljes ellátással. Ez ott, ahonnét linkeltél, 92.
https://szallas.hu/oreg-miskol...
Akkor melyik a drága? Persze ha nekiállsz az apartmanban, és főzöl sajtos tésztát, reggeli meg vajas kifli, úgy olcsóbb. 😄
Voltam már jópár szállodában de ilyen lehetőség eddig nem merült fel, a 4*-osban sem 🤷‍♂️
Hogy szar a térdem vagy mi? Az asszonypajti tuti féltékeny lenne ha más kislány mászna be mellém a jakuzziba 😁
Minyimum
nyugaton még nem voltam, szerintem nem is leszek, ahol németül beszélnek oda még akkor se mennék ha fizetnének, olaszok idegbetegek, franciák idióták, az angolok meg büdösek, a többire most nem jut eszembe semmi kifogás, de van 😁
Most mondanám, hogy jobb nyugati 4* vagy feletti szállodákban becsekkoláskor meg tudod választani, milyen kemény matracot kérsz - de akkor jön Levi, hogy arcoskodok... 😁
Nekem meg kb. mindegy arra a 2 éccakára, nem vagyok rá hisztis.
régen ha szállást néztem ez volt mindig az alap: https://szallas.hu/napraforgo-...
9,5 értékelés alá csak akkor ha máshol nem volt hely
de ami a lényeg ezek az ágyak kivehető matracosak így tudtam a földön aludni ami kényelmeseb az összes foshalom szar ágytól
ami vicces hogy erdélyben a "megszokott" helyen egy 50es évekbeli rugós-lószőrös matracos ágyon aludtam mindig, ettől jobb az 5* szállóban sem volt
ráadásul még újszerű sem volt mert egy 2 centis süllyedés már volt középen, de még így is fasza volt se kemény se puha és nem hátfájással keltem fel, csak teríteni kellett magam alá matracot mert geci hideg volt
Egy ilyen vinné szépen:
https://onroad.hu/2011/03/18/eletmento-eszkoz-bmw-bol/
Jelentkezel VV 127 adásába 🙄 ott még egy két okos kislány is bemászik melléd 😂
Főleg a röntgenprofilod meg villantod 😉
Leselejtezett tuzoltoszivattyu?
Lehetett kapni utólag beépíthető fúvóka szettet, régen nézegettem... aztán megnőttek a gyerekek, engem meg nem érdekel annyira, szóval hagytam.
Talán idén fszoba felújítás lesz nálunk - lehet, veszek valami fúvókásat, már egy normál jobb kád is 2 kila. Akkormán...
Aztán majd azt is havi eccer kapcsolom be, minta a szaunát, látva a villany árát. 😄
szivattyú is van de nem akarok nagy örvénylést egy fürdőkádnyi vízben 😁
jó eséllyel egy öntöttvas kád lesz a wellnes részlegem, az nem szakad be alattam mit a mostani akril szarok
A levegő csak bugyborékoltat. Vizsugár kell azt is egy vagy több szivattyúval, ami azért bir is nyomást csinálni
Ebbe szerintem ne menj bele velük, a parvenük ha meg is értik ezt, sohasem fogják elismerni.
;-)
egyszer erdélyben láttam homemade pezsgőfürdőt az takarítógép motoros volt a pezsgő része
amúgy nekem igazán csak az a terv hogy melegen tartsa a vizet, plusz ne menjen el a hab 5 perc alatt
80l olajos hordó, csőkígyó benne és fával tüzelni, imádok fetrengeni a vízben, de sok pénzt nem adok ki erre
Olcsóbban nem tudsz csinálni egyet ? Azt hittem ügyesebb vagy ennél 🤷🏼‍♂️
Én magamnak csináltam volna már rég egy keringetőszivattyúból meg egy kis kályhából
Az csak bugyogtatná a habos vizet 😄 a normálisban szivattyű van, vízsugárral masszíroz,, de ahhoz min. 2-3 kW kell.