Sőt már kopik is a jogsim , mert már nem kell az F3 sem az F4 , amikért sokat tanultam , aztán megszünt ! Túlsúly , túlméret volt , amivel a legnehezebb trélereket húzhattam ! Bármekkora méretig !
Áááá ! Ilyet nem szabad ! A becsület többet ér minden forintnál ! 30 000 ezerbe fájt , ill. még nekem nem , mert a főnököm utalta a közigazgatási bírságot ,amit majd nekem kell rendezni vele ! 😇
nem tudom mi a hiba
voltam dokinál és azt állapította meg hogy 0,25 az eltérés
de úgy látok mintha folpackon néznék kifelé, vannak napok hogy nem vészes de van hogy tök szarul látok
vérnyomás cukor rendeben szóval a fasz tudja mi van
az hogy közelre kicsit szarul látok az természetes 50 felé, egy 0.5ös olvasó szemüveggel a hangya faszát is látom
nekem van egy 80as évekbeli jénai 10x50es
az a vicces hogy 40 évesen még mindig jobb képe van mint a mostani 50-60 ezres kategóriának
és a 150ezer körüliek is csak annyival jobbak hogy vízhatalanok, meg olyan rétegek vannak rajta amik pár helyzetben jobb képet biztosítanak
a villanypásztor megfogta
ez nem jött vissza sosem mert eleinte azért elszökött, de inkább az volt a gond hogy vitte a bullterriert is aztán futkoshattam a jegyzőhöz a törzskönyvvel hogy nem pitbull, mert a sok bugris felnyomott
nekem van egy öreg bigli kan és azt tanultam meg tőle, hogyha szökni, akar, akkor mindenképpen lelép, ezért minden este szabadon engedem és pár óra multán önként hazatér
drága a gázolaj, nem lehet itt kettesével mászkálni
voltam dokinál és azt állapította meg hogy 0,25 az eltérés
de úgy látok mintha folpackon néznék kifelé, vannak napok hogy nem vészes de van hogy tök szarul látok
vérnyomás cukor rendeben szóval a fasz tudja mi van
az hogy közelre kicsit szarul látok az természetes 50 felé, egy 0.5ös olvasó szemüveggel a hangya faszát is látom
az a vicces hogy 40 évesen még mindig jobb képe van mint a mostani 50-60 ezres kategóriának
és a 150ezer körüliek is csak annyival jobbak hogy vízhatalanok, meg olyan rétegek vannak rajta amik pár helyzetben jobb képet biztosítanak
ez nem jött vissza sosem mert eleinte azért elszökött, de inkább az volt a gond hogy vitte a bullterriert is aztán futkoshattam a jegyzőhöz a törzskönyvvel hogy nem pitbull, mert a sok bugris felnyomott