Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köcshög mottyorosok.
Mind szihopata állat.
Jaja, madafaka mind, de ilyen opció nincs 😁
hülye mind 😁
Szerintem az első a helyes, szerintetek is? 😁
A beagle egy hihetetlen okos intelligens állat,akinek van volt az tudja.Az biztos hogy egy hihetetlen öntörvényű állat.
én ezt cáfolnám
asszonynak volt egy beagle kutyája, az mindig szökni akart
naponta legalább 1x átnézte a kerítést, agol szövött drót volt minden lyukat átnézett hogy valami változás volt-e a legutóbbi őrjárat óta
és ha letettél valamit a kerítés mellé egyből nézegette hogy neki az segítség lenne-e a szökésben
de a legdurvább:
mivel a kis geci már a dróton is fel akart mászni tettem fel villanypásztort, utána nem mászkált a drótkerítésen
a drótot időről időre tesztelte láttam is párszor
kurva lassan megközelítette az orrával aztán amikor megbaszta elfutott vinnyogva
szóval nem véletlen ment neki hanem szántszándékkal
és ha a földön volt egy darab drót azon simán átvágtatott le sem szarta hogy ott a drót
ehhez azért már kell egy kis okosság is...
Okosak a kutyák... tanulékonyak. 🙂
Én is ezt mondom az asszonynak, mikor a kutyusai a prémium táp után nem eszik meg a közönséges boltit... csak várjunk pár napot, jó lesz az 😅
Okos kutya nincs... seggbuta mind, legfeljebb egyik jobban idomítható, mint a másik. Ennyi sajnos... bár a kutyafanok nem hiszem, hogy osztják ezt 😅 A farkas, az még egy önálló jellem volt, ahogy az ember háziasította, buta szolgáló lett belőle ☹️ A fajták nemesítéséről meg annyit, hogy annak köszönhetjük a mindenre teljesen alkalmatlan fajtákat - az ember (itt is) okosabb próbált lenni a természetnél.
Nagyapám csináta ezt. Nagyanyám eljött hozzánk egy hétre. Otthon maradt az elkényeztetett dagadt tacskó.
Mikor mentünk vissza látjuk hogy a tacsi zabálja a spenótot. Kérdezzük hogy ezt meg hogy? "hát első nap még finnyázta, de 3. nap már úgy ette mint a kisangyal" 😂
Köszi a tippet,de sajnos mar beszereztem az idomok nagy reszet.
A baj hogy amikor felhivtam oket csak az ami a motoron maradt ninusz a tank es plexi egyben 120e volt.
Igy osszevadasztam az ebay-os olcso lomot.
Most osszehanytam a torotteket meg stb,megy muanyagoshoz februarban,hutot kell egyengetni es kesz.
Elso sarvedot mar sehol nem talaltam,igy egy hornetét fogom athebrákoltatni a muanyagossal.
Ha meg menni fogy a gep kesobb lelocsoltatom olcso festekkel.
Az kemény. 😂
Csóri kutya nem fogja sokáig húzni.
Témához nem kapcsolódóan, de a kuvasz az egyik félreértett kutya.
Többnyire butának és agresszívnek gondolják, de ez csak azért terjedt el, mert tipikusan nem foglalkoztak vele.
Amelyiket rendesen nevelték az nagyon családszerető, és közepesen intelligens kutya.
Örzővédő mentalitású kutya, de az okosabbak közül.
Amin jót nevettem, hogy azért ilyen a megjelenése, hogy el tudjon bújni a birkák között, és onnan támadjon amikor jön a farkas 😂
Zoltán, a bajai bontóban most húztak szét egy F3-at. Ha esetleg...
0630 625 8400, 0670 500 8881
És most született kisgyerek… el tudom képzelni milyen nevelést kap majd az a szegény kisgyerek.
azért ott se a kutyát kellene elaltatni 😂
amúgy a lazacos táptól olyat starik hogy akkor behábysz ha 3 méterre tőled tolja ki...
amikor vettem a staffit az is azt kapott adott az ember pár zsák tápot is hogy ha mást adnék neki át tudjam szoktatni
Daralt csirke-pulyka főzve,vegyesen szaraz tappal.
Nagyon akaratos falkavezer tipus.Probal terelni engem is,csak nem sikerul neki. 😆
De kitarto.Nagyon zajos,a legkisebb neszre is.
3 nap múlva szeretné a vizet, ha nem kapna mást. 😁
Boston terrierje van egy ismerősömnek, hát nem a legèlesebb kèsek. Kell a kutya mert “menő”… engem fikáztak hogy csirkés tápot kap a németjuhász(nem allergiás rá, minden 100%-os). Ők csak bárányosat meg lazacosat adnak neki. Mondom fasza.
Természetesen szobakutya. Ott vagyok náluk, nézem mi a fasz, narancssárga a vize a kutyának. Azt mondja jaaa fanta narancs. Mondom mi az anyád? Fanta narancs… nem szereti a vizet. Kóla, narancs, redbull.
egy tacsi 2 szem diabetikus szaloncukortól már elpatkol
egy ismerős kutyája befalt egy csomag rágót aztán amiatt lett vége
szóval nem feltétlen rosszindulatból lett beteg lehet épp valami kisgyerek adott neki cukrot-csokit-sütit
A mi tacsinkat éppen ezen a héten etették be. Úgy tűnt hogy elpatkol, de talán kilábal belőle. Azért a keze száradjon le, annak aki ezt tette. Mert ha kijárna és zavarna valami járókelőt, de nem tud kimenni soha. Valószínűleg bedobtak neki valamit.
meg lehet tanítani hogy ne egyen meg bármit
sok éve öreganyám tacskóját megtanítottam arra hogy ne egyen meg semmit se amit kint talál
elég fasz volt a szomszédja attól kitellett hogy megmérgezi
Egy kollégámnak mindig így vannak kutyái, kuvasz mellé tacskó. A kicsi jelez a nagynak.
Riasztónak a tacskó a legjobb. Kicsi, hangos, és beszari, ezért mindig ugat, bármi van 😁