Sok oka lehet. Faluhelyen másképp megy az élet. Nekem is volt megkötve egy ideig amig nem volt keritésem. Ha jön valaki amugy is meg szokták kötni a nagyobb kutyákat. Ne csavarogjon el amelyik olyan fajta, stb.
Haverom csak kuvaszt tart, többnyire párban,már vagy a tizedik van neki. Eggyel se volt baj sose. Bár láncon sose voltak folyamarosan, de nem is hülyültek meg. Nem rossz kutyafaj, bár én inkább komondor párti vagyok
Én rögtön fizetni szerettem volna mikor mondta hogy elutalta , de azt mondta , majd rendezzük ! Az autó nem kuka ha beleköt a beton , bele kell menni , és ki kell vésni ! A legtöbb ami bennemaradt és kivéstük az 7 köbméter volt ! Kitudtuk vésni azt is !
úgy sejtem színig van a főnöke sok éve neki dolgozik szerintem épen állhatná is. Belerohad a beton abba a szarba akkor kuka az egész(kezeit széttáró) Én nem vagyok színig én még is álltam amikor a srácok a cégessel beleszaladtak (kezeit széttáró)
én csak rémtörténeteket hallottam még a kuvaszról(kezeit széttáró) Állítólag az idő folyamán minimum egyszer mindenképen lepróbálja a gazdáját. Gumis mesélte múltkor, hogy jó néhány évvel ezelőtt a műhely amit bérel volt hozzá egy jól megtermett kuvasz (fejét fogó) Éveken keresztül jó barátságban voltak sosem volt semmi baj. Egyszer minden ok nélkül nekirontott ráfogott az alkarjára, cibálta nem engedte el. Annyi volt a szerencséje, hogy közelben volt a kerékszerelő vas. Nem halt meg azonnal a kutya csak a 4-ik vagy 5-ik csapástól. (kezeit széttáró) A srác a karját a műtét után már egy hónap múlva tudta is használni(kezeit széttáró) Nem hiszem, hogy kellene egy kiszámíthatatlan labilis jószág és a kuvasz állítólag legendásan az (gondolkodós)
Soxoroztam a gépet szerintem a tiednek is eljött az ideje 😅
Oszt a főnök állta e a cehhet?
https://propeller.hu/itthon/38...