Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az biztos hogy azért visszatartó erő egy kutya.Sok embernél
Ezt én nem így gondolom. Újabban divat lett a feltérképezés, ami azt jelenti, hogy olyanok járják az utcákat akiknek nincs ott dolga, keresve a könnyű prédát, ha nem célirányos a dolog akkor nem olyat választ ahol kutya van, főleg ha több is van. Mint irtam nálam már volt próbálkozás, nem sikerült a kutya miatt, csak egy hátsó kapu bánta, persze hozzáteszem, én nem élek olyan szinvonalon ahova mindenáron érdemes bemenni. Nyilván ha örzöl egy Rembrandt-ot és valakinek az kell, akkor hozzád be fognak menni, kutyától vagy elektronikától függetlenül.
Mert lejtőn elengedi a féket az abs és gyorsulni kezdesz hiába téped a féket. 😁
Nem, tényleg van és jó dolognak tűnik lejtős földúton.
Nekem a cukor oldotta meg, rögtön leesett pár hónap alatt 16kg mert fogyóztam mikor kiderült 10 év múlva meg ha nem foglalkozik vele az ember magától fogyni kezd, de nem ez az egy betegség ami fogyással jár van amelyik kurva gyorsan fogyaszt és tartósan. 🙃
Féknyereg függő, pl a merci hidas fékekből simán kiesik a belső mielőtt vasig kopna, nekem vagy 3 esett ki a pótkocsiból. Sajnos ez tervezési hiba lehet, hogy ki tud esni némely féknyeregből.
Ööööö nem, beszéltem "hozzáértővel" és csak annyit mondott, hogy semmiféle kutya nem akadály sőt minél nagyobb és dühösebb annál könnyebb elbánni vele, aki valóban be akar menni és nem csak úgy hirtelen felindulásból ugrik át a kerítésen az lefújja, mérgezi meg ilyenek a kis görcsök amik a kerítéshez nem mennek közel és csak ugatnak vadul azokkal nehezebb, de ha nincsenek otthon akkor azoknak is annyi komoly behatoló esetén így igazából a kutya betöréstől félelem esetén legfeljebb a gazdának jó megnyugtatásra. Inkább marad az elektronika és a kiskutya érzelmi levezetésnek. 😁
hát az azért nem ad vagánykodásra okot(fetrengős)
na(meghajlós) És legalább vidámabbak lettek?(kérdőjeles)
Én úgy emlékszem hogy ott volt neki a ködlámpa és az abs kapcsoló. A TC kapcsoló a képen is látszik, az lejjebb van. De lehet rosszul emlékszem és keverem valamivel.

Azért kell kikapcsolni az abs-t mert terepen nem tudsz megállni vele. Az abs csak darál darál és te mész egyenesen tovább. Az enyémen van olyan hogy abs offroad, az csak a hátulját kapcsolja ki, tudsz vele keresztbe csúszni. Terepen életveszély a hátsó abs. Persze vizes füvön utcai gumival mindegy hogy van vagy nincs.

Apropo… felraktam egy 70%-os A41-gyet hátra a road6 helyett, érdekes de nem nagyon villogott a kipörgésgátló pedig hideg van, a michelinnel folyamat villogott 🤷🏼‍♂️
Alattam akkor laza a talaj ha netán igen jó a buli. 😅
Azt értem de ott pont az abs miér nem jó? A kipörgésgátló kiiktatását még csak.csak.
De biztos.nem értek hozzá mert ritkán megyek laza talajon.
Ha le megy vele flaszterről a lazább talajon.
Mer miér?
Azaz, de csak a kipörgésgátlót iktatja ki TC van ráirva.
Havert is idegelte rendesen, ezért talált rá megoldást, szidta mint a marha. 😁
Ugyanezt csináljuk most haverom advján. Minden indításkor újra ki kellene kapcsolni. Hátsó jeladót megszakítja egy rendes kapcsolóval, azt az elektronika nem kapcsolja vissza ha lefullad 😅
Értem. Enyémen nincs semi extra de nem is bánom ez egy kis gyösz, de pont elég. 😇
Műszerfal mellett volt egy nyomogomb az abs-re. Vagy az az at-n van és keverem ?
Lehet hogy nagy mágus,de ehhez pont nem kell annak lenni.Ezzel nem a tudását akarom vitatni.
Nyilván.. ráadásul csak egyoldalon van dugattyú, uszóféknyerges.
Ha a dugattyút nem nyomja vissza akkor max annyi történik hogy nem tudja betenni az új vastagabb betétet
Cimborám az 1200gs-en megmókolta egy kapcsolóval, így lazább talajon nem zavarja. Mikor kiiktatja hibát dob, vissza kapcsoláskor meg a hiba megszűnik. Nagy mágus az elektronikában, kormányon a kapcsoló közvetlen.
Milyen abs kapcsolo? Nekem csak a kipörgésgátlót lehet kikapcsolni..
Mindegy hogy vissza nyomta vagy sem. A tárcsa és a betétek vastagsága adott.
Teljesen konstrukciós hibának tűnt, bontani sem kell semmit a betét cseréhet ami miatt elmehetett volna valami. Na mindegy, szerencsére lett helyette egy sokkal jobb motor.
Egyetlen dolog ami jo volt benne az az abs kapcsoló 😂