Tényleg nehéz. De gyönyörü a hangja meg megy is 😃
Érdekes mert kurva negéz tologatni tínyleg, pedig sose volt könnyebb motorom de ez kimondottan sárnehéz, középállvlnyra vágni meg szinte két emberes. A ducati szinte ugyanennyi kilo de mintha biciklit tologatnék. Máshol van a sulypontja.
Egy ilyennel még pénzest kapok csak nézek félre 😂
https://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/r_1100_rt/bmw_r_1100_rt-18839318#sid=e55f9f1f-92a0-4d32-8422-a3fc66a0c473
Haver egy vfr1200x-szel jött, dct váltó meg rajta a 3kis gyári doboz. Kawa tudna nyilatkozni, neki is ilyen van azt hiszem. Valami 280kg az a szar üresen plusz a dobozok, bukócső… ha olyan volt a helyzet, én ugrottam le ès toltam ki havert mert egyedül nem tudta megmozdítani ha rajta ült.
Honda, gyönyörű a hangja de kéne a halálnak.
A 1190-em 220kg a bukócsővel haspáncéllal de ez is határaeset. Vagy kéne tesizzek egy kicsit hozzá.
Az valami reklám anyag volt, mind így jár amit nem a postaládába raknak. A betörők, besurranók nem fogynak el, sőt félő hogy egyre többen lesznek, most a napokban is volt valami besurranásos eset, fényes nappal!. Egy kutyával vannak gondok, de egy jó kutya nagyon nagy visszatartó erő ezekkel szemben.
Amúgy 400-nak jóval alacsonyabb a súly pontja
Nekem egy kicsi Coppereseb ,gokartos ................ stb én szeretem ezt a érzést
650 olyan magas mint egy rendes motor számomra , hasonlítanak egy másra de mégse ugyan az a érzés rajtuk ülni
Na igen, sokszor egy fadarabbal jobban eljátszott mint a fressnapf-os kutyajátékkal. Már nagyobb kölyök volt amikor a húgomék hoztak neki sípolós gumicsirkét, nagy karriert nem futott be, úgy ráfogott hogy egyből kilőtte a sípot, aztán pár perc alatt szétforgácsolta az egészet. A préselt műcsontokat már kicsi korában is szerette, azzal lefoglalta magát egy darabig.
Nekem viszonylag kevés kárt okozott kölyökként a vizslám.
Olyan volt hogy leszereltem a fűnyíró kését, és ellopta a csavarokat meg a villáskulcsot amíg a pincében élesítettem.
Meg volt hogy olajat cseréltem, és ellopta a kikészített új olajszűrőt és szétrágta amíg engedtem le a fáradtolajat.
Szar volt, mert gyalog kellett elmenni új szűrőért 😆
15 cm de amugy hogy jön ez ide 😂
Amúgy érdekes módon nulla , nem találtam rajta több karcot 😊 nem becsapódás volt inkább olyan Benny Hill szerű lassított dőlés szinte egy helybe 😬
Felálltam a járdára hogy mindenki csodálja új szerzeményt 😊 amikor távozni akartam tolatni kellett utána alászedem és kiállok finoman . Csak valamin csúszót a első kerék és valahogy a súly elkezdet vonzódni a föld felé 😂 😂
aztán már birtokoltunk is mint csajjal az ágyba 😍 ha valaki vette mehet failba 😎 😂
Érdekes mert kurva negéz tologatni tínyleg, pedig sose volt könnyebb motorom de ez kimondottan sárnehéz, középállvlnyra vágni meg szinte két emberes. A ducati szinte ugyanennyi kilo de mintha biciklit tologatnék. Máshol van a sulypontja.