Nincs is jakuzzim 😀 de csak azért, mert szart nem akartam, a jó meg 4 milla, és annyit nekem nem ér. A szállásnál csak azért hoztam fel, mert egy szint felett mindben van, az apartmanokban meg ritka.
A BMW-s meg lenézi a passátost, ezt se én találtam ki, ősidők óta így van 😁 olyan, mint a farok méret fiúknál 😂
A legtöbb szállásunk jó volt, nem panaszkodom de azért szoptuk be durván, nagyon durván.
Szállásnak tényleg kurvajó ez a számzáras dolog amit mondasz, tiszta legyen és ez a lényeg.
Nekem a lienzi Falken Horst a bestoff.
Az a szamkodos dobozba tett kulcs total kenyelmes,akkor jovok-megyek amikor akarok.
A mami uzemeltette maganszallas volt mar hogy surgetett mikor erek oda ner menne a dolgara,ez obertauern-nel volt.
Altalaban mind tiszta-rendes,de az ágyak mindenhol szarok,katadztrofalisan,puha,kifekudt,recsegős joezmeg tipusu,egy parnaval es takaroval.
Lehetne javitani rajtuk.
Az az arcoskodás hogy Pipit lenézed és pattogsz a jakuzzidra.
Nem valószínű hogy meg fogod érteni, ugyanúgy mimt ahogy azt sem értetted mi a különbség közted meg Pocses között. (Ő nem veri a mellét a bmw-re mint te és nem nézi le azt akinek csak egy passatja van)
Kötexel? Én még egy képet se raktam be, hogy hol jártam - pedig tudnék 😀Elmondtam, milyen helyekre szotam menni, és mik a szempontok - ha az jobb, mint a tiéd vagy Pipié, akkor az már "arcoskodás"?
Elmegyek két éccakára 800 kmre -mért menjek szarba, ha jóba is tudok? EBBEN mi az arcoskodás?
Nyaralni. Mivel ritkán maradunk 2éjszakát ugyanazon a helyen, kell keresgélni és sokszor bele lehet szaladni szarba.
Engem nem zavar ha nincs jakuzzi, nem azért megyek hogy verhessem a mellem hogy èn milyen szálláson voltam mint ugye egyesek… nem akarok ujjal mutogatni rád.
Tiszta legyen, lehessen hol szarni egyet reggel, lezuhanyozni és ennyi. A tisztán a hangsúly.
Pipi azért viszi a gyereket hogy a gyerekkel legyen minél többet nem pedig hogy arcoskodjon. Ha ennek a munkásszálló az ára, akkor az. Így nem csak egy évben egyszer megy el vele hosszúhétvégére hanem majdnem minden hétvégèn.
Tudjuk nagyon jól hogy a mackónaci meg a hasitasi mellé nem kell neki a luxus.
Én megértem teljesen. Sokkal inkább ilyen legyen mint olyan mint te akinek csak a nagyzolás számít és hogy felsőbbrendűnek érezhesd magad. Mert ugye aki nem jakuzzis szállásra megy az egy senki.
Otthon van jakuzzid vagy csak a szállásokon menő ha van ?
Hát tény, hogy én nem vagyok az a kimondott társasági ember 😃 de csak azért, mert nem bírom a hülyéket (meg az igényteleneket) és sajna ezekből jóóóóó sok van 😟 a drágább, magasabb szintú helyeken általában kevesebb van - látod, te se jársz oda 😀
Szted én vagyok a sznob, pedig ahol mozgok, ott általában sokkal magasabb szinten vannak ebben - de szerencsére azokkal se kell vegyülni. Kb. majdnem annyira idegesítenek engem is, mint téged.
Igénytelen: nincs igénye... jó kajára, szép szállásra, minőségi cuccokra. Megfelel neki a munkás szálló, az olcsó rántott hús... ez nem lenézés részemről, csak megállapítás, és én nem ilyen vagyok. Ha valamiből lehet választani a jobbat, akkor nekem az kell. Nem kell ezt túlgondolni. 😁
igen (meghajlós) kommunikálunk a többi emberrel és képzeld van amikor össze is komázunk annyira, hogy csinálunk közös programot vad idegen családdal (kezeit széttáró) Nem áll távol tőlünk az ismerkedés, kedvesek és jóravalóak vagyunk a sznobizmusnak még a látszatát sem keltjük(kezeit széttáró) A jobb helyeken a Her müller okádék mély krákogását kell hallgatnod mert nem csak, hogy nem szép magyar fülnek a német nyelv de még bántóan is szar kiejtés és hangsúllyal beszélik a német nyuggerek, mert, hogy a jobb helyeken velük találkozol főként(kezeit széttáró) Maradjunk már annyiban, ha neked a magasan pozicionált bmw a jó a gurmé éttremek és a "jobb" szállások ahol más emberi létforma ki van rekesztve de van dzsakuzzi, meg szauna merülő medencével és ott érzitek jó magatokat, miután a kimondhatatlan nevű meggymagméretű méregdrága kajátokat elfogyasztottátok egy nívósnak hitt jó promójú bor mellett akkor ti ott érzitek magatokat jól én örülök neki(meghajlós) Én nem is akarlak benneteket erről lebeszélni mert próbálja az ember az életét úgy leélni, hogy minél jobban érezze magát. Én is úgy próbálom csak én másként érzem magam jól nekem a fentebb felsoroltakból semmi nem tölt el örömmel és én zsigerileg nem érezném magam jól, ha a szabadidőmet így kellene eltöltenem(kezeit széttáró) Én a te általad titulált egyszerűen megfogalmazott bár számomra értelmezhetetlen "igénytelen" jelzővel ellátott módon szeretem a szabadidőmet kellemesen eltölteni(kezeit széttáró) nem kell ezt neked megérteni van aki így szeret még akkor is, ha sokkal többre volna lehetősége(kezeit széttáró)
Te mikor a családdal vagy, odamész bratyizni idegenekhez? Ha nem, akkor meg nem mind1? Ha meg igen, akkor én sajnálom a te feleséged...
Mi azért megyük jobb helyekre, hogy ne azt nézzük vacsoránál, hogy a joggingos tömi magába a 3. rántotthúst, mert ki van fizetve - aztán még oda is jön hozzánk beszélgetni 😂
te szerencsésebb helyzetben vagy(gondolkodós) A feleséged megkeresi a pénzt amire azt mondod,hogy közös azt ráeröltetsz olyan faszságokat,hogy nem mehet normális közösségben (fetrengős) profi vagy baszki 😂
Én meg pont azokat a helyeket szeretem ahol a többi ember is van ilyen helyen érzem magam jól. (kezeit széttáró) Amikor ketten ki vagytok a feleségeddel rekesztve a világtól de van szauna, meg minden felesleges szar az végül mitől is jó? Ja, hogy drága volt(fetrengős) Szegény feleséged sajnálni tudom sokat dolgozik azért, hogy a családi házon kívűl is kettesben lehessetek(fetrengős) otthon kettesben vagytok nyaraláskor kettesben vagytok tényleg csupa izgalom az életetek 😂
egyenlőre ott tartok hogy ha kikapcsolom a porszívó motort akkor mindig visszamegy a víz
A BMW-s meg lenézi a passátost, ezt se én találtam ki, ősidők óta így van 😁 olyan, mint a farok méret fiúknál 😂
Szállásnak tényleg kurvajó ez a számzáras dolog amit mondasz, tiszta legyen és ez a lényeg.
Az a szamkodos dobozba tett kulcs total kenyelmes,akkor jovok-megyek amikor akarok.
A mami uzemeltette maganszallas volt mar hogy surgetett mikor erek oda ner menne a dolgara,ez obertauern-nel volt.
Altalaban mind tiszta-rendes,de az ágyak mindenhol szarok,katadztrofalisan,puha,kifekudt,recsegős joezmeg tipusu,egy parnaval es takaroval.
Lehetne javitani rajtuk.
Nem valószínű hogy meg fogod érteni, ugyanúgy mimt ahogy azt sem értetted mi a különbség közted meg Pocses között. (Ő nem veri a mellét a bmw-re mint te és nem nézi le azt akinek csak egy passatja van)
Elmegyek két éccakára 800 kmre -mért menjek szarba, ha jóba is tudok? EBBEN mi az arcoskodás?
Engem nem zavar ha nincs jakuzzi, nem azért megyek hogy verhessem a mellem hogy èn milyen szálláson voltam mint ugye egyesek… nem akarok ujjal mutogatni rád.
Tiszta legyen, lehessen hol szarni egyet reggel, lezuhanyozni és ennyi. A tisztán a hangsúly.
Pipi azért viszi a gyereket hogy a gyerekkel legyen minél többet nem pedig hogy arcoskodjon. Ha ennek a munkásszálló az ára, akkor az. Így nem csak egy évben egyszer megy el vele hosszúhétvégére hanem majdnem minden hétvégèn.
Tudjuk nagyon jól hogy a mackónaci meg a hasitasi mellé nem kell neki a luxus.
Én megértem teljesen. Sokkal inkább ilyen legyen mint olyan mint te akinek csak a nagyzolás számít és hogy felsőbbrendűnek érezhesd magad. Mert ugye aki nem jakuzzis szállásra megy az egy senki.
Otthon van jakuzzid vagy csak a szállásokon menő ha van ?
Szted én vagyok a sznob, pedig ahol mozgok, ott általában sokkal magasabb szinten vannak ebben - de szerencsére azokkal se kell vegyülni. Kb. majdnem annyira idegesítenek engem is, mint téged.
Igénytelen: nincs igénye... jó kajára, szép szállásra, minőségi cuccokra. Megfelel neki a munkás szálló, az olcsó rántott hús... ez nem lenézés részemről, csak megállapítás, és én nem ilyen vagyok. Ha valamiből lehet választani a jobbat, akkor nekem az kell. Nem kell ezt túlgondolni. 😁
Mi azért megyük jobb helyekre, hogy ne azt nézzük vacsoránál, hogy a joggingos tömi magába a 3. rántotthúst, mert ki van fizetve - aztán még oda is jön hozzánk beszélgetni 😂