Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még mindig azt mondom hogy inkább erre tanítsa a gyereket és ezt a világképet lássa mint az arcoskodást.
A pénzharácsolást meglátja az apjàtól de azt is hogy többet ér a sok közös élmény mint a jakuzzi meg a trendi menő instára posztolós szállás.
Ez válasz volt Pipinek arra, hogy nem megyünk sehova. Megyünk...
Van féccbukom, sztem legrégebben... azóta van vagy 3 postom rajta 😅
Emeletes vaságy... igazad van, B+, ilyenbe télleg nem járok! 😅
Akkor az egész olasz meg horvát tengerpart munkásszállóból àll? Ott is nagy apartamnok vannak 🤷🏼‍♂️
"Nagy családi házból átalakított 6 szobás apartmanház" - vagyis munkás szálló 😂
a blahán régen a meki helyett önkiszolgáló kajázda volt
ott rengeteget ettünk
az még a 90-es években is 60 as évek voltak
ellenben a brassói meg a hasonló hulladék kaják tényleg fillérekbe kerültek
egy mozijegy áráért ketten bekajáztunk 2 féle másodikkal
Miért érzem azt hogy ha lenne(lehet van) facebookod akkor ott jellemzően durrognának a sztorik ahogy borozol meg nagyarcoskodsz ?
... mindig 2 félét is eszek 😄 mert az egyik mindig vmi gyümölcs leves, az tök jó előételnek, vagy ha nehéz leves van, akkor azt szétcsapatni.
ámen(meghajlós)
itt pont ugyanez volt a helyzet.(kezeit széttáró) Hétköznap az volt ott aki kazinczbarcelónában a borsodkemnél dolgozot hétvégén meg mi 😆
Nagy családi házból átalakított 6 szobás apartmanház tulajdonképen. de szeretnek ezen a munkásszálló dolgon lovagolni én meg élvezem milyen együgyűek 😂
nálunk 200 ft emelés lett idén
2300ról 2500 lett amit eszünk ezen kb minden kacat van amit lehet kérni rá
A kaja is olyan... dupla szelet rántotthús, 6x melegített krumplival, de legalább traktorosra mért adag 😂
Nem.
Ez kurvára szocreál a 90-es évekből.
Olcsó szállásokat keresek mindenhol,de tényleg nagyon puruttya.
AO-t nem néztek? Djokovics épp kengurut darál 😅
2 féle leves?
idén nem ettem összesen 2 féle levest
ha az évenként 1x elfogyasztott halászlét levesnek vesszük akkor egy évben eszek max 5x levest
ebből 3-4 az az anyáméknál készült gyümölcsleves
ha véletlen lakodalom van akkor eszek egy keveset illemből....
inikém a pizzéria vagy 2 milliós gázszámlát fizet egy hónapban, vagy 1 milliós villanyt azt majd elválik a 3-4 ezer ft-os pizzára ugrik e még a nép(kezeit széttáró)
Minden nap sétálgatunk 5-10 km-t, a Fertő tónál meg pl. bicóztunk napi 50-et... és tudod milyen jó szétült seggel este beülni a jakuzziba, egy pohár borral a kézbe?
Ja, honnan is tudnád.. 😅
én sosem flancoltam. Számomra ellenszenves életforma és ellenszenves az az ember aki flancol. Aki meg még ráadásul a semmire csak a felvett hiteleiből megvásárolt tárgyaira na az meg pláne (kezeit széttáró) Pl. nem szeretném verni a mellem semmilyen autóra amit a feleségem praxisából vettem meg(kezeit széttáró)
Hát én lehet, nem enném meg azt a rántott húst, amit te jobbnak tartasz 😃
Ezt nem érted te meg... én semmit nem csinálok szükségből.. pl. nem úgy megyek enni, hogy kell 1500 kalória, oszt' mindegy hol... én azt is élvezni akarom. Terített asztalhoz pincér hozza ki a 2 féle levest, második meg 3-ból választós... 1800ér. 5 percet ritkán várunk, többnyire hozzák, mikor meglátnak. Tulajdonképp ez is üzemi konyha, de a városban a legigényesebb.. ja, és barátokkal járunk egyszerre, és nem sietünk sose. A Dolgozó Nép-re meg nem izgulok fel 😄 és kiöltözni se kell
Itt a faluban is van több “munkásszálló”. Egy családiházból kialakított lakrész 2-3fősek és saját wc zuhany konyha. Pont mint egy apartman. Hétköznap munkások laknak, hétvégèn van hogy kiadják bár itt nincs nagy turizmus tehát az ritka.
2020 augusztus 20-án miskolcra mentünk úgy, hogy 19-én gondoltam egyet,hogy megyünk(kezeit széttáró) Szállás már miskolcon nem volt 1 db- sem, től 10 km-erre sajószentpéteren találtunk egy szállást ami évközben munkanapokon munkásszálló, hétvégére meg kiadják túristáknak. 6 szoba van mind a 6 megtelt kirándulóval a 20-iki hétvégére Ők sem találtak máshol szállást de a szállás meg teljesen rendben volt(kezeit széttáró) A szobád nincs ilyen pajti a tisztaság meg patika volt aztán lehet ezen lovagolni, hogy munkásszállóra viszem a családot(meghajlós)
ezeknek nem(kezeit széttáró) szerintem annyi pénzük van, hogy kifizetik a szállást azt ott kuksolnak hazautazásik néznek sorozatokat 😂
volt probléma belőle miért a 6 ezer forintos sajtot tette rá amikor a lidlben van 2 ezerért is, meg ilyen tipikus hülye vevő dolgok
szóval ha jól emlékszem a 8 személyes tál 3 ezer ha viszel mindent
ez akkora hogy karácsonykor voltunk 8 felnőtt(ebből 3 nyugger+2 nő)+2 kisgyerek aztán maradt belőle nekem másnapra annyi hogy egész nap azt rágcsáltam
nem nagy kedvvel mert ezek már hidegen nem az igaziak hiába melegíted
amúgy szerintem a pizzériák túlélik főleg akinek esze volt és telibaszott minden szabad felületet napelemmel