Tegnap vállaltam hogy motor átírást motorral megyek intézni 😁
Kormány ablaknál olyan sok volt a szomorú ember hogy gondoltam fel vidítom őket
Vizes falevél + 300 kilo motor + 110 rider = baloddal fekvés 😂 😂 😂
Remélem ezzel a kasznival le is tudtam oldalfekvést 10 évre 😊
a pedál meg ilyenek az mindig van
én vettem vastag kender kötelet 2 csomó a végére és avval futkosott meg rágta
2 méter kötéllel felnőt a kutya
plusz rongyozás
egyik amikor húzta, másik amikor vékony kötél + bot és húzgálni előtte és futkosott ugrált utána
bár a rongynak egy rossz hatása volt hogy a mai napig ellopkodja a szerelős rongyokat meg a papír törlőket
Ő azért nem egy cukorfalat, sőt az elején nagyon rossz választásnak tűnt, hiperaktív és önfejű viselkedése volt, ráadásul szétrágott mindent. Feleségem új bicajáról lerágta mindkét pedált és kompletten a hátsó lámpát, de úgy, hogy a darabjai se lettek meg. Fél éves koráig a kazánházban lakott, egyik este egy nagy pukkanásra lettünk figyelmesek, majd sötét lett, lerágta a keringetőszivattyú kapocsdeknijét és a vezetéket is megette 30cm hosszan, a maradékot meg kihúzgálta a vezérlődobozból. Mániája volt a tűhegyes kis fogával beleakaszkodni a nadrág szárába, nem egy nadrágomat szakított ki, nem gondoltam akkor, hogy abból a kiskutyából valaha normális lesz. Akkor kértünk segítséget szakembertől, esténként volt hogy 10km-t is lefutottunk, először alig tudtam visszafogni, később le se szarta a kerítésen kifelé örjöngő kis korcsokat, büszke tartású komoly kutya lett. Az utcai árusoktól viszont rosszul van, főleg ha bekiabálnak, olyankor egy csíkban végig feláll a hátán a szőr és eltorzul a feje, nem is időznek sokat a kapunk előtt. Van postaládánk, de valamiért a reklámújság kihordók mindig a keritésre tűzik a szarjaikat, ezek a papírok azonnali feldolgozásra kerülnek. Szerintem az is így járna aki éjjel bejönne, körbe új vaskerítésem van, "kutya harap" tábla is van kint, aki hivatlanul jön az vessen magára. Pár éve jó pár garázst és melléképületet feltörtek a faluban, főleg nagyértékű szerszámgépek tüntek el, volt nálunk is egy próbálkozás a hátsó kert felől, de akkor még nem voltak kameráim, így csak a nyomokból lehetett sejteni, hogy valakinek szarul adta ki az akció, de szerencsére azóta sem jelentkezett. Másrészt viszont elfogadó, a macskáinkat sem bántja, sőt találtam egy szerencsétlen félholt kidobott korcsot tavaly előtt, az első pillanattól elfogadta.
lehet hogy kellene de ez nem teszi
ha kikapcsolom és úgy áramtalanítom(váltás a hálózat-inverter között) akkor nem csinálja
de ha működés közben van áramszünet akkor meghülyül
Mi csak olyan helyre megyünk ahová nem lehet kutyát bevinni.
Volt aki ezen is be sérült, mondtuk mi nem utáljuk a kutyákat, de nekünk nem kell.
Az én képem ne nyalogassa egy sem, mikor előtte a seggét meg a golyóit szopkodta, vagy mondjuk megette a macska szarát az utcán sétáltatás közben.
ha rá van kötve a hálózatra az inverter az megjegyez minden hibát
amikor tesztüzemek voltak néha 8 ilyen pillanatnyi kimaradást is feljegyzett az inverter egy nap
vagyis fél nap mert éjjel nem ment
Milyen puruttya helyen laktok 😄 nálunk 1-2 pillanatnyi áramkimaradás van ÉVENTE. És igen, mindet észreveszem, mert a PC-m állandóan megy, és ha leáll, nem indul újra magától - igaz, 1 mp áramszünetet még áthidal.
A 20/0.4 trafó mellett vagyunk, szinte közvetlenül.
pl ez a jóféle cucc egy kicsivel többet tud mint az enyém, ellenben 1 millával drágább https://eu.nkon.nl/ess/omvorme...
biztos tovább is működne de ennek árából 4 kínai koppintást veszek és a 4 kütyü tuti tovább tart mint az egy drága....
Hát a nagy kondival nem sokra megy, már mindenben kapocstáp van. Ott a nagy kondival még el is baxxa... de ott lennie kell valami bajnak, mert minden kapocstáp kibír másodperceket - bár ez vezérlés függő
Én még most is seggbe rugom néha a kutyákat, ha nem csinálják, amit mondok... nem hiszem, hogy nagyon meghatja, mert 25-30 kiló színizom, meg nem is kapnak nagyot, de így egyből leveszik, hogy valami nem OK, és már csinálják is.
Asszony eteti, babusgatja, de őt nem veszik túl komolyan, mondhat akármit 😃 leginkább kérleli őket 😂 de ha én mondom, akkor az van.
Kormány ablaknál olyan sok volt a szomorú ember hogy gondoltam fel vidítom őket
Vizes falevél + 300 kilo motor + 110 rider = baloddal fekvés 😂 😂 😂
Remélem ezzel a kasznival le is tudtam oldalfekvést 10 évre 😊
én vettem vastag kender kötelet 2 csomó a végére és avval futkosott meg rágta
2 méter kötéllel felnőt a kutya
plusz rongyozás
egyik amikor húzta, másik amikor vékony kötél + bot és húzgálni előtte és futkosott ugrált utána
bár a rongynak egy rossz hatása volt hogy a mai napig ellopkodja a szerelős rongyokat meg a papír törlőket
de ezen kívül nem csinál semmit
ha kikapcsolom és úgy áramtalanítom(váltás a hálózat-inverter között) akkor nem csinálja
de ha működés közben van áramszünet akkor meghülyül
Volt aki ezen is be sérült, mondtuk mi nem utáljuk a kutyákat, de nekünk nem kell.
Az én képem ne nyalogassa egy sem, mikor előtte a seggét meg a golyóit szopkodta, vagy mondjuk megette a macska szarát az utcán sétáltatás közben.
amikor tesztüzemek voltak néha 8 ilyen pillanatnyi kimaradást is feljegyzett az inverter egy nap
vagyis fél nap mert éjjel nem ment
A 20/0.4 trafó mellett vagyunk, szinte közvetlenül.
https://eu.nkon.nl/ess/omvorme...
biztos tovább is működne de ennek árából 4 kínai koppintást veszek és a 4 kütyü tuti tovább tart mint az egy drága....
ilyenek ezek a gagyi kínai szarok
https://youtube.com/shorts/4F-...
Asszony eteti, babusgatja, de őt nem veszik túl komolyan, mondhat akármit 😃 leginkább kérleli őket 😂 de ha én mondom, akkor az van.